Turgutalp Spor Kulübünden Basın Açıklaması

Turgutalp Spor Kulübünden Basın Açıklaması

Turgutalp Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Yörük 3-0 kazanılan Akhisargücü maçı sonrasında basın açıklaması yaptı.

Basın Sözcüsü Ali Yörük’ün yaptığı açıklama şöyle:

Grubumuzun iddialı ekiplerinden Akhisargücü Spor Kulübü ile güzel bir havada ve güzel bir zeminde, büyük Turgutalp Spor seyircisinin huzurunda karşı karşıya geldik.

Müsabakalar başlamadan önce bölgemiz futbol kamuoyunun ortak düşüncesi; Akhisargücü Spor Kulübü’nün şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakiplerimizden biri olduğuydu. Fakat biz, Yönetim-Teknik Heyet ve Oyuncu Grubu triosu olarak şampiyonluk yolculuğuna maç maç bakmayı ilke edindik. Ve her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz.

Çok iyi hazırlandığımız bu maçın mücadele gücünün yüksek olacağını biliyorduk. İlk yarıda her iki takım da oyun anlamında birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Karşılıklı gelişen pozisyonlar skora dönüşmeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Devre arasında teknik heyetimizin yerinde müdehaleleri yine meyvesini verdi ve maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildik.

somadaspor

Bugün; sahada son dakikaya kadar mücadele edip ter döken, tekmeye kafa uzatmaktan çekinmeyen oyuncu arkadaşlarımıza, gece gündüz oyunumuzu geliştirmek için çalışan, doğru anda doğru müdahaleler ile bu galibiyet serisinin mimarı olan teknik heyetimize, tribünleri doldurup takımımızdan desteğini bir an dahi esirgemeyen şanlı Turgutalp Spor taraftarına teşekkür ediyoruz.



Oynanmamış her maça sezonun final maçıymış gibi hazırlanıyor ve konsantre oluyoruz. Bizim için bu haftaki final maçı da Akhisargücü maçıydı. Ne mutlu ki bu final maçını da net bir oyun ve skor üstünlüğüyle geçerek maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturduk. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Medar Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlayıp o maçı da kazanarak liderlik koltuğundaki yerimizi perçinlemek istiyoruz.

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN