Turgutalp Spor İlk İmzayı Eser Kasal’a Attırdı

Turgutalp Spor İlk İmzayı Eser Kasal’a Attırdı

Geçen sezon yer aldığı Manisa 1.Amatör ligde sezonu 31 puanla 3.sırada tamamlayan Turgutalpspor, dış transferde ilk imzayı usta isim Eser Kasal’a attırdı.

Teknik ekip konusunda Yasin Tunç, Ertuğ Ünlü ve Mehmet Ünlü ile yeniden anlaşan yeşil-beyazlı camia transferde ilk olarak, kariyerinde; Aliağa FK, Antalyaspor, Ödemişspor, Ayvalıkgücü Bel, Foçaspor, Torbalıspor, İzmirspor, Dikilispor, Çanspor, Kınık Belediyespor, Sotesspor, Somaspor, Kırkağaç Acar İdman Yurdu, Karaelmasspor ve Kırkağaç Altayspor formalarını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Eser Kasal ile anlaştı.

Turgutalpspor Kulüp Başkanı Ersin Armağan, Eser Kasal, 2.Başkan Şevket Elmas

Tecrübeli oyuncu anlaşma sonrasında yeşil-beyazlı forma ile ilk pozunu verdi.

İlerleyen günlerde transfer çalışmalarına hız verecek olan Pomaklar’da kulüp başkanı Ersin Armağan ve 2. başkan Şevket Elmas, teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda kaliteli oyuncuları bünyelerine dahil edecekleri söylediler.

Şevket Elmas: ”Eser Kasal, takımda abilik de yapacak tecrübeli bir oyuncu”

Transferle ilgili bloğumuza değerlendirmede bulunan Turgutalpspor Kulüp 2.Başkanı Şevket Elmas, tecrübeli oyuncunun transferinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Elmas, “Geçtiğimiz sezona müthiş başlangıç yapıp ilk beş haftayı zirvede tamamladık. 5.haftadan itibaren sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunun yanı sıra şansız maçlar oynadık ve ligi 3.sırada tamamladık. 2024-25 futbol sezonu öncesi nasıl yukarılara oynarız ın hesabını yaparken, bir yandan da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak yaptığımız görüşmelerde sonucunda anlaşma tecrübeli oyuncu Eser Kasal ile anlaşma sağladık. Eser Kasal, takımda abilik de yapacak tecrübeli bir oyuncu. Her 2 tarafa da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN