Turgutalpspor 4-0 Sazobaspor

Turgutalpspor 4-0 Sazobaspor

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar Grubu 8.haftasında zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Turgutalpspor Sazobaspor’u 4-0 mağlup etti.

Grupta şampiyonluk hesapları yapan Turgutalpspor‘da hedef; geçen hafta Medar Gençlerbirliği deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin moral bozukluğuyla konuk ettiği Sazobaspor’dan arzuladığı 3 puanı almaktı.

Grubun mütevazı ancak ne yaptığı belli olmayan misafir ekibi Sazobaspor ise rakibinin gücünü bildiği için haddini bilerek mücadele edip en azından bir beraberlik hatta olabilirse de galibiyeti istiyordu. Ancak, güç dengelerinin yeşil-beyazlı ekibimizde olduğu maçta gülen tarafta 4-0’lık skorla Turgutalpspor oldu .

Maça geçen hafta Medar Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören İsa Karaçay’dan yoksun çıkan Turgutalpspor, 14.dakikada Efe Yusuf Nazlı, 33.dakikada Boran Yüksel, 77.dakikada Oğuzhan Karslı ve 80.dakikada Bekir Şahan’ın attığı gollerle haftayı üç puanla kapamasını bildi.

Sonuç Olarak;
Zirve yolunda Gölmarmaraspor ve Medar Gençlerbirliği mağlubiyetleri ile kayıp kredisini tamamlayan Pomaklar, başka yara almamak için mutlak galip gelmesi gereken karşılaşmada; kazanmaya kararlı futbolu ve kaliteli ayaklarıyla zorlu Süleymanlı Belediyespor deplasmanı öncesinde 4-0’lık skorla moral kazandı. O maç için daha henüz çok erken ancak ligin altıncı haftasında Akhisar 1922 Spor’a karşı sergilenen pozitif futbol ve alınan 3-1’lik galibiyet bizleri bir hayli umutlandırmıştı. Şimdi aynısını çok iyi hazırlanıp, iyi motive olup bir kez daha Süleymanlı Belediyespor’a karşı yapma şansı vesselam..

Turgutalpspor 4-0 Sazobaspor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER:Semih Başkesen-U.Onur Boy-Samet Düzlük
TURGUTALPSPOR: Emircan-Yunus-E.Elmas-Osman-Hüseyincan-Bekir-Hasan-Oğuzhan-Efe-Boran-Hayati
YEDEKLER:Yavuz, İlker, Ali, Alpcan, Hüseyin, Alper, Emrecan, İlker, E.Ünlü, Emiray, Bahakan
YÖNETİCİ:Yasin Tunç

SAZOBASPOR: Gökhan-M.Özbilen-Faruk-Selman-M.Emin-Hasan-Yücel-Ahmet-Musa-İsmail
YEDEKLER:Eray
ANTRENÖR:Bekir Gülfidan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.14 Efe Yusuf Nazlı, dk.33 Boran Yüksel, dk.77 Oğuzhan Karslı, dk.80 Bekir Şahan (Turgutalpspor)

8.Hafta Toplu Sonuçlar

Turgutalpspor 4-0 Sazobaspor
Selçiklispor-Akhisar 1922 (Ertelendi)
Karabulutspor 1-1 Medar Gençlerbirliği
Akhisargücü 0-6 Süleymanlı Belediyespor
Gölmarmaraspor Bay

9.Hafta Maçları

Sazobaspor-Karabulutspor
Medar Gençlerbirliği-Selçiklispor
Akhisar 1922 Spor-Gölmarmaraspor
Süleymanlı Belediyespor-Turgutalpspor
Akhisargücü Bay

FOTO: Şevket Elmas-HABER: Atlas Elmas

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN