Turgutalp GSK-Medar GB Maçı Atatürk Stadı’nda

Turgutalp GSK-Medar GB Maçı Atatürk Stadı’nda

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu ilk yarının son maçında iki renktaş Turgutalp GSK ile Medar GB kozlarını Soma’da paylaşacak.

Grubun iki güzide kulübü Turgutalp GSK ve Medar GB, ligin yedinci hafta maçında kozlarını paylaşacak. 10 Nisan Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 15.00’de başlayacak.

Sakat ve cezalı oyuncuların durumu

İlk yarının son üç maçında puansız ayrılan Turgutalp GSK’de cezalı takım kaptanı Kadir Balcı, sakat olan Samet Pamukçu ve Ahmet Özlek Medar GB’ye karşı görev alamayacak. Sakatlıkları sona eren Berkay Gül ve Taha Pandur’un yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Ali Akkoç, Ertuğ Elmas ve Halil Yıldız görev verilmesi durumunda forma giyebilecek.

Pomaklar 3 maçtır puana hasret!

Grupta, 13 Mart’taki 78.dakikada Samet Pamukçu‘nun golüyle 1-0 galip gelinen Süleymanlı Belediyespor  mücadelesinden sonra 3 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Turgutalp GSK, üst üste 3 yenilgiyle beşinci sıraya geriledi.
Rakip Medar GB ise 5 maçta üç galibiyet ve topladığı 10 puanla, aynı puana sahip Karaelmasspor ile averajla üçüncü sırada yer aldı.

Başaran, ”Medar maçı çıkış yakalama adına çok önemli”

Turgutalp GSK Teknik Sorumlusu Caner Başaran, cezalı ve sakat oyunculardan dolayı son üç haftadır istedikleri verimi alamadıklarını bu hafta sonu Medar GB ile oynanacak karşılaşmanın ise onlar adına çıkış maçı olduğunu söyledi.

Teknik adam, “Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Tüm camiamız bu maçın önemini biliyor. Sakat ve cezalı oyuncularımızdan dolayı bir hayli sıkıntılar yaşadık.. Sezona iki maçta iki galibiyetle başladığımız gibi, Medar GB maçıyla da galip gelip yeniden çıkışa geçmek istiyoruz.”diye konuştu.

Takımının son üç haftada aldığı sonuçlara da değinen Başaran, ” Son 3 haftayı mağlubiyetle kapattık. 301 Karaelmas maçında futbol adına hiçbir doğruyu sahaya yansıtamasak ta Karabulut ve Bakır GB maçlarında çok pozisyon harcadık. Bu iki maçı kazanabilseydik şimdi çok daha farklı konumda olup çok daha farklı hesaplar yapabilirdik. Fakat futbol böyle bir oyun ve grubumuzda her sonuca açık bir grup.”



En az gol atan ikinci takım

Yeşil-beyazlılar, iki gol kaydeden Akhisar Çağlayanspor’dan sonra üç golle grubun en az gol atan takımı konumunda olmasına da değinen Başaran, ”En büyük eksikliğimiz gol üretememek demiştik ve bu hafta sürekli bunun üzerinde çalışıyoruz. Umarım hafta sonu maça gelen taraftarımıza ve Somalı sporseverle güzel bir havada, güzel bir zeminde keyifli bir maç izletebiliriz. Bu amaç doğrultusunda tüm çabamızla çalıyoruz. Herkesi Pazar günü saat 15.00 te Soma Atatürk Stadı’na bekliyoruz.”dedi.

7. Hafta Tarih Saat Saha

Karabulut Soma 301 Karaelmas 10.04.2022 15:00 Kovalık
Turgutalp Gençlik Medar Gb 10.04.2022 15:00 Atatürk
Süleymanlı Bakır Gb 10.04.2022 15:00 Süleymanlı

İlgili Haberler;

Manisa 1.Amatör Akhisar Grubu 6.Hafta Geride Kaldı
Alperen Efe ve Dursun Gündoğan
Bakır GB 2-0 Turgutalp GSK
Karaelmasspor 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Turgutalp GSK Teknik Ekibin Basın Açıklaması
Turgutalp GSK-Karaelmasspor Maç Fotoları
Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor
Turgutalpspor mu? Karaelmasspor mu?
Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi
Karaelmasspor-Çağlayanspor Maç Fotoları
Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor
Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN