Turgutalpspor 3-0 Karabulutspor

Turgutalpspor 3-0 Karabulutspor

Turgutalpspor sahasında konuk ettiği Karabulutspor karşısında üç puanı üç golle aldı, zirve yarışını sürdürdü.

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubu 12.hafta maçında Soma Linyit Stadı 19 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz Turgutalpspor ile, 10 puanla beşinci sırada yer alan Karabulutspor arasında oynanan maça ev sahipliği yaptı.

Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

Turgutalpspor-Karabulutspor maçı öncesi Irak’ın kuzeyinde terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Turgutalpspor sahaya Türk Bayrağı ile çıktı.

Sporda Şiddete Hayır!

Süper Lig’de MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e saldırmasının yanı sıra son günlerde hakemlere karşı artan sözlü ve fiziki saldırılar ayyuka çıktı. Turgutalpspor kulüp başkan yardımcısı Şevket Elmas ve teknik sorumlu Yasin Tunç, bu tür saldırıları kınmaka için hakemler Yusuf Bulut, Yunus Teryaki ve Berkay Gökcel’e karşılaşma öncesi çiçek takdim ettiler.

Maçtan kısa…

19 puanla 11. haftaya üçüncü sırada giren Turgutalpspor, 35.dakikada Hayati’nin sağ kanattan kestiği nefis ortayı aynı güzellikle ağlara gönderen Ali Özçelik‘in kaydettiği golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da devam ettiren Pomaklar, 54.dakikada farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada baskı ile rakipten topu söküp alan Yunus Emre Güngör, arka direğe ”alda at”dercesine nefis kesti. İlk golde olduğu gibi yer ve zamanlama açısından iyi yer tutan Ali Özçelik kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0’a taşıdı.

Hayati Ünlü, Aldı ve Attı

Kasığındaki ağrılara rağmen arkadaşlarını yanlız bırakmayarak büyük özveride bulunan Hayati Ünlü, 66.dakikada kazandığı penaltıda kaleciyi ve meşin yuvarlağı ayrı ayrı köşelere göndererek maçın skorunu tayin eden oyuncu oldu: Turgutalpspor 3-0 Karabulutspor

Turgutalpspor, sezonun ilk devresinde deplasmanda oynadığı maçta rakibini 25. dakikada Efe Yusuf Nazlı ve 44. dakikada İsa Karaçay’ın golleriyle 2-0 mağlup etmişti. (detaylar için 👉 buraya tıklayınız)

Şevket Elmas: ”İnan Güzel Günlere Çıkart Bizi Süper Denen O Lige”

Gecesini gündüzünü yeşil-beyazlı camianın başarılı olabilmesi için harcayan, maç esnasında takımla beraber hücuma kalkan, takımla beraber defans yapan ikinci başkan Şevket Elmas alınan galibiyeti; ‘’ Ligin boyu kısaldığı dönemlerde kaybedilecek puanların hedefe varma noktasında büyük hasar oluşturacağı bilinciyle çıktığımız Karabulutspor karşısında oyuna iyi başlayamadık, ancak ilerleyen dakikalarda hakimiyeti elimize aldık. Üç puanı üç golle almasını bildik. Oynayan oynamayan, bu takımın başarısı için bütün benliğini ortaya koyan herkese çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca; ‘’İNAN GÜZEL GÜNLERE ÇIKART BİZİ SÜPER DENEN O LİGE’’ pankartını hazırlayan taraftarlarımız hiç kuşkuya düşmesin sezon sonu mutlu sona ulaşan biz olacağız.’’dedi.

Yasin Tunç: ”Tutuk başladığımız maçı mutlu bitirmeyi başardık.”

Emeklerinin karşılığını oyuncularının üç puanla taçlandırmasına bir hayli sevinen teknik sorumlu Yasin Tunç, ”Kazandığımız için mutluyuz. Tutuk başladığımız maçı mutlu bitirmeyi başardık. İlk 15 ve ikinci yarı son 15. dakikalardaki oyun bizi yansıtmıyor. Genelini üstün götürdüğümüz planlarımızın uygulandığı güzel bir maç ve skor oldu. Oyuncularımızı gönülden kutluyorum. Mücadele etmeye devam edeceğiz. Karabulutspor takıma sonra ki maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.

Ertuğ Elmas: ”Rüzgarı sırtımıza alıp içerde ve dışarda olan bütün maçlara galibiyet parolası ile çıkacağız.”

Defansta yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle rakip forvetlere gol şansı vermeyen takım kaptanı Ertuğ Elmas, ”Öncelikle takım arkadaşlarımı bugün ki galibiyet için kutluyorum. Maça yönetim, hocalar ve oyuncular olarak çok iyi hazırlandık. Şampiyonluk yolunda aldığımız önemli bir üç puandı. Bu maç ile beraber rüzgarı sırtımıza alıp içerde ve dışarda olan bütün maçlara galibiyet parolası ile çıkacağız. Bugün gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım herşey gönlümüzce olur, inşallah hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız.”dedi.

Maçın adamı ”Ali Özçelik”

Karabulutspor karşısında baştan sona üstün olan ekip Turgutalpspor’da Ali Özçelik, sergilediği güzel futbolu 35 ve 54. dakikalarda kaydettiği gollerle taçlandırırken, maçın kazanılmasında büyük rol oynadı. Başarılı forvet, attığı iki golün yanı sıra oyunda olduğu sürece sergilediği performansla camia ve taraftarında takdirini aldı. Kutluyoruz..

Turgutalpspor 3.sıradaki yerini korudu.

Karabulutspor galibiyeti ile 22 puana yükselen Turgutalpspor, lider Süleymanlı Belediyespor ile 3, ikinci sıradaki Medar GB ile 1 puan farkla 3.sıradaki yerini korudu. Yeşil-beyazlılar, 13.hafta maçını Selçiklispor ile deplasmanda oynayacak.

Karabulutspor Bay

Turgutalpspor karşısında; Sametcan İşbilir ile, bir topu direkten dönen bir kezde bom boş kale yerine autu bulan Karabulutspor ise, haftayı bay geçecek.

Turgutalpspor 3-0 Karabulutspor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER:Yusuf Bulut-Yunus Teryaki-Berkay Gökcel
TURGUTALPSPOR: M.Alp-Y.Emre-E.Elmas-İsa-H.Can-Bekir-Hasan-Efe-Ali-Hayati
YEDEKLER:Emir, Emrecan, Alpcan, H.Çıkal, Eser, Bahakan, E.Ünlü, Emirhan
TEKNİK SORUMLU:Yasin Tunç

KARABULUTSPOR: Sergen-Mehmet-Barış-Egemen-Özgür-Rahmican-Eyüp-Sametcan-Alperen-A.Gezgin-Arda
YEDEKLER:Emirhan, Okan, Demircan, Erkan
TEKNİK SORUMLU:Yücel Dalmış
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.17 ve 54 Ali Özçelik, dk.66 Hayati Ünlü pen. (Turgutalpspor)

NOT: Karşılaşmaya ait 📸 görsellere 👉 somadaspor facebook sayfamızdan bakabilirsiniz!

12.Hafta Toplu Sonuçlar

Turgutalpspor 3-0 Karabulutspor
Akhisargücü 4-1Selçiklispor
Sazobaspor 2-6 Akhisar 1922 Spor
Süleymanlı Bld.Spor 8-2 Gölmarmaraspor
Medar GB Bay

13.Hafta Maçları

Selçiklispor-Turgutalpspor
Medar GB-Sazobaspor
Gölmarmaraspor-Akhisargücü
Akhisar 1922 Spor-Süleymanlı Bld.Spor
Karabulutspor Bay

Bizi, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN