Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Somamızda görmek istediğimiz futbolu özlediğimiz, belki de geçmiş futbol anılarını buralarda tekrar yaşadığımız için ayrı bir heyecan duyduğumuz Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına sayılı günler kala, takım sorumlularından açıklamalar geldi.

10 Mayıs’ta başlaması planlanan ”28.Bahar Kupası Hasan Namlı Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ” öncesinde; 23 takım temsilcilerimizin (Yeni Anadolu ilerleyen saatlerde eklenecek) yaptığı açıklamalar grup sıralamasına göre şöyle:

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Doğan Gülşen (Nakliyeciler)

Bütün gruplar dengeli aynı şekilde bizim grubumuz olan A-grubu da aynı şekilde, dengeli diyebiliriz. Grubumuzda yeni takımlarda var İlçe Tarım, Tes-iş Sendikası gibi bunların durumları nasıl olur artık oynadığımız zaman göreceğiz yeterli bilgimiz yok. Diğer takımlar zaten bildiğimiz takımlar E.l.İ 1, Yeni Anadolu, Nitromak.. Hedefimiz gruptan en iyi şekilde oynayıp çıkmak öncelikli hedef ondan sonra çeyrek finaldeki rakibimize göre geleceğimiz şekillenecektir. Nakliyeciler takımı olarak turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar dileyerek centilmence bir turnuva olmasını diliyoruz.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Mehmet Ünlü (Nitromak)

Herkese Selamlar.. Bir büyük gelenek iki yıl aradan sonra yine büyük bir heyecanla geldi çattı. Bu coşkuyu bu duyguyu çok özlemişiz. 2022 Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası şimdiden hayırlı olsun.

Öncelikle Nitromak ailesine bana bu görevi verdikleri için teşekkür ediyorum. Takım olarak bir süredir çalışmalarımızı idman ve hazırlık maçları ile sürdürüyoruz. Tecrübeli arkadaşlarımız ile aramıza yeni katılan oyuncularımızı harmanlayarak iyi bir ekip oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu turnuvadaki amacımız Nitromak camiasını sportmence ve fair play sınırları içinde en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Bu harika atmosferi bu muhteşem ortamı biliyoruz ve bu güzel organizasyonda yer almaktan onur duyuyoruz.

Grubumuzda bulunan rakip takım arkadaşlarımıza gelince…Bir çoğu turnuvanın gediklisi ,adeta olmazsa olmazı takımlar. Bazısı şampiyonluk yaşamış en azından bir çoğu mutlaka son 4 takım arasına girmeyi başarmış, son derece kaliteli ayaklardan kurulu ve köklü ekipler. Birbirinden harika, zevkli, güzel maçlara sahne olacak bir grup olacağına inanıyorum. Her biri tıpkı Nitromak gibi kendi değerlerine önem veren takımlar.
Kendi oyuncu grubumuzla çıktığımız bu yolda A grubunda öncelikli hedefimiz maçlar sonunda grubu en iyi yerde bitirmek olacaktır. Sakatlıkların ve tartışmaların yaşanmadığı güzel futbol ve muhteşem mücadelenin sergilendiği harika bir futbol turnuvası olmasını diliyor katılan tüm takımlara yürekten başarılar diliyoruz.

Emre Erşin  (Yeni Anadolu) ilerleyen saatlerde eklenecek

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Taci Çetinkaya (Tes-İş Sendikası)

Somanın özlediği merakla beklediği Kaymakamlık Futbol Turnuvası uzun bir aradan sonra tekrar başlıyor. Oynayan oynamayan herkeste tatlı bir heyecan var. Biraz geç karar alınmasından dolayı eksiklerimiz olsa da mütevazı bir kadromuz oluştu. En zor grup diye düşünüyorum. Hedef sakatlıksız ve kazasız turnuvayı bitirmek. Tüm takımlara ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

 

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Recep Sak (İlçe Tarım)

En son 2013 yılında katıldığımız Kaymakamlık futbol turnuvasına bu sene tekrardan katılmanın heyecanı var. Gruplardaki takımlar güçlü kendi grubumuzda ki takımlarında güçlü olduğunu biliyoruz. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Tüm takımlara başarılar diliyorum.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Tarkan Bayram (E.L.İ 1)

Öncelikle İlçemizde faaliyetlerini sürdüren birbirinden güzide Kurumlarımızı temsilen turnuvaya katılan tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Fair Play’in öncelendiği, dostlukların ve arkadaşlıkların pekiştiği bir turnuva geçirmek en büyük temennimizdir. Bu yıl diğer yıllara kıyasla mevsimsel olarak biraz daha sıcak havalarda oynanacak olan turnuvanın nasıl geçeceğini hep birlikte tecrübe edeceğiz ve merakla da bekliyoruz.

Takım iskeletlerini koruduklarını düşündüğüm Nakliyeciler ve Yeni Anadolu Madencilik takımlarının yanında oyuncu havuzları dar olmasına rağmen kurumlarını temsil eden Nitromak ile uzun aradan sonra tekrar turnuvaya katılım sağlayan İlçe Tarım Müdürlüğü takımlarını ve son olarak santralde örgütlü olan Tes-İş Sendikası takımlarının yer aldığı A Grubunda çekişmeli ve mücadele gücü yüksek karşılaşmaların geçeceğini tahmin ediyorum.

Son olarak Turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları bulunan başta Soma Kaymakamımız Sayın Fatih Akkaya olmak üzere, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert, turnuvaya ev sahipliği yapan Teiaş (Sedgem) İşletme Müdürü Hayrullah Saraç ile Teiaş personeline, paylaşımlarıyla turnuva ile ilgili haberleri ve görselleri sporseverlerle paylaşan Cevdet Yıldırım’a, Turnuvaya katılım sağlanmasında desteklerini eksik etmeyen Kurum Yöneticilerine ve ismini sayamadığım tüm gizli kahramanlarına şahsım ve Kurumum adına teşekkür ederim. Kazasız ve sakatlıksız bir turnuva geçirmek dileklerimle tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

Yusuf İpek (imbat Madencilik)

Soma’nın en büyük en heyecanlı organizasyonu; pandemi sebebiyle verilen aradan dolayı sabırsızlıkla beklenir halde. İmbat olarak 5’li gurupda yer alıyoruz. Gurup dengesi birbirine denk takımlar var. Hedefimiz gurupda iyi sonuçlar alıp bi üst tura çıkmak. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum güzelliklerin fazla olduğu turnuva temenlisiyle…

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Gökhan Uysal (Polis Gücü)

Turnuvada final hedefleyen takımların olduğu gruba düştük. 4 gruba bakıldığında belki de ölüm grubu tabir edilse yanlış olmaz.

Biz Polis Gücü olarak bütün maçlarımıza aynı ciddiyet ve motivasyonla çıkacağız. Her maçımıza dostça ve fair play çerçevesinde güzel mücadele güzel futbol mantığı ile sahada olacağız. İzleyenlere keyif vereceğimizi düşünüyoruz. Turnuvadaki hedefimiz öncelikli olarak gruptan iyi bir sıralama ile çıkmak elbette. Her takımın gönlünde yatan elbette bir kupa. Biz de bunun için sahada olacağız.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Ertuğ Ünlü (Hak-İş Konfederasyonu)

Hak İş Konfederasyonu olarak katıldığımız turnuvanın tüm katılımcılara hayırlı olmasını, sakatlıklar yaşanmamasını, saygı ve sevgi çerçevesinde geçen bir turnuvanın gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Pandemi nedeniyle ara verilen turnuvaya start verilmiş bulunmakta. Hayatını bu hastalıktan dolayı kaybedenlere başsağlığı yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Aslında bu turnuvaya ne kadar ihtiyaç olduğunu bu hastalık göstermiş oldu bizlere. Kısa sürede yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde turnuvaya hazırlanmaya çalıştık. Çekilen kuralar sonunda B Grubunda yer almaktayız. Zor bir grup çektik. Turnuvaya yeni katılan takımlar da var. Her takım bu turnuvayı beklediğinden sıkı çalışmalar gerçekleştirdiler. Hedefimiz Hasan Namlı sezonunu öncelikle sakatlık yaşamadan, seyir zevki yüksek futbol oynayarak ilerleyebildiğimiz yere kadar ilerlemektir. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Emrah Demirdaş (Ticaret Odası)

Yıllardır planladığımız dostluğun kardeşliğin ön planda olduğu sadece yakın arkadaşlardan kurulu takımımız ile bu yıl şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Çıktığımız bu yolda futboldan keyif almak keyif vermek önceliğimizdir turnuvada boy gösteren tüm takımlara başarılar diler her şey herkesin gönlünce olsun ..

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Yener Diştaş (Kaymakamlık)

Bahar Kupası Hasan Namlı Futbol Turnuvasında Kaymakamlık olarak B grubunda mücadele edeceğiz. İmbat Madencilik, Polisgücü, Ticaret Odası Hak-iş gibi güçlü takımların olduğu grupta yer alıyoruz. Bir nevi ölüm grubuyla eşleştik diyebiliriz.

Hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yaparak bir üst tura çıkmak. Daha sonra da mücadeleden kopmadan yolumuza devam etmek. Kazasız ,belasız eğlenceli bir turnuva olur inşallah. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Raşit Çakır (Demirexport)

Çok özlenen ve çok sevilen Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına iki yıl aradan sonra kavuşmak Demirexport ailesi olarak büyük bir heyecan yarattı. Futbolcu arkadaşlarımla Fair- Play çerçevesinde ailemize laik olmaya çalışacağız.

Grubumuzda iyi ve dirençli takımlar var bu yüzden her maça ciddiyetle çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak Demirexport olarak grubumuzu istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Bu turnuvada emek verecek tüm futbolcu arkadaşlara kazasız-belasız güzel bir şenlik havasında geçmesini temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Ufuk Nayman ( Yargı Gücü)

Grupta güçlü takımların olduğunu görüyoruz öncelikle turnuvadan zevk almak istiyoruz önemli olan turnuvada olmak, sakatlığın olmadığı, hoşgörünün olduğu maçlar olmasını temenni ediyor arkadaşlarım adina tüm takımlara başarılar diler, her takımın amacı gibi gruptan başarı ile çıkmayı hedefliyoruz.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Ahmet İnce (Milli Eğitim)

Grup hakkındaki görüşlerimizi belirtmeden önce turnuvaya katılan tüm takımlara ve turnuva sorumlularına başarılar diliyorum…

Milli Eğitim takımı olarak 3 sene sonra tekrardan turnuvada boy göstermek bizim için büyük bir heyecan…. Grubumuzu değerlendirecek olursak daha önceki yıllarda şampiyonluk yaşamış ya da final oynamış çok tecrübeli takımların olduğu ve sanırım bu yıl ilk defa turnuvada boy gösteren SGK-Gib ve Yargı Gücü gibi takımların olacağı ilginç bir grup… Genel olarak bakıldığında denk güçlerin mücadele edeceği bir grup gibi görünüyor.. Bu yüzden mücadelenin ön plana çıkacağını ve atılan yenilen her golün grup maçları sonunda çok önemli olduğunun farkına varılacağı bir fikstürün bizi beklediğini düşünüyorum….

Milli Eğitim takımı olarak bizim hedefimiz daha önceki yıllarda olduğu gibi turnuvaya renk katmak sportmenlik ve centilmenliğin dışına çıkmadan turnuvanın son gününde sahada olmak. Tekrardan tüm takımlara başarılar dilerim.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Ahmet Koyun (SGK-GİB)

Kaymakamlık kupası düzenleneceğini dair yazı dairemize geldiğinde arkadaşlarım turnuvaya katılmak istediklerini belirttiler bayağı istekliler bu konuda çünkü turnuva çok büyük bir heyecan katıyor futbolseverlere ancak sayımız takım çıkaracak kadar yeterli değil, bu arada SGK nın da durumu aynıymış iletişime geçildi beraber katılma fikri oluştu, iki kurumdan mütevazi bir takım oluşturduk.

Çalışmalara başlayalı 2 hafta oldu kendi aramızda idman yapıyoruz takımda lisanslı oynamış oyuncumuz yok fiziksel olarak da hazır değiliz turnuva başlayana kadar çalışmaları sürdüreceğiz henüz hazırlık maçı oynamadık ama oynayacağız turnuvada oynayabildiğimiz kadar maç oynayıp futbolun keyfini çıkarıp bu oluşumda bulunup sevgi, saygı ,centilmenlik ve fair-play içinde mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Katılan tüm takımlara sakatlıksız ve başarılı bir turnuva temenni ediyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Bahadır Özgen (Huzurevi)

İki yıldır pandemi dolayısıyla düzenlemeyen Kaymakamlık Futbol turnuvası tüm takımlar için hayırlı olsun. Grubumuzda güçlü takımlar ve bunun yanında yeni turnuvaya giren takımlar mevcut. İlk hedefimiz gruptan çıkmak, daha sonra ise maç maç gidebildiğimiz en son yere kadar gitmek hedefimiz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Cengiz Türk (E.L.İ 2)

2022 Hasan Namlı Kaymakamlık Turnuvası’nın tüm takımlar için hayırlı geçmesini temenni ederim. Tüm ülkemizi hayatın her anlamında olumsuz etkileyen covid-19 belasından kurtulmuş olmamızdan dolayı geçmiş olsun der, bir daha yaşanmamasını ümit ederim.

Bu yıl ELİ 2 takımı olarak, turnuvaya katılan tüm takımlar için; dostluk, barış ve kardeşlik değerlerinin öne çıktığı, rakibe saygı ve hoşgörünün eksik olmadığı, rekabetin centilmence yaşandığı bir turnuva diliyorum. Uzun yıllardır bir bahar havasında bize, futbolu seven insanlara bu güzel organizasyonu yaşamamıza vesile olan Soma Kaymakamımız Sn Fatih Akkaya’ya, İlçe spor müdürümüz Dilek Mert hocama ve değerli ekibine ve turnuvanın görselliğini, haberlerini tüm Soma halkına sunan değerlimiz Cevdet Hocamıza emeklerinden dolayı çok tşk ederim.

Bu sene ELİ 2 takımı olarak turnuvaya katılım sağlayacağız. Bize bu imkanı veren İşletme müdürümüz Sn İsmail Ceran ve İdari İşler müdürümüz sayın Tarkan Bayram’a çok teşekkür ederiz. Bu sene çekilen kurada C grubunda yer alıyoruz. Ve grubumuzda çok iyi takımlarla rakip olduk. Demirexport, Milli Eğitim, Huzurevi turnuvanın bilinen çok iyi oyunculara sahip takımları. Tam olarak bilmediğimiz ama iyi olduklarından şüphe etmediğimiz Yargı Gücü ve SSK-GİB takımları bu sene yeni katılım sağlayacaklar. Onlara da bu turnuvada sakatlıksız başarılı bir sezon diliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda rakibe saygılı ama mücadeleci oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Tüm takımlar için sakatlıksız, hayırlı bir sezon olmasını temenni eder, saygılar sunarım..

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Ramazan Gülegen (Müftülük)

Selamun Aleyküm ben Müftülük takım kaptanı Ramazan Gülegen. Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar diler ve nice Ramazanlara kavuşmayı temenni ederim. Somaya renk katan baharı bahar yapan sabırsızlıkla beklenen turnuva nihayet geldi. Tüm takımlara başarılar dilerim.

Herkes gibi bizde Müftülük olarak turnuvaya hazırlığımızı tam gaz sürdürüyoruz. Amacımız Turnuvaya renk katmak ve seyir kalitesi yüksek maçlar ortaya çıkarmak. Yıllardır hücumda beraber oynadığım takımın en iyi isimlerinden Mehmet Ülker’in gitmesi bizi üzdü tabi ki ama yerine yeni transferimizle bu açığı hissettirmeyeceğimize inanıyorum.

Grubumuza gelecek olursak 3 yıl önce final oynayan Devlet Hastanesi dışında dengeli grup olduğunu düşünüyorum. Mühendisler Odası ve Mevlana takımlarının ilk defa katılıyor olmaları bize ne sürprizler getirecek göreceğiz bakalım. Genel olarak dengeli maçlar olacaktır. Bu arada takımımızın teknik direktörlüğüne emekli İmam Hatip Habib Çelik hocamızı getirdik. Bu işe yıllarını vermiş hocamızın tecrübeleriyle turnuvayı iyi bir yerde bitirmeyi umuyoruz. Genel bir yorum yapacak olursak B grubu maçlarını merak ediyorum özelliklede ”erken final” diye baktığım ”İmbat Madencilik- Ticaret Odası” maçını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Şenol Şevik (Devlet Hastanesi Sağlık)

Devlet Hastanesi olarak merakla ve heyecanla beklediğimiz turnuvamıza nihayet kavuşuyoruz. Cuma günü çekilen kuralar sonucu D grubunda mücadele edeceğiz.

Grubumuzda bu sene turnuvaya katılan Mühendisler odası ve Mevlana Özel Eğitim gibi kapalı kutu iki takım var diğer takımlarda Müftülük Soma Belediye ve İmbat Ege gibi yıllardır turnuvada mücadele etmiş tecrübeli ve kuvvetli takımlar var zor maçlar bizi bekliyor. Takım olarak ilk hedefimiz grubu iyi bir yerde bitirip üst tura çıkmak uzun vadede ise ilk 4 hedefiyle çalışmaları mızı Muzaffer Okyay hocamız önderliğinde sürdürüyoruz. Takımımıza bu sene Kenan Bulut ve Emrah Kadir Yılmaz gibi iki değerli oyuncu ile kuvvetlendirdik. Dostça ve güzel maçların olduğu turnuva olması dileğiyle bütün takımlara başarılar diliyorum saygılarımla..

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Çetin Akpınar (Mühendisler Odası)

Mühendisler Odası Futbol Takımı olarak, Soma Kaymakamlığı 2022 Kurumlar arası Hasan Namlı Futbol Turnuvasının tüm takımlarımız için sakatlıklardan uzak, kurumlar ve kişiler arasında kaynaşmayı sağlayan, fair play çerçevesinde ve bahar şenliği tadında bir turnuva olmasını dileriz.

22 Nisanda gerçekleştirilen grup kuraları sonrasında D grubunda yer aldık. D grubunda bulunan Müftülük, Devlet Hastanesi, Soma Belediyesi, Mevlana Özel Eğitim Kurumu ve İmbat Ege takımlarıyla zorlu ama centilmenlik çerçevesinde güzel mücadeleler vereceğimizi düşünüyoruz.

Yeni kurulan bir takımız. Antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla takım içinde iyi bir uyum yakalamaya çalışıyoruz.
İlk hedefimiz tabi ki gruptan çıkarak 16 takım arasına girmektir. Sonrasında gelecek rakiplerimize göre elimizden gelenin en iyisini yaparak çeyrek final maçı oynamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar dileriz…

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Remzi Paşalı (Soma Belediye)

Mütevazi bir kadromuz var bana göre turnuvada oluşan dört gruptan bize göre en iyisini çektik.
Turnuvadaki hedefimiz gruptan çıkmak olacaktır. Hedef sakatlıksız, kazasız turnuvayı bitirmek tüm takımlara ve takımımıza başarılar diliyorum.

Futbol Turnuva Takım Sorumlularının Açıklamaları

Özgür Barış (Mevlana Özel Eğitim Okulu)

2022 Yılında Kaymakamlık ve Soma İlçe Spor Müdürlüğünün birlikte düzenlemiş olduğu Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Mevlana Özel Eğitim Okulu olarak katıldık. Yapılan kura sonucu D gurubu maçlarına dahil olduk. Gurubumuzda Müftülük, Devlet Hastanesi Sağlık Spor, Mühendisler Odası, Soma Belediyesi Spor ve İmbat Ege takımlarıyla karşılaşacağız.

Turnuvaya katılım amacımız özel gereksinimi olan öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak, okulumuzu daha tanınır hale getirmek, devlet okulu olmamıza rağmen ”Özel Eğitim” adı taşıdığı için vatandaşların ”Özel Okul” algısını ortadan kaldırmak amacıyla katıldık. Takımımızın oluşumunda ”Soma Özel Eğitim 2.Kademe Okulu” ve diğer okullardan takımımıza gelen ve bu farkındalığın bir paydaşı olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, ayrıca maddi manevi desteklerini esirgemeyen sponsorumuz TRİA İNSAAT a teşekkür ederiz .

Dileğimiz dostluğun arttığı sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde bir turnuva geçirmek. Sporun insan ahlakında ne kadar etkili olduğunu gösterebilmek. Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diler, organizasyon da emeği geçen başta sayın Kaymakamımız Fatih Akkaya’ya İlçe spor müdürümüz Dilek Mert’e teşekkür ederiz.

Caner Şen (İmbat Egespor)

Oyuncumuz Mustafa Kara’nın oğlu “Ege Kara’’nın geçirmiş olduğu rahatsızlık dolayısıyla ve futbolu çok sevmesi bu süreci hep beraber birlikte çabuk atlatma adına İmbat 2 futbol takımı ismini değiştirerek “İmbat EGE SPOR” ismini verdik. Ege Kardeşimize acil şifalar diliyoruz..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN