Turnuva 2.Hafta Maçları Hakemleri Açıklandı

Turnuva 2.Hafta Maçları Hakemleri Açıklandı

Manisa Hakem ve Gözlemciler Derneği, Soma İlçemizde 9-13 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Kaymakamlık Futbol Turnuva maçlarında görev alacak Hakemleri açıkladı.

Manisa Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği, hakem atamalarını Cuma’dan Cuma’ya yaptığı için diğer karşılaşmaların hakem atamaları 12 Mayıs Cuma günü belli olacak.

Haberin başlığındaki görselde; 16 Mayıs 2017’de İmbat Madencilik ile Soma Kömürleri arasında oynanan final maçında, İmbat takımından (13 numara) Rahmetli Bora Bilgener, Soma Kömürleri takımından Faik Ay ve yardımcı hakem hocamız Büşra Sığınır yer almakta.

9-13 Mayıs tarihleri arasında maç yönetecek hakemlerimiz şöyle:

RAMAZAN GÜÇLÜ

9 Mayıs Salı Milli Eğitim-Genç Öğretmenler (Ramazan Güçlü)

Doğukan Nasırlı

9 Mayıs Salı T.Odası-Yuta Çalışkan (M.Doğukan Nasırlı sol başta)

KERİM UZUN

10 Mayıs Çarşamba Kolin Maden-Nakliyeciler (Kerim Uzun ortada)

FIRAT KONURCE

10 Mayıs Çarşamba Nitromak-Huzurevi (Fırat Konurce)

11 Mayıs Perşembe  Maden İş-ELİ-1 (Ramazan Azimli)

KADİR GENÇ

11 Mayıs Perşembe Devlet Hastanesi-Emniyet (Kadir Genç)

SOMA BLD 1-2 ELİ-1

12 Mayıs Cuma Soma Belediyesi-Hidro Gen (Baykal Yavuz)

İMBAT MADENCİLİK 9-0 ESNAF ODASI

12 Mayıs Cuma İmbat Maden-ELİ-2 (Mert Yetim)

Görkem Özkan Hafızoğlu, Emirhan Durmaz ve  Furkan Çıraklar

13 Mayıs Cumartesi Mevlana Ö.E.M-Yuta (G.Özkan H.Oğlu ortada)

YARKIN KESECİLER

13 Mayıs Cumartesi Genç Öğretmenler-ELİ-3 (Yarkın Keseciler sol başta)

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN