Turgutalp Spor, Süleymanlı Deplasmanında

Turgutalp Spor, Süleymanlı Deplasmanında

Manisa 1.Amatör Lig’de bayram öncesi Gölmarmara Spor’u 2-0 mağlup ederek zirve yarışından kopmayan Turgutalp Spor, Pazar günü Süleymanlı Bld.Spor’a konuk olacak

Son galibiyetini ligin yedinci haftasında Gölmarmara Spor’u Alper Yağcı ve Emrecan Alkan’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek alan Turgutalp Spor bu hafta ligin orta sıralarında yer alan Süleymanlı Belediye Spor ile karşı karşıya geliyor. Son haftayı puanlarla kapatan iki takım bu maçların verdiği moralle sahadaki yerlerini alacakken takımımızda beş oyuncu kırmızı kart cezaları nedeniyle oynamayacak.

TURGUTALP SPOR LİDER

Geride kalan 7 hafta sonunda Turgutalp Spor aynı puana sahip Akhisar Gücü’nün ardından 16 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Süleymanlı Belediyespor ise 8 puanla altıncı sırada yer aldı..

TURGUTALP SPOR LOGO

Zorlu maç öncesinde Kulüpten açıklama geldi. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada:

”Öncelikle Turgutalp Spor kulübü olarak tüm futbolseverlerin geçmiş Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Lige verilen 1 haftalık aradan sonra tekrar yeşil sahalara, Manisa Hüseyin Gazi Kılınç 1. Amatör Yaz Ligin’e deplasmanda grubumuzun köklü ekiplerinden Süleymanlı Spor Kulübü ile zorluk seviyesi yüksek bir maça çıkacağız. Evimizde Gölmarmara Spor Kulübü karşısında aldığımız 2-0’lık galibiyetle bu maça moralli çıkıyoruz. Hafta içi gerçekleştirmiş olduğumuz antrenmanlar ile bu maça son derece iyi hazırlandık ve camia olarak maç saatini beklemeye başladık. Zorluk derecesi yüksek, çok güzel ve çok çekişmeli bir maç olacak. Teknik ekip ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Sabırsızlıkla maç saatini bekleyen taraftarımızın deplasmanda kulübümüzü yalnız bırakmayacağından eminiz. Seyir zevki yüksek bir maç olmasını temenni ediyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Enes Bayramlar, ”Mutlak Kazanmayı Arzuluyoruz”

Yeşil-beyazlı ekibin yetenekli oyuncusu Enes Bayramlar, her ne kadar deplasmanda olsa da birlikte oynamanın avantajını iyi kullanarak Süleymanlı Belediye Spor’u yenmek istediklerini söyledi..

Süleymanlı Sahasında 30 Nisan Pazar günü karşılaşacakları Süleymanlı Belediyespor’u, mücadele gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım diye niteleyen Bayramlar, ”Bozuk saha zeminine alışık olan Süleymanlı Belediye Spor zor bir rakip ama zirve yarışından kopmamamk için mutlak kazanmayı arzuluyoruz. Kazandığımız takdirde ilk devrenin son, ikinci devrenin ise ilk maçını sahamızda oynayacak olmamız açısından çok önemli bir puan avantajı elde edeceğimizin farkındayız. Elde edeceğimiz galibiyetle ile bizi desteklemeye gelecek taraftarımıza iyi bir futbol hazzını yaşatmak istiyoruz” dedi.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN