Turgutalp GSK Cephesi: Şansımız Sürüyor

Turgutalp GSK Cephesi: Şansımız Sürüyor

Manisa 1. Amatör Lig’in 8. haftasında Turgutalp Gençlikspor, zirveye tutunma adına büyük önem taşıyan maçta sahasında Gölmarmaraspor ile 1-1 berabere kaldı.

İki takım içinde büyük önem arz eden karşılaşmada galibiyet çıkmayınca sonuca sevinen lider Mecidiyeköy Tarımspor ve Kayalıoğluspor oldu.

Mecidiyeköy Tarımspor ile Final Oynarız

Karşılaşma sonrası ilk iki umutlarının halen devam ettiğini vurgulayan Turgutalp Gençlikspor kenar yönetimi, “Play-Off açısından evimizde önemli bir maç oynadık. İlk yarı golü bulamayıp ikinci yarı geriye düşünce oyun planımızda çift forvetli sisteme dönerek risk aldık. Beraberliği sağladık, fakat öne geçecek golü bir türlü bulamadık. Sonuç itibariyle evimizde berabere biten maçtan 2 puan kaybımız oldu. Önümüzdeki maçlarda en iyisini yapmaya çalışıp evimizde Mecidiyeköy Tarımspor ile final maçı oynayacağımızı düşünüyoruz. Mücadelesi için tüm oyuncularımı alınlarından öpüyorum ve soğuk havaya rağmen bize destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz.”dediler.. (maçın geniş detayı için buraya tıklayınız)

Pomaklar, 9.Hafta Bay

13 puanla 3.sırada yer alan Turgutalp Gençlikspor, bu  haftayı bay geçecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN