Turgutalpspor da Süleymanlı Bld.Spor Hazırlıkları Başladı.

Turgutalpspor da Süleymanlı Bld.Spor Hazırlıkları Başladı.

Geçen haftayı sahasında 4-0’lık Sazobaspor galibiyeti ile moralli kapatan Turgutalpspor, hafta sonu kader maçlarından bir tanesine çıkacak.

Manisa 1.Amatör Küme Mustafa Gülten Akhisar 1/A grubunda mücadele eden ve 2.nci sırada 15 puanla yer alan Turgutalpspor da, hafta sonu lider Süleymanlı Belediyespor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıkları Antrenör Yasin Tunç ve yardımcı hoca Ertuğ Ünlü beraberliğinde haftada iki kez olmak üzere hatta maç günü Cumartesi değil Pazar günü olursa 3 antrenmanla büyük bir disiplin ve heyecan içerisinde devam etmektedir.

ŞEVKET ELMAS

Şevket Elmas: ‘’Süleymanlı Belediyespor Maçını Kazanmak İçin Gideceğiz’’

Konu ile ilgili Spor Temsilcimiz ve muhabirimiz Şeref Öksüm’e konuşan Turgutalp Spor As Başkanı Sayın Şevket Elmas “ Geçen hafta sahamızda oynadığımız Sazoba spor maçı sonrası 4-0 ‘lık galibiyet bize büyük moral ve motivasyon getirdi. Futbolcularımız büyük bir özgüven elde ettiler. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Sakat futbolcumuz bulunmamak ta , ancak Medar Gb maçında kırmızı kart gören İsa Karaçay bu hafta sahalarda olmayacak. Transferin son gününde 301 Karaelmas spordan Emiray Koçer’i transfer ederek daha da güçlendiğimizi hissediyoruz.”

‘’Süleymanlı Belediyespor maçını kazanmak için gideceğiz, mutlak galibiyete ihtiyacımız var’’ diyen As Başkan Şevket Elmas;

‘’Her şeyden önce dostluk ve Centilmence bir maç olmasını ve sahada olan, sahada galip gelen takımın kazanmasını istiyoruz. Futbol 3 haneli bir skordur, bunların hangisi olursa olsun dostluklarımız asla bozulmayacaktır. Süleymanlı Belediyespor 18 puanla lider, bizde 15 puan ile 2 sırada yer alıyoruz, eğer galip gelirsek beraber aynı puanda olacağız. Lige ayrı bir mücadele havası katacaktır. Tüm futbolcularımız gelecek haftaki maç için çok istekli ve motive olmuş durumda, çalışmalarımızda da taktik ve fiziksel olarak devam etmektedir.

Elbette rakibimizde güçlü bir ekipten kurulu, her iki kulübünde kazanma şansının yüksek olduğunu düşünüyoruz. İnşallah hava şartları da iyi olur, izleyenler futbola doyarak, güzel bir hafta sonu geçirmiş olurlar. İnşallah geçen hafta aldığımız galibiyetin aynısını bu hafta Süleymanlı spor maçına da yansıtırız. Sezon sonunda inşallah ipi göğüsleyen taraf biz oluruz, Akıllarda kalacak güzel bir maç olsun, beklenmedik sakatlıkların ve kötülüklerin olmadığı güzel bir 90 dakika olsun” dedi.

Bizler de Basınımız olarak her iki takımımıza şimdiden başarılar diliyor, centilmenliğin ön planda olduğu fair play çerçevesinde güzel bir karşılaşma olmasını diliyoruz. Şeref Öksüm

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN