Turgutalp Gençlikspor ‘’Gol’’ Oldu Yağdı:10-2

Turgutalp Gençlikspor ‘’Gol’’ Oldu Yağdı:10-2

Manisa 2.Amatör Küme dördüncü haftasında Dilek Gençlikspor’u Linyit Stadında ağırlayan Turgutalp Gençlikspor, rakibinin üzerine adeta ‘’gol’’ oldu yağdı:10-2

Cüneyt Aydın-Alpay Başkesen ve R.Berk Doğar hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya; Gökhan-Alpcan-Niyaz-Ertuğ-İsa-Anıl- Enes-Mustafa Can-Hayati-Emrah ve Kerem on biri ile çıkan yeşil-beyazlılar, maçın hemen başında yediği şok golle 0-1 geriye düştü.

Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Pomaklar, arka arkaya bulduğu gollerle ilk yarıyı 5-1 önde kapadı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda hızını arttıran yağmurla beraber rakibine adeta ‘’gol’’ oldu yağdı ve sahadan 10-2 gibi farklı skorla ayrıldı..
ÇAPAR, ‘’ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’’
Takımın tecrübeli antrenörü Ramazan Çapar karşılaşma sonrası şunları söyledi:
‘’Haftalardır oynadığımız iyi oyunu skora yansıtamıyorduk.Bugün aldığımız farklı galibiyet takımın moral ve motivasyon u açısından iyi oldu. Bu maçla birlikte çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Çok çalışarak ve her konuda kendimizi geliştirerek ileri ki haftalarda daha güzel görüntüler vermek istiyoruz. Bu günkü rakibimiz Dilek Gençlik takımı da oyunu çirkinleştirmeden centilmence oynadı, onlara da bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.’’dedi.

Başarılı teknik adam sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bugün Dilek Gençlikspor karşısında takımımız 10-2 gibi farklı bir galibiyet alarak 3 puanla tanıştı. Bu galibiyeti nispeten soğuk ve yağmurlu bir havada bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz… Bu galibiyette söz sahibi olan futbolcularımızı ve yöneticilerimizi de kutluyorum’dedi.

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER: Cüneyt Aydın-Alpay Başkesen-R.Berk Doğar
TURGUTALP: Gökhan-Alpcan-Niyaz-Ertuğ-İsa-Anıl- Enes-Mustafa Can-Hayati-Emrah-Kerem
YEDEKLER: Sinan,Ahmet,Hüseyin,H.Can,İbrahim,İsmail,Samet
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar

DİLEK GENÇLİK: Durmuş-Eyüp-Yiğitcan-Doğuş-Çetin-Emircan-A.Doğan-Furkan-Berke-Caner-Hüseyin
YEDEKLER:Emircan,Kürşat,Savaş,Yiğit,Fırat,Hasan,
TEKNİK SORUMLU:Serdar Gökçen
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Mustafa Can 2, Hayati, Niyazi, İsa, Ertuğ, Ahmet Kazak, Emrah, Anıl, Enes (Turgutalp), Caner, Yiğitcan (Dilek Gençlik)

GRUPTA ALINAN TOPLU SONUÇLAR ŞÖYLE:
Turgutalp Gençlikspor 10-2 Dilek Gençlik
İshak Çelebi 13-2 Selçikli
S.Yedi Eylül 0-1 Mecidiye Tarım
PUAN DURUMU


5.HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Selçikli-Turgutalp Gençlikspor
Dilek Gençlik-S.Yedi Eylül
Mecidiye Tarım-İshakçelebi
Turgutalp Gençlikspor Kulübü ile ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!



Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN