Turnuva İle İlgili Bilgilendirme Neden Yapılmıyor?

Turnuva İle İlgili Bilgilendirme Neden Yapılmıyor?

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının oynanıp oynanmaması hakkında niçin bilgi amaçlı da olsa bilgilendirilmiyoruz? Bir açıklama da olsa yapılmıyor, bütün futbol severler bu konuda birbirine bu konuyu sorup duruyor..

Profesyonel futbolun kaldığı yerden seyircili bir şekilde oynanması yönünde karar alındıktan sonra halı sahalar, alt yapılar ve amatör liglerin başlaması yönünde takvimin tff tarafından açıklamanın yapılması turnuvanın oynanmaması yönünde hiç bir engel kalmadığını gösterir. Artık ilgili mercilere bu işin masa başında bu kararı bağlamak kalıyor. Somalı futbol severler de düşünülmeli artık..

soma futbol turnuva

Turnuva ortamının özlemi başka bir şey tamam belki futbol oynayabiliyoruz, izleyebiliyoruz ama turnuva da ki maçlar iddialı ortamı başka bir seviye bunun için orası başka bir heyecan bu heyecanın tekrar yaşanması için Soma spor kurumları turnuva da olan takımların girişimleri de olmalı gerekirse Kaymakamımızla görüşmek için randevu alınmalı Kaymakamımıza futbolun turnuva bazında özlendiği anlatılıp gereğinin yapılması için ısrarcı olunmalı Kaymakamımız turnuvanın Soma da ne kadar önemli olduğu anlatılmalı sonuçta  Kaymakamımız turnuva ertelendikten sonra Soma da çalışmaya başladı..




Dilek Mert hanımefendiye bu konuda konuştuğumuz da talimat geldiğinde gerekenin yapılacağını ama vaka konusu da göz ardı edilemeyeceğini sonuçta vaka artışı söz konusu risk olduğunu bunun için şu anda beklemedeyiz dediğini biliyoruz tabii bu konuşma iki ay önceydi aşı durumu Türkiye de artık vaka konusunda artış görülse de bunun aşı olanların hastalığa yakalanma oranı düşük olup futbol müsabakalarında aşı olanların alınması seyircili oynanmasını düşünerek turnuva da böyle bir uygulama olabilir hes kodu istenilerek seyircili yada aşı olanların izlemesi gibi şartlar bizim turnuva için de geçerli olması sağlanabilir zor değil bunlar..

Soma da turnuva için bilgilendirme beklenmektedir bu inşallah en kısa zaman da yapabilir da takımlarımız da hazırlıklarını yapar zaten hazır olanlar var bu konu yaz sezonu bitmeden sonbaharın güzelliklerine yetişmesini dileyelim gerekli izinler için de kurumlar girişimlerini hızlandırmaları temenni edelim futbolu özledik…SevgilerleDOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN