Turgutalp Gençlikspor, Ligdeki İlk Maçını Mecidiye Tarımspor İle Oynadı.

Turgutalp Gençlikspor, Ligdeki İlk Maçını Mecidiye Tarımspor İle Oynadı.

Turgutalp’te bu sezon kurulan Turgutalp Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı, 2017-2018 Futbol sezonunun ilk maçı öncesinde Kurban keserek yeni sezona ‘’merhaba’’ dedi..

Turgutalp Belediye Binası Tesislerinde kurban kesilerek ve dualar edilerek yapılan yeni sezon açılışına; Soma Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup, Somaspor Kulüp Başkanı Yusuf Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay, Turgutalp Mahalle Muhtarı Gülay Erdal, Spor Adamları, Futbolcular ve Teknik heyet katıldılar.

REMZİ PAŞALI, ”HEDEFİMİZ MİLLİ TAKIMIMIZIN TABANINI OLUŞTURMAK”

Turgutalp Gençlikspor Kulüp Başkan Remzi Paşalı Turgutalp Gençlik Spor Kulübü Tesislerindeki sezon açılışında yaptığı konuşmada; “Turgutalp Gençlikspor Kulübümüzün 2017-2018 sezon açılışını kurban keserek ve dualarla gerçekleştirdik. Hedefimizi, yarışmacı değil de; gelecekte Milli Takımımızın tabanını oluşturacak futbolcular yetiştirmek olarak belirledik. İnşallah belirlediğimiz hedeflerimizi bir bir hayata geçirmek istiyoruz. Bu vesileyle sezon açılışımıza iştirak eden; Soma Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup, Somaspor Kulüp Başkanı Yusuf Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay, Turgutalp Mahalle Muhtarı Gülay Erdal, kulübümüze maddi-manevi destek sağlayan bireylere ve spor adamlarına teşekkür ederiz’’dedi.

TURGUTALP GENÇLİKSPOR 0-0 MECİDİYE TARIMSPOR

2017-2018 Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda; Selçikli, Dilek Gençlik, İshakçelebi, S.Yedi Eylül ve Mecidiye Tarım futbol takımları ile mücadele edecek olan Turgutalp Gençlikspor, ilk maçını Linyit Stadında Mecidiye Tarımspor ile oynadı. Yeşil-beyazlılar, deneyimli rakibi karşısında gol sevinci yaşayamadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

HAKEMLER
Linyit Stadında oynanan karşılaşmayı Okan Gündüz-Salih Kozan ve Nurullah Sağır hakem triosu yönetti.

RAMAZAN ÇAPAR, ‘’TARAFTARIMIZA GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTERDİK!’’

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan antrenör Ramazan Çapar, şunları söyledi: ‘’ 2.yarı git-gellerin olduğu maçtı yenebilirdik, yenilebilirdik te, kalecimiz günündeydi üç net gol çıkardı. Genç bir takımız tecrübe eksiğimiz çok net ortaya çıktı. İyi oturmuş bir takıma karşı oynadık. Bizim zamana ihtiyacımız var her geçen maç daha iyi olacağız. Bizlere desteğe gelen taraftarlarımıza ilk maçta galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Bu vesile ile bizi bu maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür eder, bu desteğin her zaman sürmesini ümit ederim’’dedi.

MECİDİYE TARIM GRUBUN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ..

Turgutalp Gençlikspor karşısında zamana zaman etkili olan Mecidiye Tarımspor, tecrübeli oyuncuları ile bu grubun iddalı takımlarından bir olduğunu gösterdi.

Karşılaşmaya ait fotolar sayfaya yüklenecektir..

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER: Okan Gündüz-Salih Kozan-Nurullah Sağır
TURGUTALP GENÇLİK:Gökhan-Furkan-Hüseyincan-Ertuğ-İsa-Anıl-Enes-Muhammet-Samet-Emrah-İbrahim
YEDEKLER:Sinan,Kerem,Hayati,Oğuzhan,Niyazi,Mustafacan,Alpcan
ANTRENÖR:Ramazan Çapar

MECİDİYE TARIM:Oğuzhan-Hikmet-Bahadır-Hasan-Mert-Tugay-Fırat-Onur-Suat-Emrah-Cemail
YEDEKLER:Gökay-Cevdet-Enver-Rahmican-Mehmetcan-Ziya-Oktay
YÖNETİCİ:Arif Uyan
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Yok

YEŞİL-BEYAZLILAR 2.HAFTA 7 EYLÜL DEPLASMANINA GİDECEK..

Turgutalp Gençlikspor ligdeki ikinci hafta maçını 25 Mart Pazar günü Saruhanlı deplasmanında S.Yedi Eylülspor takımı ile oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 15:00

1.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:

Selçikli 3 1 Dilek Gençlik
İshakçelebi 0 2 S.Yedi Eylül
Turgutalp Gençlik 0 0 Mecidiye Tarım

2.HAFTA MAÇLARI
Dilek Gençlik İshakçelebi 25 Mart 2018 Pazar 12:00 Saruhanlı
Mecidiye Tarım Selçikli 25 Mart 2018 Pazar 16:00 Kovalık
S.Yedi Eylül Turgutalp 25 Mart 2018 Pazar 15:00 Saruhanlı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    bulent topal

    merhaba gazeteden bizede gonderirseniz seviniriz
    Mecidiye mah akhisar/manisa Bulent topal

YORUM YAZIN