Turgutalp Gençlikspor Tecrübesizliğinin Kurbanı Oldu!

Turgutalp Gençlikspor Tecrübesizliğinin Kurbanı Oldu!

Manisa 2.Amatör Küme üçüncü hafta karşılaşmalarına merkez ve ilçelerde, cumartesi günü oynanan karşılaşmalar ile devam edildi.

E-grubundaki temsilcimiz Turgutalp Gençlikspor deplasmanda İshakçelebi ile karşılaştı.

İSHAKÇELEBİ 2-0 TURGUTALP GENÇLİKSPOR
İshakçelebi Stadında oynanan ve Okan Gündüz Nurullah Sağır F.Utku Karakoç hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmada sahaya: Gökhan, Furkan, Hüseyin Can, Ertuğ, İsa, Anıl, İbrahim, Samet, Mustafa Emrah on biri ile çıkan yeşil-beyazlılar rakibine 2-0 mağlup oldu.

Yeşil-beyazlılar, ilk yarıda girdiği bir çok gol pozisyonunda bir türlü meşin yuvarlağı rakip ağlarla buluşturamadı ve devre 0-0 bitti.

2.yarı oyunu isteyen ve kontrolü elinde tutan yine Turgutalp Gençlikspor’du.Yeşil-beyazlılar, Emrah’ın ayağından penaltı dan da yararlanamayınca, biri penaltı dan olmak üzere yediği iki golle, rakibine 2-0 mağlup oldu..

GRUPTA ALINAN TOPLU SONUÇLAR ŞÖYLE:
Dilek Gençlik 0-7 Mecidiye Tarım
İshakçelebi 2-0 Turgutalp Gençlikspor
Selçikli 5-1 S.Yedi Eylül
PUAN DURUMU
4.HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Turgutalp Gençlikspor Dilek Gençlik
İshak Çelebi- Selçikli
S.Yedi Eylül-Mecidiye Tarım





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN