Turgutalp Spor 8-0 Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor

Turgutalp Spor 8-0 Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor

Turgutalp Spor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor’u 8-0 mağlup etti, zirveyi aynı puana sahip Akhisargücü ile paylaştı.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubu ilk devrenin son haftasında Turgutalp Spor ile Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor arasında Linyit Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Manisa İl Hakemlerimizden Görkem Özkan Hafızoğlu, Kadir Genç ve Şeref Topaç yönetti.

KREDİSİNİ DOLDURAN POMAKLAR MAÇA BASKILI BAŞLADI

Geçen hafta Süleymanlı Belediyespor karşısında umulmadık yenilgi alan ve kayıp puan kredilerini de o maçta tamamlayan Pomaklar, Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor’dan süpriz puan kaybı yaşamamak için, maça istekli ve arzulu başladılar. Genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde bulunduran Pomaklar, ilk yarıyı Ali (2) ve İbrahim’in golleriyle 3-0 önde tamamladı.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Niyazi Çoban’ın talebeleri, Samet (2),  Enes, Emre ve Alper’in golleriyle karşılaşmadan 8-0 galip ayrıldı.

NİYAZİ ÇOBAN

ÇOBAN: ”İLK YARIYI İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE TAMAMLADIK”

Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Niyazi Çoban maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Çoban yaptığı değerlendirmede karşılaşma boyunca iyi oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çoban değerlendirmesine şöyle devam etti:



‘’Öncelikle geçen hafta almış olduğumuz mağlubiyetin akabinde arkamızda duran ve bize inancını biran olsun kaybetmeyen yönetim ve taraftarlarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Hafta içi gerekli dersleri çıkararak hazırlandık. Eksik oyuncularımızın geri gelmesi ile bütün takımımızın kalitesinden emin olduğumuzu bilerek oyunumuzu sahaya daha iyi yansıtabiliceğimizi düşünmüştük. Bugün rakibimizin genç oyunculardan kurulu tempolu kadrosuna rağmen sonuca gitmekte zorlanan bir takım olduğuna çalışmıştık. İstediklerimizi tam şekilde sahaya yansıtan oyuna gireniyle çıkanıyla bir an olsun oyundan kopmayan tüm oyuncularımı kutluyorum. Sezonun ilk yarısını iyi bir şekilde tamamladık. Ligin ikinci devresinde bu zamana kadar ki hatalarımızdan ders çıkararak iyi yönlerimizi daha da geliştirerek hazırlanacağız ve Allah’ın izniyle hedeflerimize ulaşacağız.’’diye konuştu.

İKİNCİ YARIYI İÇ SAHA MAÇI İLE AÇACAKLAR

Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor galibiyeti ile 19 puana yükselen Turgutalp Spor, devreyi aynı puana sahip Akhisargücü’nün ardından bir gol averajı ile ikinci sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar, 15 Mayıs Pazar günü başlayacak ikinci devrenin ilk maçını yine kendi sahasında Sazoba Spor takımıyla oynayacak. Pomaklar, sezonun ilk maçında rakibini deplasmanda Ali Ozçelik, Hayati Ünlü, Bekir Şahan, Boran Yüksel, Enes Bayramlar ve Samet Pamukçu’nun golleriyle 6-1 mağlup etti. Maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

 

9. Hafta Toplu Sonuçlar

Medar GB 1-2 Süleymanlı Bld
Karabulutspor 1-1 Sazobaspor
Akhisargücü 2-0 Karaelmasspor
Selçiklispor 2-2 Gölmarmaraspor
Turgutalpspor 8-0 Hamidiye Doğan

10. Hafta Maçları

Medar GB-Hamidiye Doğan
Turgutalpspor-Sazobaspor
Akhisargücü-Karabulutspor
Selçiklispor-Süleymanlı Bld
Karaelmasspor-Gölmarmaraspor

 

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN