Turgutalpspor 3 Puana Kenetlendi

Turgutalpspor 3 Puana Kenetlendi

Turgutalpspor, 12 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Medar Gençlerbirliği maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar Grubunda zirve savaşı veren Turgutalpspor, 7.Hafta mücadelesinde Medar Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 12 Kasım Pazar günü Akhisar Tesisleri Sahasında oynanacak olan zorlu maç saat 15.30’da başlayacak.

Ali Özçelik’in Durumu Kritik!

Geçen hafta zirveyi yakından ilgilendiren Akhisar 1922 Spor maçında sol ayak bileğine aldığı darbe sonucu maçı tamamlayamayan Ali Özçelik‘in durumu’u kritik! Peroneal tendon hasarı teşhisi koyulan başarılı forvetin durumu maç sabahı belli olacak.

Turgutalpspor 2. Medar GB İse 4.Sırada Yer Alıyor

Temsilcimiz Turgutalpspor geçtiğimiz 6 haftada, oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 12 puan toplayarak, bir maç fazlası olan 15 puanla lider durumda bulunan Süleymanlı Belediyespor’un ardından 2.sırada bulunuyor. Ev sahibi konumundaki Medar GB ise 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 10 puanla aynı puana sahip Akhisar 1922 Spor’un ardından averajla 4.sırada yer alıyor.

Ersin Armağan: ”90 Dakika Sonunda Sahadan Gülerek Ayrılan Taraf Biz Olacağız.”

Turgutalpspor Kulüp Başkanı Ersin Armağan, zirveye tutunma adına iki takım içinde önemi çok büyük olan karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Takım olarak Ali Özçelik’in sakatlığı haricinde eksik oyuncumuz bulunmuyor. Ali’nin durumuda maç günü belli olacak. Biz sporcularımıza güveniyoruz. Akhisar Tesisleri Sahasında oynayacağımız zorlu 90 dakika sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf biz olacağız.”dedi.

⚽ 7.Hafta Maç Programı

Sazobaspor-Akhisargücü
Gölmarmaras-Selçiklispor
Medar GB-Turgutalpspor
Akhisar 1922 Spor-Karabulutspor
Süleymanlı Belediyespor BAY

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN