Turnuva Maçları İlgili Önemli Duyuru!

Turnuva Maçları İlgili Önemli Duyuru!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında yeni sezon 4 Mayıs Perşembe günü Huzurevi-Mevlana Özel Eğitim Meb takımları arasında oynanacak açılış karşılaşmasıyla başlıyor.

20 Takımın yer aldığı turnuvada tüm karşılaşmalar TEİAŞ Eğitim Tesisleri Futbol Sahasında oynanacak.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Daha önce Linyit stadı’nda paylaşımlı olarak oynanan karşılaşmalar, seyreden taraftarlar ve takımlar için uzak oluşu nedeniyle pek benimsenmiyordu. Konuyla ilgili girişimde bulunan Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert, ”29.Kaymakamlık Bahar Kupası Bora Bilgener Futbol Turnuvasının tüm maçları yetkililerce yapılan görüşmeler sonucunda TEİAŞ Eğitim Tesisleri Futbol sahasında yapılacaktır. Tüm takımlarımız için hayırlı olsun.”dedi.

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN