Turgutalpspor Gölmarmara’yı Uzatmada Yıktı

Turgutalpspor Gölmarmara’yı Uzatmada Yıktı

Manisa 1.Amatör Lig 14.hafta karşılaşmasında Akhisar gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Turgutalpspor, Süper Amatör Lig yolunda Gölmarmaraspor engelini de zorda olsa geride bıraktı.

Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlangıç yapan ve oynadığı üç karşılaşmadan galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü sahasında Gölmarmaraspor’u konuk etti. Turgutalpspor, 90 dakikası golsüz geçilen maçın uzatma bölümünde Ali Özçelik’in ayağından bulduğu golle Gölmarmaraspor’u 1-0 mağlup ederek çok değerli üç puanı hanesine yazdırdı. 

Manisa  Bölgesi Hakemlerimizden Fırat Konurce, Sadık Arıkan ve Deniz Beylik’in yönettiği karşılaşmada 5.dakikada Yusuf Efe Nazlı 89.dakikada ise Hayati Ünlü’nün ceza sahası içerisinde çektikleri şutlar, üst direkten oyun alanına geri döndü.

Yeşil-beyazlı ekibimiz üstün oynamasına rağmen istediği ve arzu ettiği golü maçın normal süresinde bulamadı. 

Altın gol 90+6’da geldi!

90+6 dakika gol sevinci yaşamak için bekledik ve Pomaklar aradığı galibiyet golünü uzatma dakikalarında buldu.

Futbolda şansın önemi de büyüktür. Rakibiniz karşısında ne kadar üstün olsanız da siz meşin yuvarlağı bir türlü yedi otuz iki, iki kırk dörtlük kaleye sokamazsınız. Dakikalar ilerledikçe de ”eyvah bütün emeklerimiz boşamı gidecek?” diye kendi kendine sorarsın, üzülürsün. Ancak öyle anlarda vardır ki; tam ”maçı kaybettik” derken, 90+6’da bulduğunuz golde size adeta ‘’hayat’’verir. İşte Pomaklar aradığı golü uzatma bölümünde Ali Özçelik ile böyle buldu.

Şevket Elmas gol sonrası ağladı!

Turgutalpspor da başkan yardımcısı Şevket Elmas, uzatma dakikasında Ali Özçelik’in attığı golün ardından çok büyük sevinç yaşadı. Elmas, büyük sevinçle beraber duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

Yasin Tunç: ”Zorda olsa kazandık, mutluyuz”

Turgutalpspor teknik sorumlusu Yasin Tunç, zorda olsa Gölmarmaraspor’a karşı alınan 1-0’lık galibiyeti hedeflerine varma noktasında sevindirici olduğunu söyledi.

Erken dakikalarda Yusuf Efe Nazlı’nın direkten dönen topu sonrasında direnç gösteren bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Tunç, ” Bugün galibiyetten dolayı mutluyuz. Başından sonuna üstün götürdüğümüz bir maçtı. Kaçan goller, pozisyonlar bizi üzse de. Şampiyonluklar böyle maçlardan geçiyor. Ligdeki diğer takımlar gibi rakibimiz Gölmarmaraspor’da bize karşı ekstra dirençli ve motive çıktılar. Bu bizim ne kadar büyük bir camia olduğumuzun resmi. Golün geç gelmesi oyucuların üstünde baskı yaratmış olsa da futbolun adaleti tecelli etmiş oldu. Önümüzdeki maça odaklanıp maç maç devam edeceğiz. Oyuncularımızı kutluyorum ve mücadelemize vazgeçmeden devam edeceğiz. Gölmarmaraspora da sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.

Pomaklar, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haftayı Gölmaraspor galibiyetiyle 28 puanda kapatan Turgutalpspor, Süleymanlı Bld.Spor-Medar Gençlerbirliği maçının ertelenmesi üzerine maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bir maç eksiği bulunan Akhisar 1922 Spor’da haftayı galibiyetle kapatırken takibini sürdürdü. Turgutalpspor hafta sonu Akhisar 1922 Spor, lider Medar GB ise, Akhisargücü’nü konuk edecek..

İlk Maç Sonucu:Gölmarmaraspor 2-1 Turgutalpspor

İki takım arasında 5.hafta Sazoba sahasında oynanan maç sonucu Gölmarmaraspor 2-1 Turgutalpspr şeklindeydi. (geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)

Turgutalpspor 1-0 Gölmarmaraspor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER:Fırat Konurce-Sadık Arıkan-Deniz Beylik
TURGUTALPSPOR:M.Alp-Y.Emre-E.Elmas-İsa-Hüseyincan-Bekir-Hasan-Emiray-Efe-Ali-Hayati
YEDEKLER:Emircan, Emrecan, Barış, Alpcan, Hüseyin, Eser, Bahakan, E.Ünlü, Emirhan
TEKNİK SORUMLU:Yasin Tunç

GÖLMARMARASPOR:Teoman-Osmancan-Rıdvan-Ümit-Fatih-Ekin-Azat-Habib-Eray-Barış-Eksan
YEDEKLER:Ege, Samet, Arda, Yakup
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş
KIRMIZI KART:dk.88 Rıdvan Aydın (Gölmarmaraspor)
GOLLER:dk.90+6 Ali Özçelik (Turgutalpspor)

NOT: Karşılaşmaya ait adet 📸 görseller ilerleyen saatlerde 👉 ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenecektir. Takipte kalınız!

14.Hafta Toplu Sonuçlar

Karabulutspor 1-2 Selçiklispor
Turgutalpspor 1-0 Gölmarmaraspor
Akhisargücü 1-3 Akhisar 1922 Spor
Süleymanlı Bld.Spor-Medar GB (ertelendi)
Sazobaspor Bay

15.Hafta Maçları

Sazobaspor-Süleymanlı Bld
Gölmarmaraspor-Karabulutspor
Akhisar 1922 Spor-Turgutalpspor
Medar GB-Akhisargücü
Selçiklispor Bay

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN