Turgutalpspor’da Nefesler Tutuldu!

Turgutalpspor’da Nefesler Tutuldu!

Manisa 2.Amatör Kümede, 1.Amatöre yükselme Play-Off maçları Pazar günü oynanıyor.

SOMADASPOR

E-grubunu Akhisar Sanayispor’un 1 puan gerisinde 2.sırada tamamlayan Turgutalp Gençlikspor, 1.Amatör Kümeye yükselme play-off maçında, G-grubunda 33 puan ve averajla lider Eşmelilerin ardından 2. sırada yer alan Alaşehir temsilcisi Yeni Mahallespor ile Manisa Ertuğrul Dilek Sahasında karşı karşıya gelecek.

Yarın (pazar) saat 16.30’da oynanacak maçta temsilcimiz Turgutalp Gençlikspor maçı kazanmak ve 1. Amatör Küme vizesini almak için tüm mücadelesini ortaya koyacak.

ZORLU MÜCADELEYİ ABDULLAH TÜRKAN YÖNETECEK.
Galip gelecek takımın 1.Amatör Küme vizesi alacağı bu önemli maçı İl hakemlerimizden Abdullah Türkan yönetecek. Türkan’ın yardımcılıklarını ise; Serkan Öksüz ve A.Yiğit Doktaş yapacak.

Play-Off’taki diğer eşleşmeler ve maçları yönetecek hakemler şöyle:

2 Haziran Pazar Saat 14:00 Sekiz Eylül Sahası
Kayapınar Çevikspor-İmam Hatipliler Gençlikspor
Yusuf Bulut-Gökmen Çambel-Engin Eyigün

2 Haziran Pazar Saat 16:30 Atatepe Sahası
Hamzabeylispor-Salihli Kurtuluşspor
Onur Yayla-Kamil Dinçer-Hüseyin Aycan

2 Haziran Pazar Saat 14:00 Sekiz Eylül Sahası
Turgutlu Esnafspor-Medar
Fırat Konurce-M.Hakan Efe-Alper Kara





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN