Turgutalpspor Selçiklispor’a ”Efe”lendi

Turgutalpspor Selçiklispor’a ”Efe”lendi

Turgutalpspor Selçiklispor deplasmanından 3 puanla döndü. Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz Turgutalpspor’un ikinci yarıdaki başarılı çıkışı devam ediyor.

Ligin ikinci yarısına 3-2 Akhisargücü ve 3-0 Karabulutspor galibiyetleri ile süper başlangıç yapan Yasin Tunç idaresindeki yeşil-beyazlı ekip, bugünde deplasmanda karşılaştığı Selçiklispor’u 1-0 mağlup ederek, zirveye ortak oldu.

Altın değerindeki gol Efelerin Efesi Yusuf Efe Nazlı’dan geldi.

Yeşil beyazlılar, ligin 13.haftasında Akhisar deplasmanında Selçiklispor’u 1-0 mağlup ederek puanını 25’e çıkarttı.
Selçikli sahasında oynanan ve Abdullah Türkan, Tuna Taşyüz ile Hüseyin Kara hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Pomaklar’a altın değerindeki üç puan getiren golü 61.dakikada Hayati Ünlü’nün asistinde Yusuf Efe Nazlı kaydetti.

Yusuf Efe Nazlı: ”Aldığımız galibiyetle zirve yolunda çok önemli bir adım attık”

Attığı golle takımının galibiyetinde çok önemli rol oynayan ve sevinci bizimle paylaşan Yusuf Efe Nazlı, aldıkları galibiyetle zirve yolunda çok önemli bir adım attıklarını ifade ederek şunları söyledi;

‘’Maça sert başladık, zaten maçın zor geçeceğini biliyorduk. bol pozisyonla başladık ama sonuca varamadık. maçın genelinde oyunun hakimi bizdik. Golde her zaman yaptığım gibi arka direkte kendimi unutturdum, Hayatinin iyi kestiği topu zor pozisyonda kalecinin yanından bıraktım. Mücadele gücü yüksek maçta sonuca varmayı bildik. takımda ki bütün abilerime kardeşlerime mücadelelerinden ötürü teşekkür ederim. Yüce Allah’ın izniyle şampiyon olacağız yeter ki bize güvensinler.’’dedi.

İlk Maç Sonucu:Turgutalpspor 1-0 Selçiklispor

İki takım arasında 4.hafta seyircisi önünde Selçiklispor ile kritik bir maça çıkan Turgutalpspor, 50 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı 7.dakikada Osman Çakır’ın ceza sahası içersinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı kullanan Boran Yüksel’in golüyle 1-0 önde tamamlamıştı.(geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)

13.Hafta Toplu Sonuçlar

Selçiklispor 0-1 Turgutalpspor
Medar GB 8-0 Sazobaspor
Gölmarmaraspor 3-0 Akhisargücü
Akhisar 1922 Spor 3-1 Süleymanlı Bld.Spor
Karabulutspor Bay

14.Hafta Maçları

Karabulutspor-Selçiklispor
Turgutalpspor-Gölmarmaraspor
Akhisargücü-Akhisar 1922 Spor
Süleymanlı Bld.Spor-Medar GB
Sazobaspor Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN