Turgutalp Spor Camiası Yeni Başlangıç Peşinde

Turgutalp Spor Camiası Yeni Başlangıç Peşinde

Turgutalp Spor camiası, kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını kullanarak, Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor’u mağlup edip yeni bir başlangıç yapma peşinde.

Manisa 1. Amatör Lig Akhisar Yaz Grubunda 8’inci haftayı Akhisargücü takımı ile birlikte 16’şar puanla zirvede tamamlayan Turgutalp Spor’da teknik sorumlu Niyazi Çoban, cezalı oyuncuların takıma dönmesiyle birlikte kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını kullanarak Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor’u yenmek istediklerini söyledi.

Çoban, geçen hafta sonu Süleymanlı Bld.Spor maçında kazanmayı hedeflediklerini ancak öne geçtikleri karşılaşmadan 2-1 mağlup dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, Linyit Stadı’nda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da karşılaşacakları Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor’u, her ne kadar ligin en alt sırasında olsalar da ciddiye aldıklarını belirtti..

NİYAZİ ÇOBAN

Niyazi Çoban, ilk yarının son haftasında Hamidiye Doğan’a karşı, Süleymanlı Bld.Spor maçındaki gibi puan kaybedip üzülmek istemediklerini ve artık kayıp yaşamak istemediklerini dile getirerek;

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

”Geçen hafta sonu yaşadığımız mağlubiyetten sonra gerekli dersleri çıkararak saha ve seyirci avantajımızıda kullanıp Hamidiye Doğan 6 Eylül müsabakasından 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Rakibimiz ligdeki konumu gereği bir hayli sıkıntılı durumda. Buraya mutlaka şartlarını zorlayarak kazanmak için gelecekler. Cezası biten oyuncularımızın da aramıza katılmalarıyla tam kadro maça çıkacağız. Kazandığımız takdirde ki; başka bir şey düşünmüyoruz, çünkü her bir oyuncunuzun ayrı ayrı kalitesinden ve kendimizden eminiz. Artık kaybetme lüksümüzün kalmadığının da farkındayız. Elde edeceğimiz galibiyetle sezonun ilk yarısını güzel bitermek ayrıca hem liderliği hemde taraftarımızın güvenini tekrar kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

TURGUTALP SPOR KULÜBÜ

8.Hafta sonunda Turgutalp Spor 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile topladığı 16 puanla aynı puana sahip lider Akhisargücü’nün ardından ikinci sırada yer aldı.

HAMİDİYE DOĞAN ALTI EYLÜL SPOR

Grupta henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor ise, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ligin son sırasında yer aldı.

9. Hafta Maçları

Medar GB-Süleymanlı Bld
Karabulutspor-Sazobaspor
Akhisargücü-Karaelmasspor
Selçiklispor-Gölmarmaraspor
Turgutalpspor-Hamidiye Doğan

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN