Turgutalp Spor, Akhisargücü Maçına Odaklandı

Turgutalp Spor, Akhisargücü Maçına Odaklandı

İlk iki maçından galibiyetle ayrılan Turgutalp Spor, Cumartesi günü evinde oynayacağı Akhisargücü maçına odaklandı.

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubunda mücadele eden Turgutalp Spor Cumartesi günü Akhisargücü ile sahasında oynayacağı karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Ligin 2. haftasında Linyit Stadında oynadığı maçta Karabulut Spor‘u Boran Yüksel ve Mustafa Duran’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapatan kırmızı-beyazlılar, sahasında kendisi gibi ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Akhisargücü’nü yenerek galibiyet serisini üç maça çıkarmak istiyor.

25 Mart Cumartesi günü Soma Atatürk Stadında oynanacak olan Turgutalp Spor-Akhisargücü karşılaşması saat 14.00’de başlayacak.

Akhisargücü maçı öncesi oynadığı 2 maçta 2 galibiyet alan kırmızı-beyazlılar 6 puan ve averajla Medar GB ve rakibi Akhisargücü’nün ardından üçüncü sırada yer aldı. Turgutalp Spor’da cezalı oyuncu bulunmazken, Akhisargücü’nde Furkan Okka kırmızı kart nedeniyle forma giyemeyecek.

TURGUTALP SPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU

Elmas, ”Ekip olarak ligde zirveye yükselişimizi sürdürmeye kararlıyız “

Ligde zirveyi hedeflediklerini belirten Turgutalp Spor Futbol Şube Sorumlusu Şevket Elmas; “Turgutalp Spor olarak iç-dış saha ayrımı yapmadan üç puana endeksli futbol oynayarak sonuca gitmek istiyoruz. Grubun güçlü takımlarından Akhisargücü maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz.  Ekip olarak ligde zirveye yükselişimizi sürdürmeye kararlıyız. Cumartesi günü taraftarlarımızı Atatürk Stadına bekliyoruz.” ifadesini kullandı.

3. Hafta Maçları

Turgutalp-Akhisargücü (C.tesi)

Sazoba-Selçikli (Pazar)
Karabulut-Medar Gb
Hamidiye -Karaelmas
Süleymanlı Bld-Gölmarmara

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN