Turgutalp Spor Hem 3 Puanı Hemde Liderliği Aldı

Turgutalp Spor Hem 3 Puanı Hemde Liderliği Aldı

Turgutalp Spor, geçen hafta Akhisargücü maçında kırmızı kart cezalısı olan üç oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Medar Gençlerbirliğini 1-0 mağlup etti.

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu 13.hafta mücadelesinde haftaya Akhisargücü ile 26’şar puanla zirvede giren Turgutalp Spor, sahasında konuk ettiği Medar Gençlerbirliğini Mustafa Duran’ın 75.dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna kuruldu..

Soma Linyit Stadı’nda oynanan ve Osmancan Açıklar-Cenk Güleryüz-Cenk Vardar hakem triosunun yönettiği maçta Kırmızı-beyazlılarda Teknik Sorumlu Niyazi Çoban, Medar GB maçında rotasyona gitti. Çoban, geçen hafta Akhisargücü maçında kırmızı kart cezalısı durumuna düşen İsa Karaçay’ın yerine Ertuğ Elmas, Ali Özçelik’in yerine Oğuzhan Bahar ve Bekir Şahan’ın yerine de Alper Yağcı ya yer verdi.

TURGUTALP SPOR

Sahada: kalede Onur, sağ kenar Mustafa, sol kenar Hüseyincan, merkezde Ertuğ, Alperen, önlerinde, Oğuzhan-Emirhan, orta sağın solunda Alper, sağında Enes, forvet arkası Boran ve en önde de Hayati şeklinde çıkan Pomaklar, taraftar desteğine rağmen ilk yarı istediği golü bulamadı ve devre golsüz geçildi.

Çoban’dan sihirli dokunuş!

73 dakika Medar GB defansının kilidini açmakta zorlanan Turgutalp Spor’da devreye teknik sorumlu Niyazi Çoban girdi. Dakikalar 75’ü gösterdiğinde iki dakika önce Çoban’ın oyuna dahil ettiği Emre Alkan ve Mustafa Duran odaklı bulduğu gol deyim yerindeyse pastanın kreması oldu:1-0

Fikret Aycan Yıldıran
Niyazi Çoban-Fikret Aycan Yıldıran ikilisinden maç sonu gülen Niyazi Çoban oldu.

Kalan dakikalarda skoru değiştirecek hamleler olmadı ve 90 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf Niyazi Çoban idaresindeki Turgutalp Spor oldu. Pomaklar 13.hafta sonunda 29 puanla zirvenin de sahibi oldu.



ŞEVKET ELMAS

Şevket Elmas:’’ Bu galibiyet bizim için çok önemliydi.’’

Kırmızı-beyazlı camianın ikinci başkanı Şevket Yılmaz maç sonu şunları söyledi: ‘’Öncelikle bu sıcak havada bizi yalnız bırakmayan ailelerimize ve taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Zirve yolunda hedefimize emin adımlarla ilerleme anlamında bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Hafta başından beri Medar GB maçında uygulanacak stratejiye dayalı çalışmalar bugün sahada meyvesini verdi. Kalan maçları da aynı ciddiyetle ve bize yakışır şekilde oynayarak Turgutalp Sporumuzu istenilen hedefe taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.’’dedi.

NİYAZİ ÇOBAN TURGUTALP SPOR TEKNİK SORUMLUSU

Niyazi Çoban: ‘’Her zamanki gibi yürekten, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını aldılar”

Turgutalp Spor’un başarılı teknik adamı Niyazi Çoban, Ligin 13.haftasında grubun güçlü takımlarından Medar Gençlerbirliği’ne karşı alınan 1-0’lık galibiyeti, “Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Her zamanki gibi yürekten, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını aldılar” diye değerlendirdi.

POMAKLAR

Teknik Sorumlu Çoban: ” Öncelikle bu sıcakta maça gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maça eksik oyuncularımızın yerlerine kalitelerinden şüphemiz olmayan diğer arkadaşlarla başladık. Hafta içi ilk maç berabere kaldığımız genç, çok tempolu ve boşlukları iyi kullanan bir rakibe karşı dikkatli başlayıp oyunu doğru ve disiplinli bir şekilde oynamaya çalışmıştık. Nitekim istediklerimizi harfiyen yerine getiren tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. İkinci yarı galibiyeti istediğimizi bu takımın liderliği alması gerektiğini camiamızın bunu beklediğini konuştuk ve oyunu giren oyuncularımızın katkılarıyla skoru aldık. Oyunu istediğimiz şekilde oynayıp 3 puanı aldık. Allah’ın izniyle kalan tüm maçlarımızı kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.”diye kaydetti.



Osmancan Açıklar, Cenk Güleryüz, Cenk Vardar

TURGUTALP SPOR 1-0 MEDAR GB

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER:Osmancan Açıklar-Cenk Güleryüz-Cenk Vardar
TURGUTALP SPOR:Onur- Mustafa- Hüseyincan- Alperen- Ertuğ- Emirhan- Alper- Oğuzhan- Enes- Boran- Hayati
YEDEKLER:Suat, Alpcan, Emrecan, Hüseyin, Hakan, Samet, M Duran, Arslan, İbrahim
TEKNİK SORUMLU:Niyazi Çoban

MEDAR GB:Kamilcan-Ahmet-Doğukan-Hamitcan-Buğra-A.Efendiler-Niyazi-Kaan-A.Damyan-Ergun-A.Furkan
YEDEKLER:Ömer, Efehan, Gürkay, Yiğit, İlker, İsmet, B.Gencer
TEKNİK SORUMLU:Fikret Aycan Yıldıran
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.77 Mustafa Duran (Turgutalp Spor)

Karşılaşmalara ait  Resimleri görmek için buraya tıklayınız!

13. Hafta Toplu Sonuçlar

Turgutalpspor 1-0 Medar GB
Hamidiye 1-6 Gölmarmaraspor
Sazobaspor 2-4 Karaelmasspor
Karabulutspor 2-2 Selçiklispor
Süleymanlı Bld 5-3 Akhisargücü

13. Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

14.Hafta Maçları

Akhisargücü-Medar GB
Süleymanlı Bld-Hamidiye
Gölmarmaraspor-Sazobaspor
Selçiklispor-Turgutalpspor
Karaelmasspor-Karabulutspor

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN