Türkiye Kupası 2.Tur Maçında Efeler İle Karşılaşacağız

Türkiye Kupası 2.Tur Maçında Efeler İle Karşılaşacağız

Türkiye Kupası 2. Tur maçında yarın Efeler 09 Spor FK ile karşılaşacağız. Sonrasında Cumartesi günü Atatürk Stadı’nda Tarsus ile 7.hafta maçı oynayacağız.

Üç gün önce TFF 2.Lig Beyaz Grup 6.hafta maçında Ankaraspor’u deplasmanda Emrecan Bulut, Yusuf Türk ve Kenan Fakılı’nın golleriyle 3-0 yenerek büyük moral depolayan Somaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme maçında Efeler 09 Spor Futbol Kulübü  ile karşılaşacak.

Esenler Erokspor ve Ankaraspor maçlarında alınan galibiyetlerin ardından takımda illaki bir gevşeme olmuştur. Efeler 09 Spor Futbol Kulübü  karşısında ligde forma şansı bulamayan futbolcularımız görev alacağına göre as kadronun Tarsus İdmanyurdu karşısına motive bir şekilde çıkması en büyük temennimiz.

Efeler 09 Spor Futbol Kulübü

2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen ve şuan 3 puanla 13. sırada yer alan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü maçı için değerlendirme yapacak değiliz. Rakibimizin gücü, oynadığı lig belli. Yukarıda belirttiğim gibi büyük ihtimalle Cumartesi günü oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçı düşünülerek as futbolcularımız sahada olmayacak olsa bile rotasyonda az süre alan futbolcularımızın bu maçı ciddiye alması ve kayıpsız olarak bu turu atlamamız gerekiyor.

Ramazan Haymana

Düdük Ramazan Haymana’da

27 Eylül Salı günü saat 15:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Kayseri Bölgesi Klasman Hakemi Ramazan Haymana yönetecek (mavi eşofmanlı). Haymana’nın yardımcılıklarını Cengizhan Öztürk, Adem Mazlum ve Mahir Emre Herdem üstlenecek. Maçın 42 yaşındaki orta hakemi  Ramazan Haymana geçen sezon 13 Şubat 2022 tarihinde evimizde  Sakaryaspor’a 2-1 mağlup olduğumuz maçta dördüncü hakemdi.(detaylara şuradan bakabilirsiniz)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN