Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Soma Kaymakamlığı 2023 Bahar Kupası Bora Bilgener Futbol Turnuvası’na katılan 20 kurum temsilcisinden 19’u Futbol Turnuvasına sayılı günler kala açıklama yaptı.

Özellikle orta yaş kesiminin geçmiş futbol anılarını buralarda tekrar canlandırdığı için ayrı bir heyecan duyduğu Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının başlamasına sayılı günler kala, grup sıralamasına göre takım sorumlularının yaptıkları açıklamalar şöyle:

YUSUF İPEK (İMBAT MADEN)

Soma Kaymakamlığı 2023 Bahar Kupası ”Bora Bilgener” Futbol Turnuvası. Bu sene turnuvaya ismi verilen Bora içimizden biriydi. Bu sebeple bu turnuva bizim için çok daha değerli hale geldi.Turnuva Soma’da katılım ve gösterilen ilgi dolayısıyla en büyük sosyal organizasyon özelliğinde. Katılan kurumlar her türlü hazırlığını yaptı. Bizde hazırlıklarımızı yaptık. Dengeli ve zor bir gurup da yer alıyoruz. Heyecan dolu zevkli bir turnuva dileğiyle tüm takımlara başarılar.

ÇETİN İLGÖR (ELİ-2)

29.Bahar Futbol Turnuvası Soma’mıza hayırlı olsun. Futbol için çarpan yüreklere adı gibi baharı getirmesini temenni ediyoruz. Bu yıl ELİ-2 olarak katılacağımız turnuvaya mütevazı kadromuzla neticede olmasa da centilmenlikte favori olacağımıza inanıyor ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. İnşaallah sakatlık yaşanmadan, kavgasız güzel bir turnuva olur.

AHMET MERİÇ (ESNAF ODASI)

Soma Esnaf Odası olarak; bu yıl Rahmetli Bora Bilgener adına düzenlenen turnuvada bütün takımlarımıza sakatlıklardan uzak, keyifli, eylenceli bir turnuva diliyoruz.

UĞUR GEREN (KOLİN MADEN)

Öncelikle bu oluşumun içerisinde olan tüm takımlara başarılar diliyorum. Herşeyden önce futbolun, dostluğun ve centilmenliğin olduğu, kazasız-belasız ve sakatlıksız maçlar diliyorum.

Kura sonrası bulunduğumuz A-Grubu ile alakalı söyleyecek çok fazla birşey olduğunu zannetmiyorum.
Oynadıkları pozitif futbollarıyla yıllardır bu turnuvaya ivme kazandıran, her sene favoriler arasında gösterilen takımlarla aynı grupta yer almak hem iyi hemde kötü. İyi yanı futbolu bilen kişilerle mücadele etmenin ayrı bir güzelliği var. Kötü yanı ise bir birinden zorlu rakiplerle bir üst tura çıkmanın zorluğunu yaşamak..

Biz Kolin Madencilik olarak; dostluğu ve centilmenliği ön planda tutup elimizden gelen mücadeleyi sahaya en iyi şekilde yansıtmak istiyoruz. Amacımız Soma’lı spor severlere zevkli maçlar izlettirmek. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Grubumuzdaki takımlara başarılar diliyor, tekrar dostluğu ve centilmenliği ön planda olan bir sezon diliyorum.

YASİN TUNÇ (NAKLİYECİLER)

Öncelikle bu turnuvanın çok sevdiğim rahmetli Bora Bilgener ağbimizin anısı adına yapılması bizleri çok duygulandırdı. Onun adına yakışır bir turnuva olmasını istiyorum, Bora ağbimede Allahtan rahmet sevenlerinede baş sağlığı diliyorum. Kalbimizdesin kaptan..

Nakliyeciler takımı olarak yeni turnuvaya yeni bir oluşum ve heyecanla katılıyoruz. Her zaman olduğu gibi yine anlayışımız seyir zevki yüksek futbol ortaya koymak olacaktır. A-gurubunda rakiplerimiz bir birinden güçlü tabiri caizse ölüm gurubu diye adlandırılan zor bir guruba düştüğümüz görünse de bizim mutlu ve istediğimiz bir kura olduğunu söyleye bilirim. Bir birinden zevkli maçlar ortaya çıkacaktır. Bizim temennimiz centilmence, futbolun konuşulduğu bir turnuva olmasını diliyoruz. Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar. Kazasız belasız sakatlıksız bir turnuva olması dileğimizle.

BERKAY GÜL (SOMA BELEDİYESİ”

Öncelikle Tüm takımlara Fair-Play altında kazasız- belasız-sakatlıksız maçlar diliyorum. Nasıl güzel başlanırsa aynı güzellikle bitmesi temennisi içindeyim. Takımımıza gelecek olursam; Kendi içimizden ve aramıza yeni katılan arkadaşlarla beraber güzel bir hava yakaladık. İdmanlar ve hazırlık maçları yaparak kendimizi hazır tutmaya çalıştık. Hedefimiz tabi ki ilk olarak gruptan çıkmak daha sonra gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Takımımıza çok güveniyorum umarım herşey istediğimiz gibi gider.Tekrardan tüm takımlara başarılar diliyorum.

MERT İSKENDEROĞLU ELİ (1)

Öncelikle İlçemizde faaliyetlerini sürdüren birbirinden güzide Kurumlarımızı temsilen turnuvaya katılan tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Fair-Play’in öncelendiği, dostlukların ve arkadaşlıkların pekiştiği bir turnuva geçirmek en büyük temennimizdir. Bu yıl diğer yıllara kıyasla mevsimsel olarak biraz daha sıcak havalarda oynanacak olan turnuvanın nasıl geçeceğini hep birlikte tecrübe edeceğiz ve merakla da bekliyoruz.

Grubumuza gelecek olursak, Maden-İş, Soma Belediyesi, Hidro-Gen ve Soma Termik takımlarına sakatlıksız, kazasız belasız bir turnuva diliyorum. Hedefimiz grubumuzu en iyi şekilde tamamlayarak diğer gruptan gelecek rakibimizi beklemek. Grup maçlarını tamamlayarak takım olma yolunda iyice en üst seviyeye çıkıp, turnuvanın son günü oynanacak final maçını oynamak istiyoruz.

Son olarak Turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları bulunan başta Soma Kaymakamımız Sayın Fatih Akkaya olmak üzere, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert, turnuvaya ev sahipliği yapan Teiaş (Sedgem) İşletme Müdürülüğüne Teiaş personeline, paylaşımlarıyla turnuva ile ilgili haberleri ve görselleri sporseverlerle paylaşan Cevdet Yıldırım’a, Turnuvaya katılım sağlanmasında desteklerini eksik etmeyen Kurum Yöneticilerine ve ismini sayamadığım tüm gizli kahramanlarına şahsım ve Kurumum adına teşekkür ederim. Kazasız ve sakatlıksız bir turnuva geçirmek dileklerimle tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Ayrıca bu turnuvanın birlikte top oynadığımız ve sevdiğimiz rahmetli Bora Bilgener adına düzenlendiği için ayrı bir teşekkür ediyoruz.

CENGİZ TÜRK (MADEN-İŞ)

2023 Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası tüm takımlar için hayırlı olsun. Soma mızın en güzel sosyal aktivitelerinden biri olan futbol turnuvasına artık sayılı günler kaldı. Bu turnuvada boy gösterecek tüm takımlarımıza sakatlıksız, kavgasız ve fair-play havasında güzel bir turnuva diliyorum. Bu sene Maden-İş olarak turnuvaya katılım sağlıyacağız. Bizlere turnuvaya katılım sürecinde destek olan tüm kurum yöneticilerimize ve Maden-İş yonetimine teşekkür ederim. Bu sene B-grubunda mücadele edeceğiz. Grubumuzda çok iyi takımlar var. ELİ 1, Soma Belediyesi, Torku daha önceki senelerde turnuvada boy gösteren başarılı takımlar. Bu sene Hidro-Gen takımı yeni katılım sağladı onlarada bu turnuvada başarılar dilerim. İyi olanın, hak edenin kazandığı bir turnuva olması ümidiyle tüm takımlara başarılar dilerim. Bu turnuvanın olmasında vesile olan Sn kaymakamımız Fatih Akkaya, Sn İlçe spor müdürümüz Dilek hocama ve bize turnuvayı sevdiren verdiği bilgiler ve görsellik olarak hayatımızda anı olarak kalmasını sağlayan değerlimiz Cevdet hocamıza çok teşekkür ederim. Çok değerli abim rahmetli 99 Bora abimize Allah’tan rahmet diliyor,bu sene turnuvada güzel olan herşeyin onun için olmasını istiyoruz.Tüm takımlara başarılar dilerim.Saygılar…

ENİS HİMMET (HİDRO-GEN)

Somamızın en prestijli turnuvalarından biri olan Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Hidrogen Termik Santral olarak ilk kez katılım sağlıyoruz.Tüm takım oyuncularımız santral bünyesinde çalışan futbolu seven arkadaşlardan oluşan mütevazi bir takımız. Öncelikli hedefimiz heyecanımızı, enerjimizi sahaya yansıtıp gruptan bir üst tura çıkmaktır, sakatlıkların olmadığı dostane bir ortamda hak eden takımların kazandığı güzel bir turnuva geçirmek dileği ile tüm takımlara başarılar dilerim.

ZAFER ERKAN (SOMA TERMİK)

Öncelikle Soma’nın yetiştirdiği nadir yeteklerden biri olan Rahmetli Bora Bilgener’in ailesine ve sevenlerine buradan tekrardan başsağlığı diliyorum. Turnuvaya isminin verilmesi Soma ve Bora Bilgener sevenler için son derece güzel bir hareket olmuş. Biz,  Soma Termik Torku futbol takımı olarak uzun zaman sonra takım çıkartmanın sevinci ile bu yılki turnuvaya hazırlandık. Mütevazi bir takıma sahip olup elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak turnuvaya renk katmak istiyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileriz, hayırlısıyla sakatlıksız, kazasız belasız bir turnuva olmasını temenni ediyoruz .

AHMET İNCE (MİLLİ EĞİTİM)

Grup ve turnuva hakkındaki görüşlerimi açıklamadan önce turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim… Heyecanla beklediğimiz turnuvada yer aldığımız grup zorlu maçlara sahne olacağını düşündüğümüz oldukça dengeli takımlardan oluşmakta. Amacımız bu grubu olabilecek en iyi yerde bitirip turnuvanın son gününde sahaya çıkabilmek. Sakatlıksız kazasız belasız bir sezon olması dileklerimizle tüm katılan takımlara tekrardan başarılar dilerim… Ayrıca bu vesile ile turnuvanın adının verildiği Bora kardeşimi rahmetle tekrar anıyorum.

ÇETİN AKPINAR (ELİ-3)

Tüm takipçilerimize selamlar. Bu sezon 29’uncusu düzenlenecek olan Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvasının heyecanı kurumlarda ve Soma’da her yıl büyük bir heyecanla beklenir. Çok tatlı telaşlar yaşanır. Bir taraftan takım kadroları takviyelerle güçlendirilmeye çalışılır, bir taraftan formalar hazırlanır, bir taraftan da antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla oyuncular turnuvaya hazır hale getirilmeye çalışılır. Soma da hazırlık süreçleri, kura çekimleri ve turnuva maçları boyunca dört beş aylık bir zaman dilimi bu heyecanla geçer. ELİ-3 takımı olarak bu heyecanın içinde olmak bizlere mutluluk vermektedir.

Bu yıl C Grubunda mücadelelerimizi yapacağız. Hiç şüphesiz tüm maçlarımız çekişmeli geçecektir. Bunun bilincindeyiz. Grupta karşılaşacağımız Milli Eğitim, Devlet Hastanesi ve Emniyetin gücünü bilmekle birlikte Genç Öğretmenler takımı bizim için sürpriz olacaktır.

Çok koşan maçı son dakikasına kadar kovalayan mücadeleci bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bunu sonuçlara da yansitabiliriz. ELİ-3 ün Bu grupta ilk dört arasına girip gruptan çıkabileceği kanısındayım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm takımlarımıza ELİ-3 adına başarılar dilerim.

ŞENOL SEVİK (DEVLET HASTANESİ)

Somalı Spor severlerin ve biz oyuncuların merakla beklediği Kaymakamlık Futbol Turnuvasının startını Salı günü çekilen grup kuraları ile vermiş bulunuyoruz. Devlet Hastanesi olarak C-Grubunda Milli Eğitim, Emniyet, Genç Öğretmenler ve E.l.İ-3 ile eşleştik. İlk hedefimiz grubu daha sonraki turlarda bize avantaj sağlayacak bir konumda bitirmek olacak. Devlet Hastanesi olarak turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diler ve turnuvanın oluşumunda emeği geçen herkeze kurumum adına teşekkür ederim.

NAKİF DİNÇ (GENÇ ÖĞRETMENLER)

Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek olan Kaymakamlık Futbol Turnuvası için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah sakatlık olmadan, kavgasız-gürültüsüz bir turnuva olur. Biliyorum ki Soma’mız böyle sporu seven centilmen insanlardan oluşan bir topluluktur. Biz, Genç Öğretmenler olarak en güzel şekilde takımımızı temsil etmek istiyoruz. Zor bir guruptayız. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Birkez daha emeği geçenlere teşekkür ederim.

ERSİN TANRIKULU (EMNİYET)

29.Bahar turnuvası ilçemiz adına hayırlı olsun.
Sakatlığın yaşanmadığı güzel anıların olduğu bir turnuva olmasını dilerim.
Takımımıza gelince elimizden gelenin en iyisini sahada göstererek turnuvayı en iyi yerde bitirmek istiyoruz.
Fair play çerçevesinde futbolun ruhuna uygun güzel bir turnuva geçireceğimizi düşünüyorum.
Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim…

EMRAH DEMİRDAŞ (T.ODASI)

Herkese selamlar;
Öncelikle bir yıl aradan sonra bu güzel organizasyona tekrar katılmanın verdiği sevinç ile rekabetçi keyifli ve sakatlıksız bir turnuva olması dileğiyle. Gruplara gelecek olursak da tüm gruplar çok dengeli ve zor geçecek. Katılan tüm takımlara başarılar ve turnuvayı organize eden tüm paydaşlara da teşekkürlerimiz sunuyoruz.

LAZ İBO (HUZUR EVİ)

Hedefimiz her zaman ki duruşumuzu ve çizgimizi bozmadan, kurumumuz yaşlılarına ve özel çocuklarımıza güzel anılar yaşatabilmektir.. Bu minber de amacımız; elimizden geleni yapıp, turnuvamıza renk katmaktır..
Tüm kurum, kuruluş ve takım arkadaşlarıma sportmençe dostça; kavga gürültü olmadan, sakatlık olmadan başarılı bir turnuva geçirmelerini diliyorum.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Başarılar dostlar.

MEHMET ÜNLÜ (NİTROMAK)

Herkese selamlar;
29. Soma kaymakamlık futbol turnuvası Bora BİLGENER sezonu hayırlı olsun
Bu kez duygularımızı ifade etmek biraz zor olacak.
Bu muhteşem organizasyonun güzel insan abimiz ve şehrimizin bir futbol değeri olan Bora BİLGENER adına yapılması çok anlamlı ve harika bir düşünce. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyoruz. Bora ( boris ) abimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyoruz.

Turnuvaya bir bakış atacak olursak öncelikle Nitromak futbol takımı olarak turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, fair play ruhunu sahaya yansıtarak ,keyif alabilecekleri sakatlıksız ve problemsiz bir sezon geçirmelerini diliyoruz.
Bu sezon daha farklı daha yenilenmiş bir Nitromak takımı oluşturmak için arkadaşlarımızla var gücümüzle çalıştık. Geçmiş sezondaki hatalarımızdan dersler çıkardığımızı düşünüyoruz. Mevcut kadromuzu hem dışardan 2 takviye ile hemde kendi bünyemizdeki genç arkadaşlarımızla güçlendirdik.
Turnuvayı güzel sonuçlar alarak iyi bir noktada bitirmeyi hedefliyoruz.
Rakiplerimizi yakınen tanıyoruz. Özellikle tso, yuta çalışkan ve huzur evi takımlarının geçtiğimiz yıllarda güzel sonuçlarla turnuvaya veda ettiklerini biliyoruz. Mevlana takımının da henüz 2. Sezonda olmalarına rağmen onlarında bir çıkış yapmak istiyeceklerini düşünmüyoruz.
Sonuç olarak bu yarışın içinde Nitromak takımı olarak bizde varız.Fair play çerçevesi içinde ama tüm enerjimizi sahaya yansıtarak mücadele edeceğiz. Kendi grubumuzdaki takımlara ve sonrasında turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara yürekten başarılar diliyoruz. Güzel bir kupa sezonu olsun inşallah. Nitromak dyno nobel futbol takımı

TAHSİN ÇALIŞKAN (YUTA ÇALIŞKAN)

Yılardır katıldığımız turnuvada bu senede varız. Öncelikle bütün takımlara başarılar dileriz. Kazasız belasız hayırlı bir sezon olur inşallah. Takım olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda iddialıyız. Yuta Çalışkan olarak herkese tekrardan başarılar.

ALİ ÖZBEK (MEVLANA ÖZEL EĞİTİM OKULU)

İlçemizde faaliyet gösteren kurumlarımızın katılımıyla her yıl gerçekleşen Soma Kaymakamlık Futbol turnuvasının tüm takımlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Milli Eğitim camiası olarak Öğretmenler Birliği adı ile başladığımız yolculuğumuza son iki yıldır Mevlana Özel Eğitim Okulu olarak devam etmekteyiz. Bu yıl takım olarak aramıza yeni katılan arkadaşlarla ve takım tecrübemizle de daha iyi sonuçlar alacağımızı ümit ediyoruz. Turnuvanın Soma ilçemizde faaliyet gösteren kurumlarımıza yakışır vaziyette Fair-Play’ın ön planda olması dileğiyle tüm takımlara başarılar dilerim.

CEVDET YILDIRIM SOMADASPORCEVDET YILDIRIM (SOMADA SPOR)

Evet, bende yıllarca bu oluşumun içerisinde bulunmuş bir spor adamı olarak; tüm turnuva boyunca yazılarımda dile getirdiğim ve bıkmadan-usanmadan yineleyeceğim ”Spor toplumsal kaynaşma aracıdır, ayrıştırma aracı değil!”  Ki; yukarıda takım sorumlu arkadaşlarımızın yaptıkları açıklamalarda ki ortak görüşü; ”Fair-Play’in öncelendiği, dostlukların ve arkadaşlıkların pekiştiği bir turnuva” olması yönünde. Ümit ederim bu güzellikler sahada ”söylem”de kalmayıp ”eylem”e dönüşür vesselam..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN