Turnuvada 3.Hafta 24 Golle Başladı

Turnuvada 3.Hafta 24 Golle Başladı

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.hafta maçları Pazartesi günü A-grubunda Yeni Anadolu-İlçe Tarım ve B-grubunda Ticaret Odası-Kaymakamlık takımları arasında oynanan karşılaşmalarla başladı.

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve toplam 24 golün atıldığı karşılaşmalarda Yeni Anadolu Madencilik ve Ticaret Odası rakiplerini mağlup etti.

KADİR GENÇ

Yeni Anadolu 15-0 İlçe Tarım

Günün ilk maçı A-grubunda oynadığı iki maçta altı puan toplayan Yeni Anadolu Madencilik ile, henüz puanı bulunmayan İlçe Tarım arasında gerçekleşti.

YENİ ANADOLU MADENCİLİK

Sahaya Ömür, Uğur, Kubilay, Salih, M.Bilal ve Olcay gibi takımın mihenk taşlarından yoksun olarak; A.Ataseven-Murat-Aykut-Mustafa-Gürkan-Ramazan-A.Akgün-Emrah ve İbrahim dokuzuyla çıkan Yeni Anadolu Madencilik, karşılaşmadan 15-0 galip ayrıldı.

İbrahim Taş idaresindeki Yeni Anadolu Madenciliği farklı galibiyete taşıyan golleri: Mustafa Dağdelen (3), Hüseyin Topan (3), Ö.Faruk Toprak (3), İbrahim Tuzcu (2), Aykut Bıçakçı, Gürkan Efe, Ramazan Kargı ve Emrah Ünal attı. 3 Gol atan Mustafa Dağdelen ve özellikle ikinci yarıda oyuna dahil olan, Mustafa gibi hatrick yapan Hüseyin Topan ve Ö.Faruk Toprak ön plana çıkan oyuncular oldu.

YENİ ANADOLU MADEN

Yeni Anadolu Madencilik 3’te 3 Yaptı

Siyah-beyazlılar, A-grubunda oynadığı son üç karşılaşmada rakiplerini devirmeye başardı.
Son olarak bugün İlçe Tarım’ı 15-0’lık skorla geçen İbrahim Taş’ın öğrencileri, üçte üç yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Şu ana kadar 23 gol atıp 3 gol yiyen Anadolu, kaliteli oyuncu grubu ile önce eleme sonrada final maçı hayalini kurmaya başladı bile..



İBRAHİM TAŞ

Yeni Anadolu Teknik Sorumlusu İbrahim Taş, gruptaki üçüncü maçında İlçe Tarım’a karşı alınan 15-0’lık galibiyeti, ” Sakatlarımız olduğu için rotasyona gittiğimiz bir maç oldu bizim için. Arkada bekleyen arkadaşlarında performansını görmüş olduk.”diye değerlendirdi.

İbrahim Taş maçın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada ”Öncelik İlçe Tarım takımını mücadelesinden dolayı tebrik ederiz. Sakatlarımız olduğu için rotasyona gittiğimiz bir maç oldu bizim için. Arkada bekleyen arkadaşlarında performansını görmüş olduk. Sahada gösterdikleri mücadeleden çok memnun kaldım. Bütün takımı tebrik ederim, bundan sonra önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Bir kez daha turnuvada mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum.”dedi.

Yeni Anadolu’nun kalan maçları:

2 Haziran Perş 17:00 Yeni And-Tes-İş Linyit
6 Haziran P.tesi 18:30 Yeni And Eli ( 1 ) Teiaş

BAYKAL YAVUZ

Ticaret Odası -Kaymakamlık

Günün 2. turnuvanın 26.maçı beş takımın yer aldığı B-grubunda Ticaret Odası ve Kaymakamlık takımları arasında oynandı. İlk maçında İmbat Madenciliği 6-4 mağlup edip turnuvaya süper bir başlangıç yapan Ticaret Odası ile, Nitromak, İlçe Tarım, Eli (2), Sgk-Gib, Huzurevi ve Mühendisler Odası ile birlikte henüz puanlarla tanışamayan Kaymakamlık arasında oynanan maçta gülen taraf 6-3’lük skorla  Ticaret Odası oldu.

SOMA TİCARET ODASI

Mehmet Güvendiren önderliğindeki takım, özellikle ikişer gol atan Oğulcan Nilderya, Yusuf Akkoç ve Alper Özgün‘ün ön plana çıktığı maçta sonuca da bu oyuncularla gitti.  Ticaret Odası özellikle ikinci yarıda oynadıkları baskılı oyunla hak ettiği galibiyeti 6-3’lük skorla alıp önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı.



OĞULCAN NİLDERYA

Futbol takım oyunudur başarılı sonuçlar alındıysa bunda takım sorumlusu ve kalecisinden tutunda yedek kulübesinde oturan tüm oyuncuların emeği vardır. Ancak Kaymakamlık maçında attığı ekstra gollerden çok, Oğulcan Nilderya‘nın sergilediği pozitif performans buram buram kalite kokuyordu.

KAYMAKAMLIK FUTBOL TAKIMI

Kaymakamlık bir üst tur şansını yitirdi.

Bu maç öncesinde iki mağlubiyeti bulunan Yener Diştaş idaresindeki  Kaymakamlık, Ticaret Odası mağlubiyeti ile bir üst tur şansını kaybetti. Zorlu rakipleri karşısında zaman zaman çok iyi işler yapan ve özellikle Oğuz Akyüz’ün yedikleri gol sonrası yapılan santrada attığı füze vari gol görülmeye değerdi. Kırmızı-beyazlılar kupadaki son maçlarını İmbat Madencilik ile prestij niteliğinde oynayacak.

YENER DİŞTAŞ

Kaymakamlık takım sorumlusu ve aynı zamanda orta saha oyuncusu Yener Diştaş, Ticaret Odası ile oynanan karşılaşmanın özellikle ilk yarısında çok iyi işler yaptıklarını belirterek, “Turnuvanın üst düzey takımına karşı çok iyi mücadele ettik. Ama olmadı. Bu maçtan da puansız ayrıldığımız için üzgünüz” dedi.

Diştaş, ‘’Ticaret Odası karşısında maça haddimizi bilerek çıktık. Sonuçta karşımızda bir önceki maçlarında İmbat gibi bir takımı 6-4 mağlup etmeyi başarmış, sıkı oynayan, agresif oynayan, takım oyunu oynayan bir Ticaret Odası vardı. Bunlara hazırlıklı olmamıza rağmen ilk yarıda düşündüğümüz başarılı oyun maalesef ikinci yarıda sahaya yansımadı” diye konuştu.

İki takımın kalan maçları

27 Mayıs Cuma 18:30 Hak-İş Ticaret Odası Teiaş
6 Haziran  P.tesi 17:00 Polis Gücü Ticaret Odası Teiaş
3 Haziran Cuma 17:00 Kaymakamlık İmbat Mad Teiaş

Ticaret Odası 6-3 Kaymakamlık

SAHA: Teiaş
HAKEM:Baykal Yavuz
TİCARET ODASI:Salih-Serhat-Onur-Emrah-Çağlar-Oğulcan-İsmail-Yusuf-Alper
YEDEKLER:Mehmet, Bayram, Ramazan, Gürkan, Muammer
TEKNİK SORUMLU: Kubilay Azğın

KAYMAKAMLIK: Ümit-Onur-Serdar-Mustafa-Oğuz-Seyhan-Kadir-Yener-R.Hazal
YEDEKLER:R.Duran, M.Kırtay
TEKNİK SORUMLU:yener Diştaş
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:Oğulcan Nilderya (2), Yusuf Akkoç (2), Alper Özgün (2) (Ticaret Odası), Oğuz Akyüz, Mustafa Berkez (Kaymakamlık)

Karşılaşmalara ait görseller  ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenecektir. Turnuvayla ilgili tüm haberlere şuradan bakabilirsiniz

NOT: İlçe Tarım adına; görsel ve detaylı haber paylaşımı takım sorumlularının isteği doğrultusunda yapılmamıştır!

24 Mayıs Salı Maç Programı

Saat 17:00 Huzurevi-ELİ 2 Linyit
Saat 18:30 Nitromak-ELİ 1 Linyit

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN