Turgutalp GSK 6-1 Süleymanlı Bld.Spor

Turgutalp GSK 6-1 Süleymanlı Bld.Spor

Manisa 1. Amatör Lig C-Grubunda Turgutalp Gençlikspor kendi sahasında ağırladığı Süleymanlı Belediyespor’u 6-1 mağlup etti.

Soma Linyit Stadında oynanan ve Abdullah Türkan, Altay Akkaynak ve Sertaç Erşahin hakem triosunun yönettiği karşılaşmayı ev sahibi Turgutalp Gençlikspor, ikinci yarıdaki etkili futbolu ile farka gitti.

Yeşil-beyazlıları farklı galibiyete taşıyan golleri; İbrahim Daldır (2), Enes Bayramlar (2), Kadir Balcı ve Emrah Efe kaydetti. Konuk ekibin tek golünü ise Yiğit Yiğitol attı.
Pomaklar’da 3 asist ve bir golle oynayan Emrah Efe maça damgasını vurdu.

Soma temsilcisi Turgutalp Gençlikspor, ligin 5.Haftasında da üçüncü galibiyetini alarak puanını 9‘a çıkardı.



”2.Yarıdaki Etkili Futbolumuz Farkı Getirdi”

Turgutalp Gençlikspor’un kenar yönetimin maçtan sonra yaptıkları açıklamalarda; ”İlk yarı girdiğimiz gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca devreye 1-1 girdik. Fakat ikinci yarı daha derli toplu ayağa pas yaparak final pasları ve şutlarımızda iyi olunca maçı 6-1 gibi farklı bir skorla kazanan sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu galibiyeti Somaspor ile maç saatimizin çakışmasına rağmen bizi desteklemeye gelen vefalı taraftarımıza hediye ediyoruz. Haftaya grup lideri Mecidiyeköy deplasmanına gideceğiz. Salı gününden itibaren o maça hazırlanacağız.”ifadelerini kullandılar

5.Hafta Toplu Sonuçlar:
Turgutalp Gençlikspor 6-1 Süleymanlı Belediyespor
Kayalıoğluspor 2-1 Akhisar Sanayispor
Gölmarmaraspor- Mecidiyeköy Tarımspor
Bakır Bay

6.Hafta Maçları:
Bakır Gb Gölmarmara 9.11.2019 14:00 Bakır
Süleymanlı Kayalıoğlu 9.11.2019 14:00 Süleymanlı
Mecidiye Turgutalp Gençlik 9.11.2019 14:00 Akhisar Kovalık
Akhisar Sanayi Bay


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN