Turgutalp Spor 3 Puanı 4 Golle Aldı

Turgutalp Spor 3 Puanı 4 Golle Aldı

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grup’un 10’uncu haftasında Sazoba Spor’u Linyit Stadı’nda konuk eden Turgutalp Spor 3 puanı 4 golle aldı.

Ligin ilk yarısını 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 19 puanla aynı puana sahip Akhisargücü’nün ardından bir gol averajıyla ikinci sırada tamamlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci devrenin ilk maçında konuk ettiği Sazoba Spor‘u 4-1 mağlup etti.

TURGUTALP SPOR SAZOBASPOR

Turgutalp Spor’u Linyit Stadı’nda oynanan karşılaşmada farklı galibiyete taşıyan golleri: 14 ve 46.dakikalarda İbrahim Daldır, 32.dakikada İsa Karaçay ve 90.dakikada Bekir  Şahan kaydetti. Konuk Sazoba Spor’un tek golünü ise 63.dakikada Mert Ayber attı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Sazoba sahasında oynanan maçta Turgutalp Spor, Sazoba Spor’u Ali Ozçelik, Hayati Ünlü,Bekir Şahan, Boran Yüksel, Enes Bayramlar ve Samet Pamukçu’nun golleriyle 6-1 mağlup etti.

Maçta Sazoba Spor’un tek golünü İsmail Çiftçi kaydetti. Maçın geniş detaylarını görmek için buraya tıklayınız.

Sazoba Spor galibiyeti ile 22 puana yükselen Pomaklar, ligin 11.haftasında Karabulut Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turgutalp Spor mağlubiyeti ile 5 puanda kalan Sazoba Spor ise, sahasında Karabulut Spor’u konuk edecek.

ŞEVKET ELMAS

Şevket Elmas: “Telafisi olmayan maç haftasına girdik.”

Turgutalp SporKulübü ikinci başkanı Şevket Elmas, ikinci yarının ilk maçında Sazoba Spor’a karşı alınan 4-1’lik galibiyeti, “Telafisi olmayan maç haftasına girdik. Oyuncularımız Sazoba Spor karşısında puan kaybı yaşamamak için dikkatli, akıllı, yürekten, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını dört golle aldılar” diye değerlendirdi.

SEFA SABANCI

TURGUTALP SPOR 4-1 SAZOBA SPOR

STAT:Soma / Linyit
HAKEMLER: Sefa Sabancı-Baykal Yavuz-A.Sevban Avcı
TURGUTALP SPOR:Suat -Alperen-Hüseyincan-İsa-Ertuğ-Bekir-Emirhan-Alper-Boran-Ali-İbrahim
YEDEKLER:Ahmet,Mustafa, Emre, Emrecan, A.Akkoc, Oğuzhan, Hakan, Enes, Samet, Hayati
TEKNİK SORUMLU:Niyazi Çoban

SAZOBA SPOR:M.Ali-Ahmet-Süleyman-Gökhan-Halil-Vedat-Mert-Fırat-Servet-M.Emin-Musa
YEDEKLER:Cihan, Yücel, İhsan, Fatih
TEKNİK SORUMLU: Mahmut Kurtay
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.14 ve 46 İbrahim Daldır, dk.32 İsa Karaçay, dk.90 Bekir  Şahan (Turgutalp Spor), dk.63 Mert Ayber (Sazoba Spor)

SAZOBA SPOR

NOT: Karşılaşmaya ait 158 adet resimleri görmek için buraya tıklayınız!

10. Hafta Toplu Sonuçlar

Medar GB 6-0 Hamidiye Doğan
Turgutalpspor 4-1 Sazobaspor
Akhisargücü-Karabulutspor (pazar)
Selçiklispor 2-3 Süleymanlı Bld
Karaelmasspor 3-0 Gölmarmaraspor

10. Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

11. Hafta Maçları

Hamidiye-Selçiklispor
Sazobaspor-Medar GB
Gölmarmaraspor-Akhisargücü
Karabulutspor-Turgutalpspor
Süleymanlı Bld-Karaelmasspor

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN