Turgutalp Gençlikspor 3 Hazırlık Maçı Oynadı

Turgutalp Gençlikspor 3 Hazırlık Maçı Oynadı

Geçen sezon 2.Amatör Kümeden 1.Amatör kümeye yükselen Turgutalp Gençlikspor, yeni sezona hazırlık kapsamında üç hazırlık maçı oynadı.

SOMADASPOR

Ekim’in ilk haftasında başlamasına planlanan lig öncesinde; Yeşil-beyazlılar ilk olarak deplasmanda 1.Amatör Küme B-Grubu ekiplerinden Halitpaşa Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı. Pomaklar, rakiplerinin attığı üç gole Selçuk Bulut, Oğuzhan Elmas ve İbrahim Daldır’ın golleriyle cevap verdi.

2.Maçlarını Kırkağaç deplasmanında Süper Amatör Küme ekiplerinden Acar İdmanyurdu ile yaptı. Yeşil-beyazlılar, güçlü rakiplerine 4-0 mağlup oldu.

Turgutalp Gençlikspor 3.hazırlık maçını Balıkesir Süper Amatör Lig takımlarından Savaştepespor ile oynadı. Linyit Stadında oynanan karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Pomakların gollerini Enes Bayramlar ve Atakan Keskin kaydetti.
Turgutalp Gençlikspor ile ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN