Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Sporun birleştirici gücüne bir kez daha şahit olacağımız Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının başlamasına iki gün kala, Turnuva Takım Sorumlularının açıklamaları

Aynı ilçede yaşayan insanların bir araya geldiği sosyal bir organizasyon olan Soma Kaymakamlığı 2024 Bahar Kupası İsmail Yamak Futbol Turnuvası’na katılan 23 kurum temsilcisinden yedisi 2 Mayıs Perşembe günü başlayacak Futbol Turnuvasına sayılı günler kala açıklama yaptı.

Takım sorumlularının yaptıkları kısa açıklamalar şöyle:

Bülent Ay ELİ (2)

Öncelikle ELİ (2) olarak herkese sakatlıksız kazasız belasız bir turnuva diliyoruz.
Bu zorlu grupta amacımız her sene olduğu gibi centilmence mücadele ederek, elimizden gelenin en iyisini yaparak izlemeye gelenlere güzel bir turnuva izletmek. Grubumuzdaki ve turnuvadaki tüm takımlara başarılar. Dilek hanıma ve turnuvanın oynanması için emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler. Hak edenin ve sporun kazandığı izleyenlerin keyif aldığı bir turnuva olması dileğiyle.

Tolga Mesli (Esnaf Odası)

30.Bahar Futbol Turnuvası Soma’mıza hayırlı olsun. Futbol için çarpan yüreklere adı gibi baharı getirmesini temenni ediyoruz. Bu yıl Esnaf spor olarak katılacağımız turnuvaya mütevazı kadromuzla neticede olmasa da centilmenlikte favori olacağımıza inanıyor ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. İnşaallah sakatlık yaşanmadan, sorunsuz güzel bir turnuva olur.

Enis Himmet (Hidro Gen)

Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımlara sakatlık olmadan centilmen bir ortamda hak eden takımların kazandığı bir turnuva temenni ediyorum. Hidrogen fk olarak bu yıl yerinde transferler yaparak geçen yılki gruptan çıkma başarımızın üstüne çıkmayı amaçlıyoruz, rakiplerimize gelince , genel olarak her sene şampiyon olan İmbatla mücadele etmeye çalışacağız, Eli2 takımını deneyimli ayaklardan oluşan güçlü bir rakip, Yeni Anadolu takımı bu yıl şampiyonluk için adı geçen takımların başında geliyor, TCDD ise bu yıl yeni katılan sürprizlere açık bir takım olarak değerlendirebiliriz, sonuç olarak hidrogen fk yapacağı maçlarda sonuna kadar mücadele edip akabinde iyi sonuçlar almaya çalışacaktır.

Ali Özbek (Mevlana Özel Eğitim Okulu)

Bu yıl 30.su düzenlenecek olan 2024 Soma Bahar Futbol Turnuvası için organizasyon içinde yer alan, emeği geçen ve geçecek olan herkese takımım adına teşekkür ederim. Mevlana Özel Eğitim Okulu takımı olarak katıldığımız bu turnuvada elimizden gelenin en iyisini yaparak seyir zevki yüksek maçlar çıkartarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek takım olarak hedefimiz olup turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara başarılar diliyorum.

Ramazan Gülegen (Müftülük)

Selamün Aleyküm Soma Müftülük takımı olarak takım sorumlumuz Şube müdürümüz Halil Tüysüz öncülüğünde öncelikle turnuvada boy gösterecek tüm takımlara başarılar diliyoruz. Sakatlıklardan uzak centilmence geçecek bir turnuva diliyoruz. Mütevazi kadromuzla B grubunda boy göstereceğiz. Dengeli bir grup olduğunu düşünüyoruz. Fair Play içerisinde kalıp skordan bağımsız güzel maçlar diliyoruz..

Mehmet Ünlü (Nitromak)

Yeni ve yine bir turnuva sezonunun heyecanını hep beraber yaşamaya başladık. Nitromak takımı olarak bu büyük heyecana ortak olan tüm takımları tebrik ediyoruz. Sakatlıksız centilmence ve futbolun bütün güzelliklerinin yaşandığı ve yine unutulmaz bir turnuva olmasını temenni ediyoruz. Bu büyük organizasyonu düzenleyen komiteye ve katılım sağlayan tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Selçuk Altay (Polis Gücü)

30.Bahar Futbol Turnuvası Soma’mıza hayırlı olsun. Bu yıl Polis Gücü olarak katılacağımız turnuvaya sakatlıksız, centilmence mücedelelerin yaşandığı güzel anılar biriktirdiğimiz bir turnuva olmasını dilerim. Katılan tüm takımlara başarılar dilerim.

Recep Duran (Sağlıkspor)

Soma Sağlıkspor olarak bu yıl ilk kez katıldığımız turnuvada amacımız oynadığımız pozitif futbol ile adımızdan söz ettirmek ve turnuvaya renk katmak olacak. Amacı birlik beraberlik ve dostluk olan turnuvadaki tüm takımlara başarılar dileriz.

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN