Turgutalp Spor, Karabulut Spor’a Hazır

Turgutalp Spor, Karabulut Spor’a Hazır

Lige Sazoba Spor deplasmanında 3 puanla dönerek moralli başlayan Turgutalp Spor, sezonun ilk iç saha maçına Karabulut Spor karşısında çıkıyor.

18 Mart Cumartesi günü Soma Linyit Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. Geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele eden ve iki karşılaşmada deplasmanda 1-0 mağlup olan içerideki maçta ise 1-1’lik skorla ayrılan Pomaklar, ligin ikinci haftasında Karabulut Spor‘u mağlup edip rakibine üstünlük sağlamak istiyor.

NİYAZİ ÇOBAN TURGUTALP SPOR

Çoban, ”Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyoruz”

Turgutalp Spor’un genç teknik adamı Niyazi Çoban, Cumartesi günü oynanacak Karabulut Spor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çoban, Karabulut Spor ile kendi sahalarında oynayacakları 2.hafta maçını kazanmak ve galibiyet serisini diğer haftalara yaymak istediklerini ifade etti.

Turgutalp’te futbola büyük bir ilginin olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, ”Ligin ikinci haftasında Karabulut Spor maçıyla ilk defa seyircimiz önüne çıkacağız. Bu bilinçle Karabulut Spor müsabakasına çıkıp taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye edip, semtimizi mutlu etmek istiyoruz. Sazoba Spor maçındaki galibiyetimizi Karabulut Spor maçıyla taçlandırıp seriyi önümüzdeki maçlara taşımak en büyük hedefimiz, oyuncularımıza güveniyoruz.”dedi.

Grupta Oynanacak 2.Hafta Maçları Şöyle:

Medar Gb-Sazoba
Selçikli-Hamidiye
Turgutalp-Karabulut
Karaelmas-Süleymanlı
Akhisargücü-Gölmarmara

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN