Turgutalpspor, 6 Puanlık Maça Çıkıyor

Turgutalpspor, 6 Puanlık Maça Çıkıyor

Geçen hafta grubun ilginç takımlarından Gölmarmaraspor‘u 90+6.dakikada Ali Özçelik’in attığı golle 1-0 mağlup eden Turgutalpspor, yarın deplasmanda kritik maça çıkacak.

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz Turgutalpspor ile Akhisar 1922 Spor ligin 15.haftasında altı puanlık maç oynayacak.

Pazar Saat 15:00’da Kovalık’ta..

9 Takımın mücadele ettiği Amatör Lig Akhisar grubun 14. Haftası’nda sahasında zorda olsa Gölmarmaraspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapatan Turgutalpspor, ligde aynı puanla Medar GB’nin önünde maç fazlasıyla bir ve ikinci sırayı paylaştığı Akhisar 1922 Spor ile karşı karşıya gelecek.

Zorluk derecesi bir hayli yüksek olan maç 14 Ocak Pazar günü saat 15:00’da başlayacak müsabaka Akhisar Kovalık sahasında oynanacak. Bu maç öncesinde ise bir maç eksiğiyle grubun gizli lideri konumundaki Medar GB-Akhisargücü ile saat 13:00’da karşı karşıya gelecek.

28 puana sahip iki takımın sıraIamayı yakından ilgilendiren maçı

Bu karşılaşma öncesi geride kalan 12 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 28 puana sahip yeşil-beyazlı temsilcimiz, puantajda gol averajı ile ikinci sırada yeralıyor. Grupta Turgutalpspor gibi 12 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 28 puana sahip Akhisar 1922 Spor averajla lider durumda bulunuyor.

Düdük Özkan Ceylan’da olacak

Akhisar 1922 Spor-Turgutalpspor maçını Manisa İl Hakemlerimizden Özkan Ceylan yönetecek.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Manisa Şubesi Merkez Hakem Atama Kurulu, 14 Ocak Pazar günü saat 15:00’da oynanacak maçta Özkan Ceylan‘ı görevlendirirken M.Cihan Bakkal ve H.Semih Açar‘da yardımcı hakem olarak bu maçta görev üstlenecek. Ali Yıldırım’da bu maçta Gözlemci olarak yer alacak.

İlk maçın kısa özeti

4 Kasım 2023 tarihinde İki takım arasında ligin ilk devresinde Soma’da oynanan ve sayfamızda yayımlanan maçın kısa 👇 özeti…

Turgutalpspor Dev Maçı Kazandı, Avantajı Kaptı: 3-1

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar Grubu 6.haftası zirveyi çok yakından ilgilendiren bir derbi maçına sahne oldu. Zirve yarışından kopmak istemeyen iki takım 10 puanla ikinci sırada yer alan Akhisar 1922 Spor ile, 9 puanla üçüncü sırada yer alan Turgutalpspor 6 puanlık maçta karşı karşıya geldiler.

Emektar Linyit Stadı’nın ev sahipliği yaptığı zorluk derecesi yüksek maçta temsilcimiz Turgutalpspor, Ali Özçelik, Mehmet Alp Durhan ve Osman Çakır’ın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu sonuçla puanını 12’ye çıkararak çok önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Yasin Tunç idaresindeki Turgutalpspor aldığı 3 puanla ikinci sıraya yükselirken, Akhisar 1922 Spor ise 10 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi..(Maçın geniş özeti ve fotoları için 👉 buraya tıklayınız)

15.Hafta Maçları

Sazobaspor-Süleymanlı Bld
Gölmarmaraspor-Karabulutspor
Akhisar 1922 Spor-Turgutalpspor
Medar GB-Akhisargücü
Selçiklispor Bay

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN