Turgutalp Spor Zorlu Sınavda

Turgutalp Spor Zorlu Sınavda

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubunun zirvesindeki iki ekip Medar GB ve Turgutalp Spor bu Cumartesi Akhisar Karabulut Sahasında karşı karşıya gelecek.

Manisa 1.Amatör Lig’de geçen hafta sahasında Akhisargücü‘nü 3-0 mağlup ederek üçüncü galibiyetini elde eden Turgutalp Spor, yarın deplasmanda ligin kendisi gibi ilk üç maçını kazanan iddialı ekiplerinden Medar Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak

Zorlu mücadele 1 Nisan Cumartesi günü Akhisar Karabulut Sahasında saat 15.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı geçen Mustafa Gökkayalı hocası Niyazi Çoban’ın görev vermesi halinde maçta forma giyebilecek.

Medar GB’de iki oyuncu cezalı!

Ev sahibi ekipte iki hafta önce Sazoba Spor maçında kırmızı kart görerek ikişer maç ceza alan Alper Demirayak ve Osman Şahan Güdekan maç kadrosunda yer almayacak.

Düdük Osman Can Açıklar’da olacak

Zorluk derecesi yüksek maçta düdük Manisa İl hakemlerimizden Osman Can Açıklar‘da olacak. Açıklar’ın yardımcılıklarını  Kamil Dinçer ve Furkan Çıraklar yapacak. Saha gözlemcisi ise Ali Kafadar olacak.

Yörük: Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz.

Turgutalp Spor Medya Sorumlusu Ali Yörük, zor bir rakiple deplasmanda oynayacaklarını ancak her şeye rağmen Medar Gençlerbirliği’ni yenerek galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi..



Yörük’ün maçla ilgili basına yaptığı açıklama şöyle:

‘’Manisa Hüseyin Gazi Kılınç 1. Amatör Yaz Ligi 4. haftasında, deplasmanda grubumuzun güçlü ekiplerinden Medar Gençlerbirliği Spor Kulübü ile karşı karşıya geleceğiz. Hafta içi gerçekleştirmiş olduğumuz antrenmanlar ile bu maça son derece ciddi hazırlandık ve camia olarak maç saatini beklemeye başladık. Hafif ağrıları bulunan oyuncularımızın kulüp sağlık kurulumuzun nezaretindeki tedavileri de tamamlandı. Bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek ve şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.”

4. Hafta Maçları

Karaelmas-Sazoba
Selçikli-Karabulut
Gölmarmara-Hamidiye
Medar Gb-Turgutalp Spor
Akhisargücü-Süleymanlı Bld

somadaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN