Turnuva Eylül Ayında Başlasın

Turnuva Eylül Ayında Başlasın

Futbol özlemimiz, futbolu profesyonel oynayanların dışında ki herkesin merakla beklediği 1 Haziran da halı sahaların açılmasıyla acaba diğer etkinlikler ne olacak, turnuvalar da oynanır mı? diye düşünmemize sebep oldu..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Süper ligde önümüzdeki sezon maçlarında taraftar alınacağı da resmi ağızlardan deklare edildiği için bu süreçte artık herkes ‘’turnuva oynansın’’ diye birbiri ile görüş alış verişi yapmaya hatta takımların ‘’turnuva oynanır’’ diye ufaktan transfer hazırlığına bile başladılar..
Bu işe gönül verenlerin arasında Eylül gibi bu işin olabileceği görüşleri dillendirilmeye başlandı. Nedeni vakaların azalması Haziran-Temmuz aşısının herkese vurulacağının hesaplanması bunun dışında normalleşme takviminin yavaş yavaş üzerine koyarak devam etmesini gösterebiliriz..



Artık Soma turnuvasının yetkilileri de bu durumu masaya yatırıp bir an önce bu yılın takvimi için hazırladıklarını yapıp Soma Futbol severlerin heyecanla beklediği haberi vermeleri lazım. Zaten saha olarak her türlü elverişli ortam var. Açık alan olduğu gibi kuralların uyulacağı mesafe ortamının olması bu işin olabileceğinin en büyük göstergesi. Sosyal etkinliklerden bu pandemi sürecinde uzak olmak zihin olarak yorgunluğumuza iyi gelip herkesin ortam olarak bir araya gelip geçirdiğimiz Corona li günlerin acısını çıkartmayı bekler olduk. Daha fazla bu süreç uzatılmamalı, bu konu dikkate alınmalı, normalleşme zaten başladı bunu göz önüne almalı yetkili şahıslar..

Görüyoruz halı sahalarda master ve turnuva takımlarının antrenman yaptığını.. Futbola olan özlem başka bir şey, turnuva geçen yıl kaldığı yerden mi devam eder yada bu yıl başka takımların katılımıyla yeniden mi oynanır buna nasıl karar verilir bilmiyoruz tabii..
NAKLİYECİLERBenimde başında bulunduğum Nakliyeciler takımı olarak, geçen yıl müthiş bir turnuva çıkarırken yarım kalması motivasyon olarak bizi çok üzdü o yüzden tekrar başlamasını biraz bizi başka düşüncelere sevk eder hem Alper Özgün iş gereği başka takıma gitmesi de var görüntüde o yüzden beklentiler her takımın beklentisi başka olur..



turnuva oynansınSoma halkı turnuvayı bekliyor, ‘’oynansın artık’’ diyor bunu da göz önüne alınıp iyi bir şekilde karar verilmesi bütün iş çevreleri için önemli olarak görünüyor. Sosyal ortamların artması futbol özlemenin dinmesi normalleşme sürecine girilmesi bu turnuvanın oynanması yönünde engel yok gibi bir görüntü oluştuğu kanaatini kamuoyu taşıyor o yüzden turnuva oynanmalı artık…Sevgiler sağlıklı günler.. Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN