Turgutalp GSK 3-2 Gördesspor

Turgutalp GSK 3-2 Gördesspor

Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda zirveyi yakından ilgilendiren maçta, Turgutalp Gençlikspor Gördesspor’u ağırladı. 5 gol, 1 penaltı ve 1 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada, Gördesspor’u 3-2 mağlup eden Pomaklar, zirve yarışında iddiasını sürdürdü.

SOMADASPOR

Karşılaşmaya ait görsellerin bir kısmı haberin en altında diğerleri ise somadaspor adlı facebook sayfamıza yüklenmiştir..

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan ve Şevket Teker, Alper Kara ve Kamil Dinçer hakem triosunun görev aldığı maçta, ev sahibi ekibinin gollerini; 34. dakikada Ahmet Kahraman, 47.dakikada Mustafa Duran ve 69.dakikada Semih Konboz kaydetti.
Konuk Gördesspor’un golerini ise; 83.dakikada Ahmet Ay Kanat, 90+3.dakikada Uğur Aydemir attı. Yeşil-siyahlılar, 42.dakikada Alihan Filiz’le penaltı atışından faydalanamadı.




Bu sonuçla puanını 22’ye çıkaran Turgutalp Gençlikspor, maç fazlasıyla 11.haftayı da zirvede tamamladı. Zirve yolunda çok büyük yara alan Gördesspor ise 16 puanda kaldı.
POMAKLAR ROVANŞIDA ALDI
Ligin 4.haftasında deplasmanda oynanan karşılaşmada; Turgutalp Gençlikspor ilk yarıyı Emrah ve Samet’in golleriyle 2-1 önde tamamladı. İkinci yarı sahada adeta rakibine teslim olan Pomaklar, kalesinde iki gol daha görerek 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.
TURGUTALP GENÇLİKSPOR 3-2 GÖRDESSPOR
STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Şevket Teker-Alper Kara-Kamil Dinçer
TURGUTALP GSK:Gökhan-Hüseyincan-İbrahim-İsa-Ertuğ-Semih-Emrah-Seçuk-Kadir-Mustafa-Ahmet
YEDEKLER:Furkan, A.Kadir, Samet, Muhammet, Anıl, Enes
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar

GÖRDESSPOR:Tayfun-Süleyman-Halil-Uğur-Hasan-Mehmetcan-Mustafa-Alihan-Ahmet-A.Burak-Mehmet
YEDEKLER:M.Ali, Erdem, Oktay, Gökhan, M.Karaca
TEKNİK SORUMLU:Aziz Altıntaş
KIRMIZI KARTLAR:dk.73 Emrah Efe (Turgutalp Gençlikspor)
GOLLER:dk.34 Ahmet Kahraman, dk.47 Mustafa Duran, dk.69.dakikada Semih Konboz (Turgutalp GSK), dk.83Ahmet Ay Kanat, dk.90+3 Uğur Aydemir (Gördesspor)
11. Hafta Toplu Sonuçlar:
Soma Zafer 3-2 Karabulut
A.Sanayi 3-0 Selçikli (hükmen)
Turgutalp 3-2 Gördes
Bay Sazoba

12. Hafta Maçları:
Selçikli Sazoba 11 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 14:00
Karabulut Turgutalp 11 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
Gördes A.Sanayi 11 Mayıs 2019 Cumartesi Gördes 15:00
Bay Soma Zafer


























Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN