Turgutalpspor Selçiklispor Maçından 3 Puan Hedefliyor

Turgutalpspor Selçiklispor Maçından 3 Puan Hedefliyor

Lig’de 12’nci hafta sonunda sahadan 7 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Turgutalpspor, 13’üncü hafta maçında Selçiklispor karşısında 3 puanı hedefliyor.

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda mücadele eden temsilcimiz Turgutalpspor, sezonun 13. haftasına girilirken deplasmanda Selçiklispor ile yapacağı karşılaşmayı kaybetmeyerek, haftayı 3 puanla kapatmayı hedefliyor.

Osman Yok, Hayati Maç Günü

Yeşil beyazlı ekipte zorlu maç öncesinde kırmızı kart cezalısı Osman Çakır forma giyemezken, hafif sakatlığı bulunan Hayati Ünlü‘nün durumu maç günü belli olacak.

Zorlu Maç Pazar

Turgutalpspor-Selçiklispor arasında oynanacak müsabaka 31 Aralık Pazar günü Akhisar Selçikli sahasında oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 13:00

Gözler Golcü’de Olacak

Geçen hafta 3-0’lık Karabulutspor maçında sahaya ilk 11’de çıkan ve oyunda kaldığı süre içerisinde pozitif performansını iki güzel golle süsleyen Ali Özçelik, Selçiklispor’uda gözüne kestirdi. Teknik Sorumlu Yasin Tunç, “Ali’nin saha içi performansı bizleri bir hayli memnun ediyor. Attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük enerji katan Ali’nin bu haftayıda boş geçmeyeceğine inanıyorum” dedi.

Armağan: “Mutlu Döneceğimize İnanıyoruz”

Turgutalpspor kulüp başkanı Ersin Armağan, ligin sonları doğru yaklaşırken üç deplasmandan biri olan Selçiklispor ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Selçiklispor deplasmanına üç puan için gideceklerini ifade eden Armağan, şunları kaydetti:

“Turgutalpspor olarak her maçımıza mutlak kazanmak için çıkıyoruz. Belirlediğimiz hedefe varma noktasında diğer maçlarda olduğu gibi Selçiklispor mücadelesinde de sahaya kazanmak için çıkacağız. İyi oyuncu grubumuz ve kaliteli teknik heyetimizle Selçiklispor maçında sahadan iyi neticeyle ayrılan taraf biz olmak istiyoruz.”dedi.

Dış Sahada 7 Puan

Pomaklar, bu sezon şu ana kadar deplasmanda 5 maça çıktı. Temsilcimiz bu karşılaşmaların ikisini kazanırken, 1 beraberlik 2’de yenilgi yaşadı.

Söz konusu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandıran Yasin Tunç idaresindeki Turgutalpspor, kalesinde 5 gol gördü.

Dış sahadaki iki galibiyetini 2-0’lık skorlarla 1’inci hafta Akhisargücü ve 2’nci hafta Karabulutspor karşısında elde eden yeşil-beyazlılar, deplasmanda 4’üncü hafta Gölmarmara‘ya 2-1 6.hafta Medar GB‘ye 2-0 mağlup oldu. Pomaklar, 8’inci hafta ise lider Süleymanlı Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

İlk Maç Sonucu:Turgutalpspor 1-0 Selçiklispor

İki takım arasında ligin 4.haftasında Selçiklispor ile sahasında kritik bir maça çıkan Turgutalpspor, 50 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı 7.dakikada Osman Çakır’ın ceza sahası içersinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı kullanan Boran Yüksel’in golüyle 1-0 önde tamamlamıştı.(geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)

13.Hafta Maçları

Selçiklispor-Turgutalpspor
Medar GB-Sazobaspor
Gölmarmaraspor-Akhisargücü
Akhisar 1922 Spor-Süleymanlı Bld.Spor
Karabulutspor Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN