Turgutalpspor, Gölmarmara Maçından Galibiyet Bekliyor

Turgutalpspor, Gölmarmara Maçından Galibiyet Bekliyor

Manisa 1.Amatör Küme Akhisar-grubunda mücadele eden Turgutalpspor Cumartesi ligde ilk mağlubiyeti aldığı Gölmarmaraspor‘u konuk edecek.

26 puanlı Lider Medar GB, 25 puan ve averajla Süleymanlı Bld.Spor’un ardından 3’üncü sırada yer alan Pomaklar, ligin boyunun kısaldığı haftalarda Gölmarmaraspor ile, 6 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’da Linyit Stadı’nda önemli bir maça çıkacak.

Geçen haftayı deplasmanda 1-0’lık Selçiklispor galibiyeti kapatıp Gölmarmaraspor maçına odaklanan Turgutalpspor, ligde orta sıralarda yer alan rakibinden 3 puan koparmayı amaçlıyor. Zorlu maçta Turgutalp’li taraftarların da destekleyeceği ekipteki tüm futbolcular buradan alınacak 3 puanla haftaya oynanacak Akhisar 1922 Spor maçına moralli gitmeyi amaçlıyor.

Namağlup ünvanını kaybetmişti!

Ligin dördüncü haftasında Gölmarmaraspor maçına mutlak galibiyet için giden Turgutalpspor, namağlup çıktığı maçta rakibine 2-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

İç sahada kayıp yok!

Turgutalpspor‘un iç saha performansına baktığımızda; 5 maçın tamamında sahadan galibiyetle ayrıldı. İçeride oynadığı söz konusu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Gölmarmaraspor 21 gol yedi

Ligde elde ettiği 4 galibiyetin ikisini 1-3 Akhisargücü ve 0-2 Karabulutspor deplasmanında alan kırmızı- beyazlı ekip Gölmarmaraspor, kalesinde gördüğü 29 golün 21’inide yine deplasmanda oynadığı maçlarda gördü.

Gözler golcülerde olacak

Yukarıları kovalayan Medar GB, Süleymanlı Bld.Spor ve Akhisar 1922 Spor’unda merakla beklediği maçta gözler takımın gol yükünü çeken Yusuf Efe Nazlı ve Ali Özçelik‘te olacak. Attıkları gollerle galibiyetlere katkı sağlayan Ali Özçelik ve Yusuf Efe Nazlı’nın bu haftayıda boş geçmemesi bekleniliyor. 11 maçlık periyotta Yusuf Efe Nazlı; Akhisargücü’ne 2, Karabulut, Sazobaspor ve Selçiklispor’a 1 gol olmak üzere toplam 5 gol. Takımın başarılı bir diğer forveti Ali Özçelik ise; Karabulutspor 2, Akhisar 1922 Spor ve Akhisargücü’ne attığı golle 4 golle Yusuf Efe Nazlı’dan sonra en çok gol sevincini yaşayan oyuncu..

Hüseyincan: ”Biz sahada, taraftarımız tribünde kazanacağız”

Pomaklar’ın başarılı sol kanat savunucusu Hüseyincan Yıldırım, “Tüm camia olarak hafta sonu oynayacağımız Gölmarmaraspor maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Sporcular olarak biz sahada, taraftarlarımızda tribünde elimizden gelen her şeyi yapıp karşılaşmadan üç puanla ayrılan taraf inşallah biz olacağız”dedi.

Yasin Tunç: ”Gölmarmaraspor’u puansız göndereceğiz”

Turgutalpspor Teknik Sorumlusu Yasin Tunç, kendi saha ve seyircisi önünde Gölmarmaraspor ile yapacakları 14.hafta mücadelesinde ligdeki ilk mağlubiyet aldıkları rakipleri karşısında rövanşı almak istediklerini belirterek, “Namağlup ünvanımızı elimizden alan Gölmarmaraspor’u, bu hafta sonu puansız göndereceğiz” dedi.

Kaybedilecek her puanın hedefe varma noktasında büyük yara açacağı bilincinde olduklarını ve Gölmarmaraspor ile oynayacakları önemli maç öncesi bloğumuza değerlendirme yapan Tunç, iyi hazırlandıkları mücadeleyi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak, 15.hafta Akhisar 1922 Spor ile deplasmanda oynayacakları zorlu maça moralli girmek istediklerini söyledi.

Takımıma güveniyorum

İkinci yarı oynadıkları üç maçıda kazanarak büyük bir hava yakaladıklarını hatırlatan başarılı teknik adam, “İlk olarak söylemek istiyorum ki her maçın öncesinde olduğu gibi bu maça da iyi hazırlanıyoruz. Hedefimiz doğrultusunda maç maç devam ediyoruz. Ligin ne kadar çekişmeli olduğunu puan durumuna bakarak görebiliyoruz. Gölmarmaraspor maçının öneminin farkındayız. Ligin alt sıralarını ve üst sıralarını etkileyecek bir maç. Takımıma güveniyorum. İyi olanın kazandığı ve sakatlıksız, kazasız belasız bir maç diliyorum.”dedi.

13.Hafta Puan Durumu

14.Hafta Maçları

Karabulutspor-Selçiklispor
Turgutalpspor-Gölmarmaraspor
Akhisargücü-Akhisar 1922 Spor
Süleymanlı Bld.Spor-Medar GB
Sazobaspor Bay

Bizi aşağıdaki 👇 sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN