Turgutalp Gençlikspor Revire Döndü

Turgutalp Gençlikspor Revire Döndü

Turgutalp Gençlikspor’da Akhisar Çağlayanspor ile oynanacak sekizinci hafta maçı öncesi kötü haber. Tam 7 oyuncu yok!

Ligin 3.haftasından itibaren aksiliklerin bir türlü yakasını bırakmadığı yeşil-beyazlı ekipte, ikinci yarının ilk maçını oynayacağı Çağlayanspor maçı öncesinde bir cezalı altı da sakat oyuncu var!

Cezalı ve sakat oyuncular konusunda kulüpten açıklama geldi.

Turgutalp Gençlikspor Kulübü, yeşil-beyazlı futbol takımında forma giyen Kadir Balcı, Halil Yıldız, Enes Kazan, Samet Pamukçu, Ahmet Özlek, Berkay Gül ve Taha Pandur’un sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, İkinci yarının ilk maçı olan Çağlayanspor maçına hazırlanan futbol takımımızda, bir cezalı ve altı sakat oyuncumuz bulunuyor.

Bu oyuncularımız durumları şöyle:

Kadir Balcı: Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Karabulutspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören ve beş maç ceza alan takım kaptanımız Kadir Balcı’nın cezası, 9.hafta Süleymanlı Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maçta tamamlanıyor.

Samet Pamukçu: Ligin beşinci haftasında Karaelmasspor ile oynanan maçta sakatlanan oyuncu menisküs ihtimali en az 3 hafta daha yok.

Halil Yıldız: Geçen hafta Medar GB maçında ikinci yarının hemen başında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası yerden kalkamadı. Acı içerisinde kıvranan Halil’e yapılan tetkitler sonrasında sağ diz yan bağları koptu sezonu kapattı.

Enes Kazan: Oda Medar GB maçının 70.dakikasında rakibi ile çıktığı hava topu sonrası yere düştü. Düşmesiyle yerden kalkamayan talihsiz oyuncunun kaburgalarında ezilme sonucu akciğerde küçük bir yırtık var. En az 3 hafta yok.

Ahmet Özlek: Ligin beşinci haftasında Karaelmasspor ile oynanan maçta sakatlanan oyuncunun arka adale sertleşmesi devam ediyor. En az 2 hafta daha yok.

Berkay Gül: Medar GB maçında zorlamadan dolayı arka adale sertleşmesi var. tedavisi devam ediyor. En az 2 hafta yok.

Taha Pandur : Medar GB maçında darbeye bağlı ayak bileğinde ödem oluştu en az 1 hafta yok. Şeklinde açıklamalar geldi.

Yukarıda ki açıklamalara baktığımızda Pomakları işi bir hayli zor görünüyor. Somadaspor olarak sakatlanan kardeşlerimize acil şifalar diliyor, bir an önce sağlıklı sıhhatli sahalara dönmelerini bekliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN