Turgutalp GSK’de Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Turgutalp GSK’de Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Turgutalp Gençlikspor’ da ligin üçüncü haftasında Süleymanlı Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin sevinci yaşanıyor!

Manisa 1.Amatör Lig (I) Grubunda iki maçta iki galibiyetle ikinci sırada yer alan Soma temsilcisi Turgutalp Gençlikspor, sezonun 3.hafta müsabakasında kendi seyircisi önünde Süleymanlı Belediyespor’u misafir etti. Maça büyük taraftar desteği ile çıkan Yeşil-Beyazlı Pomaklar, karşılaşmanın 78’nci dakikasında Samet Pamukçu’nun ayağından gelen tek golle sahadan 1-0 galip ayrılarak maç fazlası olan lider Medar GB’nin ardından ikinci sıraya yerleşti.

Yeşil-Beyazlı takım da alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, Turgutalp Gençlikspor kulüp başkanı Remzi Paşalı, gözlerin Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Karabulutspor maçına çevrildiğini söyledi.

turgutalpspor taraftar desteği

Paşalı, ”Taraftarlarımız bu sezonda takımla birlikte bütünleştiler”

Oyuncularının karşılaşma boyunca gösterdiği mücadeleden memnun kaldığını ifade eden Turgutalp Gençlikspor kulüp başkanı Remzi Paşalı, “Önümüzdeki hafta her ne kadar alt sırada olsa da zorlu Karabulutspor maçımız var. Bu deplasman maçına da çok iyi hazırlanarak galip gelmek istiyoruz. Ayrıca taraftarlarımız iyi günde kötü günde hep yanımızda oldular. Bu sezonda takımla birlikte bütünleştiler. Havanın soğuk olması, yağmurlu, çamurlu olması onlar için çok fazla bir şey ifade etmiyor, tribündeki yerlerini alıyorlar ve 90 dakika takıma adeta itici güç oluyorlar. Ben, tüm taraftarlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN