Turgutalp Spor Seriyi 3 Maça Çıkardı

Turgutalp Spor Seriyi 3 Maça Çıkardı

Turgutalp Spor, Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubunda oynadığı son üç karşılaşmada rakiplerini devirmeye başardı.

İlk olarak 1.hafta deplasmanda Sazoba Spor‘u Ali Ozçelik, Hayati Ünlü, Bekir Şahan, Boran Yüksel, Enes Bayramlar ve Samet Pamukçu’nun golleriyle 6-1

2.hafta evinde Karabulut Spor‘u Boran Yüksel ve Mustafa Duran’ın golleriyle 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, son olarak Atatürk Stadı’nda Akhisargücü‘nü İsa Karaçay, Boran Yüksel ve Enes Bayramlar’ın golleriyle 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Şu ana kadar 11 gol atıp 1 gol yiyen Niyazi Çoban idaresindeki yeşil-beyazlılar’ın amacı; 2 Nisan Pazar günü 4.hafta deplasmanda karşılaşacağı Medar Gençlerbirliği‘ni mağlup edip galibiyet serisini 4 maça çıkarmak.

BORAN YÜKSEL

Boran Yüksel Boş Geçmiyor!

Takıma sezon başı katılan Boran Yüksel, bu sezon ligde 3.gol sevincini yaşadı. Başarılı oyuncu, Sazobaspor ve Karabulut Spor maçında fileleri havalandırdıktan sonra Akhisargücü maçını da boş geçmedi. Boran attığı üç golle üçüncü hafta sonunda en fazla gol sevinci yaşayan oyuncu oldu. Yeşil-beyazlı ekipte Boran’ı iki golle Enes Bayramlar birer golle de Ali Özçelik, Hayati Ünlü, Bekir Şahan, Samet Pamukçu, İsa Karaçay ve Mustafa Duran takip etti.

NİYAZİ ÇOBAN TURGUTALP SPOR

Niyazi Çoban: ‘Bazı olumsuzluklara Rağmen Herşey İstediğimiz Gibi”

Takımın başarılı teknik adamı Niyazi Çoban, geçen hafta elde edilen 3-0’lık Akhisargücü galibiyetini geride bıraktıklarını ve hafta sonu oynayacakları averajla lider konumunda bulunan Medar Gençlerbirliği maçına odaklanarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Çoban, ilk üç haftada yaşanan bazı talihsiz sakatlıkların haricinde her şeyin istedikleri şekilde sürdüğünü ve çok güzel mücadele ettiklerini söyledi.



”Medar GB Karşısında Kazanmak İçin Oynayacağız”

Bu haftaki rakipleri Medar Gençlerbirliği’nin kendileri gibi ligde iyi bir konumda olduğunu vurgulayan Çoban, ”Medar GB ligde 3 maçını da kazanmış durumda, Kovalık sahasında taraftarı önünde oynayacak. Zorluk derecesi yüksek, çok güzel ve çok çekişmeli bir maç olacak. Turgutalp Spor olarak, her zaman içeride de dışarıda da galibiyet için oynuyoruz, bu zorlu maçta da aynı şekilde oynayacağız. Zorlu 90 dakikanın sonunda Soma’ya puan veya puanlarla dönmek istiyoruz.” diye konuştu.

Gurupta dördüncü hafta oynanacak karşılaşmalar şöyle:

Karaelmas-Sazoba
Gölmarmara-Hamidiye
Selçikli-Karabulut Spor
Medar Gb-Turgutalp Spor
Akhisargücü-Süleymanlı

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Turgutalp Spor Kulübünden Basın Açıklaması

Turgutalp Spor 3-0 Akhisargücü

Turgutalp Spor, Akhisargücü Maçına Odaklandı

Ali Yörük, Kolej Takım Havasını Yakaladık

Turgutalp Spor-Karabulut Spor Engelinide Geçti

Turgutalp Spor, Karabulut’a Hazır

Turgutalp Spor Kulübü Yapılanması

Turgutalp Spor Sezona Müthiş Başladı

Turgutalp SK ve Karaelmas SK Lig Fikstürü

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN