Turgutalp Gençlikspor’un Kalesi Emin Ellerde..

Turgutalp Gençlikspor’un Kalesi Emin Ellerde..

Turgutalp Gençlik Spor Kulübü, Mart ayında başlayacak olan 2.Amatör Küme yükselme maçları öncesinde hazırlıkları TFF Tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor..

KALECİLER İSTİM ÜZERİNDE

Kaleci performanslarının bir takım için ne kadar etkili olduğunun altını çizen kaleci antrenörü Mehmet Ünlü; Gökhan Kazancı, M.Gökhan Metin, Sinan Çifçi ve Ahmet Aktay’a çok sıkı bir çalışma programı uyguluyor..

Turgutalp Gençlik Spor Kulübü kaleci Antrenörü Mehmet Ünlü, hazırlıkların çok verimli geçtiğini belirterek, kaleci performanslarının hedefe giden yolda takım için çok önemli olduğuna dikkat çekti.
Ünlü, “Hedefi olan bir takımın kadro derinliğinin geniş olması lazım. Şuanda baktığımızda Turgutalp Gençlik Spor’un kadrosu geniş, kalecilerimize baktığımızda 4 tane bir birinden yetenekli ve çalışkan kalecilerimiz var. 3 ayrı takımda kaleci antrenörlüğü yapan biri olarak, buradaki kalecilerin bir birleri arasındaki uyumu beni bir hayli memnun etmekte. Antrenmanlarda söylediklerimi harfiyen yapmaya çalışan, gün geçtikçe form tutan ve bizlere ümit veren görüntüleri var.. İnşallah daha iyi olacaklar” değerlendirmesinde bulundu.
MEHMET ÜNLÜ BİZİM İÇİN BÜYÜK KAZANÇ
Kaleciler; Gökhan Kazancı, M.Gökhan Metin, Sinan Çifçi ve Ahmet Aktay Mehmet hocanın çok değerli bir hoca olduğunu, hocalarının bilgi ve birikimlerinden faydalanıp Turgutalp Gençlikspor’un kalesini rakip forvet oyuncularına kapatacaklarını söylediler..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN