Turnuvada 2.Hafta Maçları 16 Golle Başladı

Turnuvada 2.Hafta Maçları 16 Golle Başladı

Futbol Turnuvasında 2.hafta maçları, Nitromak-Yeni Anadolu Madencilik ve Nakliyeciler-Tes-İş Sendikası arasında oynanan karşılaşmalar ile başladı.

A-grubunu ilgilendiren ve toplam 16 golün atıldığı karşılaşmalarda; Yeni Anadolu Madencilik ve Nakliyeciler pozitif futbollarını skora yansıtarak rakiplerini farklı mağlup etmeyi başardılar.

Yeni Anadolu 6-2 Nitromak

Yeni Anadolu 6-2 Nitromak

İlk maçında Nakliyeciler takımını Kubilay Karpuz ve Salih Marangoz’un golleriyle 2-1 mağlup eden Yeni Anadolu Madencilik ile, Tes-İş Sendikasına 1-0 mağlup olan Nitromak karşı karşıya geldi.

Yeni Anadolu Madencilik

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan maçta siyah-beyazlı takım Yeni Anadolu Madencilik, rakibini 6-2 mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. İbrahim Taş’ın talebeleri Nitromak önünde 3 puana Salih Marangoz (3), Uğur Aksoy, Ö.Faruk Öztop ve Aykut Bıçakçı’nın attığı gollerle gitti. Nitromak adına goller ise, Yiğitcan Oruçlu ve Adem Topal’dan geldi.

SALİH MARANGOZ

Marangoz Hattrick yaptı

Yeni Anadolu Madencilik’de farklı kazanılan Nitromak maçında Salih Marangoz ”şov” vardı.
Başarılı futbolcu, attığı bir birinden güzel 3 golle ”bu turnuvada bende varım” mesajını verdi.

YENİ ANADOLU MADEN

Nitromak galibiyeti ile puanını altıya yükselten Yeni Anadolu gurupta ki üçüncü maçını 23.05.2022 Pazartesi günü İlçe Tarım ile Teiaş Eğitim Sahasında yapacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00

İbrahim Taş

Taş, ”Oyuncularım futbolun doğrularını yaparak haklı galibiyet aldı”

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Yeni Anadolu Madencilik Takımı Teknik Sorumlusu İbrahim Taş, sonuçtan ve oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. Nitromak gibi güçlü bir takıma karşı 6-2’lik skorla elde ettikleri galibiyet için mutlu olduğunu belirten Taş, ”Oyuncularım futbolun doğrularını yaparak haklı bir galibiyet aldılar. Sırada bir hafta sonra İlçe Tarım ile oynayacağımız maç var. O karşılaşmaya da sakat oyuncularımızın aramıza dönmesiyle beraber en iyi şekilde hazırlanacağız.”dedi.

 

Nitromak bildiğimiz gibi ''Skor değil, Spor'

Nitromak bildiğimiz gibi ”Skor değil, Spor!”

Turnuvaya Tes-İş mağlubiyeti ile başlayan Nitromak takımı bugünde Yeni Anadolu karşısında fazla etkili olamadı ve sahadan farklı mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

nitromak skor değil spor

Sonuç ne olursa olsun skora değil, spora önem veren ve eğlenmeyi yeğleyen  Antrenör Mehmet Ünlü’nün idaresindeki siyah-beyazlılar, üçüncü maçlarını 24.05.2022 Salı günü Eli ( 1 ) ile Linyit  Stadında oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 18:30



NİTROMAK ANADOLU

STAD:Teiaş Eğt. Tes.
HAKEM:Enes Gürdağlı
YENİ ANADOLU: Mehmet-Gürkan-A.Akgün-Olcay-Süleyman-Faruk-Uğur-Salih-Kubilay
YEDEKLER: Ö.Faruk, A.Atasever, Hüseyin, Aykut, Ramazan, Ömür, Emrah, Murat, Mustafa, Faik, İbrahim
TEKNİK SORUMLU: İbrahim Taş

NİTROMAK:Mehmet-Azim-Yiğitcan-Fatih-Sedar-Ramazan-Adem-Hüsnü-Emre
YEDEKLER: M.Günaydın, Ogün, Ali, Serkan, Semih, Orhan
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART:
GOLLER:Salih Marangoz (3), Uğur Aksoy, Ö.Faruk Öztop, Aykut Bıçakçı (Yeni Anadolu),Yiğitcan Oruçlu, Adem Topal (Nitromak)

Nakliyeciler 7-1 Tes-İş Sendikası

Nakliyeciler 7-1 Tes-İş Sendikası

Günün ikinci turnuvanın 13.maçı yine A-grubu takımlarından Nakliyeciler ile Tes-İş Sendikası arasında oynandı. İlk maçında Bülent Sözüer’in golüyle öne geçtiği maçta yeni Anadolu’ya 2-1 mağlup olarak moralsiz başlayan Nakliyeciler ile, Nitromak’ı Cihan Tuncay’ın golüyle 1-0 mağlup ederek moralli başlayan Tes-İş Sendikası arasında oynandı.

NAKLİYECİLER

Saat 18:30’da Teiaş Sahasında oynanan ve Manisa İl Hakemlerinden Sertaç Elbaşı’nın yönettiği maçta gülen taraf 7-1’lik skorla Nakliyeciler takımı oldu. Nakliyeciler takımını farklı galibiyete taşıyan golleri Mert Yeşilçayır (3), Bülent Sözüer (3) ve Kemal Aksoy attı. Doğan Gülşen’in öğrencileri Tes-İş takımından hem üç puan hem de olası puan eşitliğinde ikili averajı kaptı. Nakliyeciler üçüncü maçlarını 19.05.2022 Perşembe günü saat 18:30’da İlçe Tarım ile Linyit Stadı’nda yapacak.



MERT VE BÜLENT

Mert ve Bülent ”üç”ledi.

Turnuvaya kötü başlayan ve ilk maçında yeni Anadolu Madencilik’e mağlup olan Nakliyeciler, Tes-İş Sendikası karşısında farklı galip geldi ve moralini yükseltti. Kuşku yok ki alınan farklı galibiyette atılan 7 gole üçer golle katkı sağlayan Mert Yeşilçayır ve Bülent Sözüer keyif verdi.

tes iş sendikası

Oyun disiplininden koptular

Erken gelen gollerle oyun disiplininden kopan ve rakibine farklı mağlup olan Tes-İş Sendikası, gruptaki üçüncü maçını 20.05.2022 Cuma günü saat 18:30’da ilk maçında İlçe Tarım’ı 13-0 mağlup eden  Eli ( 1 ) ile yapacak. Karşılaşma  Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanacak.

TES İŞ NAKLİYECİLER

Çetinkaya, ”Bizden daha iyi mücadele ettiler”

Nakliyeciler mağlubiyetinin ardından açıklama yapan takım kaptanı Taci Çetinkaya, ”İlk maçını kaybeden Nakliyeciler’in bu maçı muhakkak kazanmaları gerekiyordu.. Bizden daha iyi mücadele ettiler. Yediğimiz hatalı gollerden sora oyundan düştük ve kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Arkadaşlarımı da skor ne olursa olsun mücadelelerinden dolayı kutluyorum.”dedi.



 

 

SAHA:Teiaş Eğt. Tes.
HAKEM:Sertaç Elbaşı
NAKLİYECİLER:Sefa-Hasan-İsmail-İsrafil-Barış-Avusturya-Kemal-Mert-Bülent
YEDEKLER: Erdinç, Savaş, İ.Güleç, Tamer, Orhan, İ.Güleç, Tuncay
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

TES-İŞ:Zafer-Osman-G.Yirmibaş-Taci-Semih-G.Güran-Cihan-Recep-Burak
YEDEKLER:Mesut, Ogün, Birol, Turgay, Turan, Serdar, İbrahim, Gökhan, Ataberk
TEKNİK SORUMLU:Zafer Özkan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Mert Yeşilçayır (3), Bülent Sözüer (3), Kemal Aksoy (Nakliyeciler), Taci Çetinkaya (Tes-İş)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  SOMADASPOR Facebook sayfamızda yayınlanacaktır. Tüm turnuva haberlerini görmek için buraya tıklayınız!

17.05.2022 Salı Maç Programı

Saat 17:00 Huzurevi Demirexport Linyit Stadı
Saat 18:30 Müftülük Devlet Hastanesi Linyit Stadı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN