Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor

Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu 5.hafta Soma derbisinde Karaelmasspor Turgutalp GSK’yi 3-0 mağlup etti.

Bir yanda üç maç sonra kazanarak ”moral” depolayan Karaelmasspor, diğer yanda ise üç maç sonra mağlup olup ”moral” kaybeden, Turgutalp Gençlikspor yerel derbide karşı karşıya geldi. Soma derbisinde kazanan Soma futboluyla beraber 301 Karaelmasspor oldu.

Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu 5.Hafta karşılaşmasında Turgutalp Gençlikspor ile Karaelmasspor Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi. 90 dakika oyunu tam sahaya yayan, ayağa top oynayan, topla oynama yüzdesi daha fazla olan, pres yapan, iş birlikçi takım oyunu sergileyen, pozisyon bulan, yan top üreten, şut atan, maçı isteyen kısacası sahada her şeyi yapan Karaelmasspor, bütün saydığım bu olguları harfiyen yerine getirip üç puanı üç golle taçlandırmasını bildi.

İSMAİL POYRAZ GOL

Elmas gol perdesini 6.dakikada açtı

Maça etkili başlayan Karaelmasspor, 6.dakikada Enes Bayramlar’ın harika pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan İsmail Poyraz, Emiralp’in yanından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:1-0

İsmail Poyraz’la erken dakikalarda bulunan gol ve Karaelmasspor’un Turgutalp Gençlikspor kalesindeki pozisyonları, seyir gücü ve bol gollü bir karşılaşma olacağının göstergesiydi.

10.Dakikada bu sefer Emirhan Çakır’ın nefis pasıyla kaleci Emiralp’le karşı karşıya kalan Kazım Kanbur, vuruşunu yaptı ancak Emirhan müthiş refkeksle gole izin vermedi.

EMİRHAN ÇAKIR PENALTI

28.Dakikada Karaelmas penaltı kazandı.

Sahanın başarılı oyuncularından Kazım Kanbur, sol çaprazdan ceza sahası içerisinde düşürülünce karşılaşmanın hakemi Fırat Konurce tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emirhan Çakır’ın vuruşunda yine Emirhan gole izin vermedi.

İlk yarı skoru Turgutalp GSK 0-1 Karaelmasspor

İlk yarı skoru: Turgutalp GSK 0-1 Karaelmasspor

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan Karaelmasspor, 49.dakikada farkı ikiye çıkardı.



ENES BAYRAMLAR GOLSağdan İsmail Poyraz ceza sahasına paralel kesti. Topla buluşan Enes Bayramlar, önce düzeltti sonrada güzel vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek gol sevincini hocasıyla paylaştı:2-0

TURGUTALP GENÇLİKSPOR

Kırmızı kart cezalısı Kadir Balcı gibi usta ayağından sahaya yoksun çıkan yeşil-beyazlılar, kaptanını çok aradı. Yediği iki golden sonra taraftar desteğini de arkasına alarak Mustafa ve Samet’le etkili olmaya çalışan Turgutalp Gençlikspor, Karaelmasspor defansının yerinde ve zamanında yaptığı hamlelere gol fırsatı yakalayamadı.

51.Dakikada Enes Bayramlar’ın ceza sahası içerisinde yaptığı vuruş üst direkten döndü.
59.Dakikada Turgutalp Gençlikspor adına Ali’nin frikiğinde Suat gole izin vermedi.



Elmas farkı üçe çıkardı

Elmas farkı üçe çıkardı

Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Kazım Kanbur kişisel becerisiyle getirip kaleye paralel kestiği topu bu sefer Cem Karayılan affetmedi:3-0

Her iki takım adına kalan dakikalarda skoru etkileyecek hamleler olmayınca Soma derbisinde kazanan önce Soma sonra da Karaelmasspor oldu.

301 SOMA KARAELMASSPOR

Karaelmas 2.sıraya yerleşti

Karaelmasspor bu sonuçla puanını 7’e çıkarıp ikinci sıraya yerleşirken 6 puanda kalan Turgutalp Gençlikspor 5.sıraya geriledi. Karaelmasspor haftaya puanı bulunmayan Süleymanlı Belediyespor ile karşılaşacak. Turgutalp Gençlikspor ise 10 puanla zirvede yer alan Bakır GB’nin konuğu olacak.

Poyraz ve Kanbur, İnandık ve Başardık

Poyraz ve Kanbur, ”İnandık ve Başardık”

Karaelmasspor takımında tüm oyuncular görevlerini harfiyen yerine getirdiler. Ancak İsmail Poyraz ve Kazım Kanbur için ayrı bir parantez açmak istiyorum. İsmail Poyraz bir gol bir asist, Kazım Kanbur ise bir penaltı bir asistle galibiyetin büyük mimarlarıydı. Maç sonu haklı galibiyetlerini objektiflerimize poz vererek paylaşan Poyraz ve Kanbur, ‘’ Hafta başından beri bugün oynadığımız Turgutalp Gençlikspor maçına odaklanmıştık. Takım olarak başarabileceğimizin inancıyla sahaya çıktık. Çok koştuk mücadele ettik ve inandığımızı başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta Süleymanlı Belediyespor ile evimizde oynayacağımız çok önemli bir maç var. Pazartesi den itibaren tüm enerjimizle Süleymanlı Belediyespor maçına odaklanıp, zirve yarışı sürdürmek istiyoruz.’’dediler.



Fırat Konurce-Kamil Dinçer-Altay Akkaynak

Bir parentez de hakem Fırat Konurce ve triosu için açarsak;

Derbi maçın hakemi Fırat Konurce ve triosu maçın genelinde çok iyi bir yönetim gösterdiler. Orta hakem Fırat Konurce, kendine olan özgüveni ve futbolcularla olan diyaloğu yanı sıra verdiği adil kararlarla böylesine zorluk derecesi yüksek bir maç nasıl yönetilir örneğini sundular. Kendilerini tebrik ediyorum.

Söylem eyleme dönüştü!

Bu arada hafta başından beri konuşulan derbi karşılaşması, iki takım oyuncularının saha içerisindeki duyarlılığı ile söylemde kalmadı. Zaman zaman ufak tefek itiş-kakışmaların olduğu karşılaşma söylemde kalmayıp eyleme dönüştü. Zorlu maç dostça başladı dostça bitti. Kazanan da Soma futbolu oldu. Her iki takımı da tebrik ediyoruz.

Turgutalp GSK 0-3 Karaelmasspor

STAD: Soma / Linyit
HAKEMLER:Fırat Konurce-Kamil Dinçer-Altay Akkaynak
TURGUTALP GSK:Emiralp-Muhammet-Halil-Ahmet-Bekir-Ertuğ-Taha-Ali-Samet-Osman-Emrah
YEDEKLER:Emircan, Furkan, Enes, Abdullah, Ümit, Muhammed, Alpcan
TEKNİK SORUMLU:Cavit Üstünbaş

KARAELMASSPOR:Suat-Niyazi-Hüseyincan-Alperen-Dursun-Alper-İsmail-Emirhan-Cem-Enes-Kazım
YEDEKLER:Onur, Umut, Berda, Muhsin, Mehmet, Sinan, Ahmet, Emircan, Hamza, Burak
TEKNİK SORUMLU:Mertcan Ozan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.6 İsmail Poyraz, dk.49 Enes Bayramlar, dk.62.Cem Karayılan (Karaelmasspor)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir

5.Hafta Toplu Sonuçlar:

Süleymanlı Bld 0-2 Karabulutspor
A.Çağlayanspor 0-2 Bakır GB
Turgutalp GSK 0-3 Karaelmas
Medar GB Bay

5.Hafta Puan Durumu:MANİSA 1 AMATÖR 5 HAFTA PUAN DURUMU

6.Hafta Maçları:

Medar GB-A.Çağlayan 2.04.2022 15:00 Kovalık
Karaelmasspor-Süleymanlı 2.04.2022 15:00 Linyit
Bakır GB-Turgutalp GSK 2.04.2022 15:00 Bakır
Karabulutspor Bay

İlgili Haberler;

Turgutalp GSK-Karaelmasspor Maç Fotoları
Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor
Turgutalpspor mu? Karaelmasspor mu?
Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi
Karaelmasspor-Çağlayanspor Maç Fotoları
Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor
Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN