Turgutalp Gençlikspor Deplasmandan 3 Puanla Döndü.

Turgutalp Gençlikspor Deplasmandan 3 Puanla Döndü.

Manisa 2.Amatör Küme ilk yarının son maçında deplasmanda Selçiklispor ile karşılaşan Turgutalp Gençlikspor, rakibini 2-1 mağlup etti.

Pomaklar; Akhisar Kovalık sahasında oynanan ve Yusuf Bulut-Gökhan Özdemir-Refik Koçoğlu hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya Gökhan-Alpcan-Niyazi-Ertuğ-İsa-Anıl- Enes-Mustafa-Hayati-Emrah ve Hüseyincan on biri ile çıktı.

İlk yarısını 0-0 sonuçlanan karşılaşmada Turgutalp Gençlikspor, ikinci yarının 65.dakikasında öne geçti.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Samet Pamukçu,topla ilk buluşmasında kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve zor maçların adamı olduğunu gösterdi:0-1

Golün beş dakika sonrasında Anıl kazanılan penaltıyı kaleciye teslim etti.

Ev sahibi ekip, 75.dakikada beraberliği Mustafa Altınez ile buldu:1-1

Pomaklara 3 puan getiren gol 90+2’de geldi.

Hüseyin Can attığı güzel golle, deplasmanda kazanılan 3 puanın Pomakların tarihine geçmesine adını yazdırdı:1-2
ÇAPAR, ‘’LİGE ISINIYORUZ’’
Takımın başarılı çalıştırıcısı Ramazan Çapar, kazanılan deplasman galibiyetinden sonra şunları söyledi: ‘’Oyun olarak ve pozisyon zenginliği açısından rakibe oranla daha iyi olan taraftık. İlk yarı girdiğimiz pozisyon ları filelerle buluşturamadık. Final paslarında ve son vuruşlardaki konsantrasyon eksikliği hastalığımız devam ediyor. 2. Yarıda yine oyunu forse eden bizdik. Oyuncularım maçı daha fazla istedi, Samet ve Hüseyin Can la bulduğumuz iki golle zor da olsa kazandık. Bu lige yavaş yavaş ısınıyoruz, gelecekte daha iyi olmak için çok çalışacağız. Rakibimiz de iyi mücadele etti onları da bundan sonra ki maçlarda başarılar diliyoruz. Deplasman da olmamıza rağmen bizi desteklemeye gelen Pomaklar taraftar gurubuna da teşekkür ediyorum.’’dedi.

STAD: Akhisar / Kovalık
HAKEMLER: Yusuf Bulut-Gökhan Özdemir-Refik Koçoğlu
SELÇİKLİSPOR: Ümit-M.Ali-Vehbi-Mustafa-Mehmet-Engin-Muammer-Abdullah-Hamdi-Burahanettin-Mustafa
YEDEKLER:Ahmet,M.Uğur,Hüseyin,Abdullah,Cihat,Ahmet,Faik
YÖNETİCİ:Ziya Karakafa

TURGUTALP: Gökhan-Alpcan-Niyazi-Ertuğ-İsa-Anıl- Enes-Mustafa-Hayati-Emrah-Hüseyincan
YEDEKLER:A.Aktay,A.Kazak,E.Tüler,Kerem,İbrahim,Hakan,Samet
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar
KIRMIZI KARTLAR: dk.90 Vehbi Eren, dk.90+4 Mehmet Demirtaş (Selçiklispor)
GOLLER: dk. 65 Samet Pamukçu, dk.90+2 Hüseyin Can (Turgutalp), dk.75 Mustafa Altınez (Selçiklispor)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN