Turgutalp Gençlikspor Cephesi

Turgutalp Gençlikspor Cephesi

Turgutalp Gençlikspor Teknik Sorumlusu Caner Başaran, Akhisar Çağlayanspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından son düdüğe kadar maçı bırakmayan oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Manisa 1.Amatör Yaz Ligi I-Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Akhisar Çağlayanspor’u Samet Pamukçu ve Berkay Gül’ün golleriyle 2-1 mağlup eden Turgutalp Gençlikspor’da Teknik Sorumlu Caner Başaran, maçın ardından açıklamalarda bulundu.



CANER BAŞARAN

”Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularımızı tebrik ediyoruz”

Bloğumuza konuşan Başaran, ” Sezonun ilk maçları her zaman zor olur. Deplasmanda bizim içinde zor bir maç oldu. Eski oyuncularımız ve yeni katılanlar ile bir karma takım oluşturmaya çalışıyoruz. Sistem oturana kadar biraz zaman alacaktır. Özellikle maç temposunu yakalamamız lazım. Hücumsal anlamda pozisyon üretmekte zorlandığımız bir maç oldu. Biz üretemedikçe de rakip koşarak sert oynayarak direnç gösterdi. Zor da olsa ilk maçı deplasmanda kazanmak güzel. Şimdi bu hafta bay geçiyoruz. Gerekli çalışmaları yapıp evimizdeki Süleymanlı maçında taraftarımıza güzel bir müsabaka izletmek istiyoruz. Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bizi deplasmanda yalnız bırakmayan yönetici ve taraftar grubumuza teşekkür ediyoruz..” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN