Turgutalp Spor Son Düdükte Kaybetti!

Turgutalp Spor Son Düdükte Kaybetti!

Sezon başından beri Karaelmas Spor ve Akhisargücü ile birlikte amansız bir yarışa giren Turgutalp Spor, son düdükte kaybetti.

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu’nun 14.haftasına denk gelen erteleme maçında Turgutalp Spor deplasmanda Selçikli Spor  ile karşılaştı.

Turgutalp Spor, mutlak 3 puan parolası ile çıktığı Selçikli Spor mücadelesinden 2-2’lik beraberlikle ile ayrılarak, Süper Amatör Lig Lig şansını önümüzdeki sezona bıraktı.

Şok Gol Selçikli Spor’dan Geldi!

Maça çok iyi başlangıç yapan Turgutalp Spor aradığı golü bulmakta zorlanıyordu. Maçın 14.dakikasında ani gelişen Selçikli Spor atağında soldan ortalanan topa onsekiz içerisinde vuran Muammer Arslan topu kaleci Onur’un sağından ağlara gönderdi:1-0

Beraberlik Golü Bekir’den Geldi

Yediği şok golün ardından sağlı sollu ataklara devam eden Turgutalp Spor, çok sert oynayan rakibine karşı beraberlik golünü 27.dakikada buldu. Selçikli Spor 18 önünde kazanılan serbest vuruşta, Bekir Şahan topu sağ alt köşeden ağlara gönderdi:1-1

Galibiyet Golünü Ararken Bir Kez Daha Geriye Düştüler!

Beraberlik golüyle ataklarını sıklaştıran Turgutalp Spor aradığı golü bulmakta zorlanırken, 38.dakika da soldan ani gelişen Selçikli Spor atağında Mustafa Altınöz yerden bir vuruşla takımını tekrar öne geçirdi:2-1

Selçikli Spor 10 kişi!

İlk yarının uzatma dakikalarında önceden sarı kartı bulunan Selçikli Spor’lu Levent Tüfekçi, rakibine yaptığı sert faulün ardından ikinci sarı kart ile kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Devre 2-1 Selçikli Spor Lehine Tamamlandı.

İkinci yarıya Alperen’i çıkarıp Hayati’yi alıp 3-4-3’e dönen Turgutalp Spor aradığı golü bulamadıkça; sert oynayan ve yerde yatıp zaman geçiren Selçikli Spor futbolcuları oyunun gerilmesine sebep oldu.

Pomaklar Tekrar Eşitliği Sağladı

62.dakika da Samet-Boran ve Alper-Emrecan değişikliği ile baskısını iyice artıran Turgutalp Spor, 70.dakikada Samet’in vuruşu üst direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Enes Bayramlar kafayla ağlara gönderip beraberliği sağladı:2-2

İbrahim Kırmızı Kart Gördü!

Kalan dakikalarda çok sertleşen oyunda bir türlü galibiyet golünü bulamayan Turgutalp Spor da sinirlerine hakim olamayan İbrahim Daldır 84.dakikada kırmızı kart gördü.

Pomaklar, Gözyaşları İle Sahada Adeta Yığıldı, Kaldı!

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte şampiyonluğu çok yakın bir noktada Karaelmas Spor’a kaptıran Turgutalp Spor’lu futbolcular, gözyaşları ile sahada adeta yığıldı, kaldı.

Akhisar Emniyet’in Tutumu Üzüntüyü İkiye Katladı!

Maç içerisindeki gerginlik maç sonuna da yansıdı. Emniyet güçleri Turgutalp Sporlu futbolculara biber gazı sıkarak sahanın tekrar karışmasına neden olup biber gazından etkilenen hakem triosu da odadan dışarı çıkmak zorunda kaldı.

TURGUTALP SPOR MAÇ SEVİNCİTeşekkürler Turgutalp Spor!

Zorlu lig maratonunda Karaelmas Spor ve Akhisargücü ile birlikte birbirinden çekişmeli müsabakalar sonrasında Süper Amatör Lig eşiğinden dönen Pomaklar,  gerek oynadıkları futbolla gerkesede renkli taraftar topluluğu ile lige renk kattılar.

Teşekkürler Pomaklar, lige renk kattınız
Teşekkürler Pomaklar Futbolun Soma’da var olduğunu bir kez daha gündeme getirdiniz.
Teşekkürler Pomaklar, Kasabaya o heyecanı yaşattınız vesselam..

Selçikli Spor 2-2Turgutalp Spor

STAT:Akhisar / Kovalık
HAKEMLER:H.Furkan Acar-Kerem Aydın-Efe Aksu
SELÇİKLİ SPOR:Mustafa-Hakan-Levent-Vehbi-Kerem-Burak-Uğur-M.Altınöz-Abdullah-Muhammer-Lütfü
YEDEKLER:Ümit, M.ziya, M.Sarıl, Halil, Murat
YÖNETİCİ:Resul Özdemir

TURGUTALP SPOR:Onur-Alperen-Emrecan-İsa-Ertuğ-Emirhan-Bekir-Enes-Ali-Boran-İbrahim
YEDEKLER:Suat, Alpcan, Hüseyin, Arslan, Alper, Hayati, Hakan, Samet
TEKNİK SORUMLU:Niyazi Çoban
KIRMIZI KARTLAR:dk.45+2 Levent Tüfekçi (Selçikli Spor), dk.84 İbrahim Daldır (Turgutalp Spor)
GOLLER: dk.14 Muhammer Arslan, dk.38 Mustafa Altınöz (Selçikli Spor),  dk.22 Bekir Şahan, dk.70 Enes Bayramlar  (Turgutalp Spor)
tarafından eklendi

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN