Turgutalp Gençlikspor’un Yol Haritası

Turgutalp Gençlikspor’un Yol Haritası

Manisa Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de 2019-2020 grup kuraları çekiminin ardından gözler gruplarda yer alan takım ve fikstüre çevrildi.

SOMADASPOR

Soma’yı 1.Amatör Kümede temsil edecek Turgutalp Gençlikspor, 7 takımdan oluşacak C-grubunda yer aldı..

1 Takımın (Kayalıoğlu) Süper Amatör, 2 takım (Gölmarmara ve Süleymanlı) Play-Off’lardan, 3 takımın ise geçen sezon 2.Amatör kümeden (Turgutalp, A.Sanayi, Bakır GB) geldiği C-grubunda;  yeşil-beyazlıların grubu şu takımlardan oluştu:

1-Turgutalp Gençlikspor
2-Sülaymanlı
3-Bakır GB
4-Gölmarmara
5-Mecidiye
6-A.Sanayi
7-Kayalıoğlu



3.Hafta Taraftarlarıyla Buluşacak
Bir birinden güçlü takımlar ile zirve savaşı verecek olan Pomaklar, sezona Gölmarmaraspor deplasmanında başlayıp, ikinci haftayı bay geçecek. 3.Hafta Kayalıoğluspor ile taraftarının önüne çıkacak yeşil-beyazlılar, 4.hafta geçen sezon aynı grupta yer alan ve ipi ilk sırada göğüsleyen Akhisar Sanayispor deplasmanına çıkacak.. 5.Hafta rakip Süleymanlı olacak.. 6.Hafta Mecidiye deplasmanında geçirecek olan Turgutalp Gençlikspor, 7. ve ilk yarının son maçında kendisi gibi 1.Amatör Kümeye yeni yükselen Bakır Gençlerbirliğini konuk edecek ve ilk yarı maçlarını tamamlayacak…

Statü
47 takımın katıldığı ligde gruplarını ilk 2’de bitiren takımlar, Play-Off oynayacak. Play-Off’lar çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak. Grubunu son sırada bitiren takımlar ise 2. Amatör Lig’e düşecek. Karşılaşmalar 1-2 Ekim tarihlerinde başlayacak..
Turgutalp Gençlikspor ile ilgili tüm haberleri görmek için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN