Turgutalp Gençlik 0-1 Medar GB

Turgutalp Gençlik 0-1 Medar GB

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu temsilcilerimizden Turgutalp GSK evinde konuk ettiği Medar GB’ye uzatma bölümünde yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Ligin ilk iki haftasına deplasmanda 2-1’lik Çağlayanspor ve evlerinde 1-0’lık Süleymanlı Belediyespor galibiyeti ile müthiş giriş yapan Turgutalp GSK, sakat ve cezalı oyuncuların oluşundan dolayı son üç haftadır puana hasret kalmıştı. Pomaklar, bu kötü gidişata son vermek için çıktıkları zorluk derecesi yüksek olan bu kritik maçta Medar GB’ye 90+6.dakikada Süleymancan Tunç‘un ayağından yediği golle 1-0 mağlup oldu. Gol pozisyonu öncesinde Turgutalp GSK’den Enes Acar’ın topu direkten döndü. Dönen top gol oldu.!

Sakatlara yenileri eklendi

Pomaklar ilk yarıyı 6 puanla bitirdi

Bu sonuçla ilk yarıyı 6 puanla beşinci sırada tamamlayan Turgutalp Gençlikspor, ikinci yarının ilk maçını yine evinde, ilk maçta deplasmanda Samet Pamukçu ve Berkay Gül’ün golleriyle 2-1 mağlup ettiği Çağlayanspor ile oynayacak.

MEDAR GB

Medar GB yarıştan kopmadı

Turgutalp GB galibiyeti ile puanını 13’e yükselten ve aynı puana sahip Karaelmasspor ile averajla 3’üncü sırayı paylaşan  Medar GB ise, Süleymanlı Belediyespor deplasmanına gidecek.

Sakatlara yenileri eklendi.

Haftalardır cezalı ve sakat oyuncuların çokluğundan dolayı kadro sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlılar, her şeye rağmen Medar GB maçını dönüm maçı olarak görüyordu. Bu bilinçle Atatürk Stadı’nın çimlerine ayak basan Pomaklar’da aksilikler bir türlü bitmek bilmedi.

Halil Yıldız Çapraz bağları koptu

Halil Yıldız Çapraz bağları koptu!

İkinci yarının hemen başında Halil Yıldız rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası yerden kalkamadı. Acı içerisinde kıvranan Halil ambulansla hastaneye kaldırıldı. Edindiğimiz bilgilere göre Halil’in çapraz bağlarında kopuk olduğu.

ENES KAZAN

Enes Kazan’da yerden kalkamadı!

70.dakikada bu sefer rakibi ile çıktığı hava topunda kendini yerde bulan Enes Kazan, oda yerden kalkamadı. Talihsiz oyuncu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Enes’in kaburgalarında ezilme sonucu akciğerde yırtık ve sönme şüphesi var.! Buradan her iki kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CANER BAŞARAN

Caner Başaran maçın ardından değerlendirmede bulundu

Medar GB yenilgisinin ardından konuşan Turgutalp GB antrenörü Caner Başaran ‘’Mücadele gücü ve seyir zevki üst düzey bir maç oynadık. Oyuncularımız hafta içi antrenmanlarda çalıştıklarımızı uygulamaya çalışıp ellerinden gelen eforu sergilediler. Pozisyona giriyoruz fakat son vuruş ve final paslarındaki sıkıntılarımız hala devam ediyor.’’dedi.

‘’İstekli ve arzulu olan taraf bizdik’’

Maçın genelinde istekli ve arzulu olduklarını kaydeden Başaran, ‘’Mücadele istek arzu çalıştıklarımızı uygulamaya çalışma gibi konularda hiçbir eksiğimiz yok. Sadece skor üretemedikçe rakibin özgüveni artıp bizimde buna paralel olarak stresimiz artıyor. Son dakikada yakaladığımız duran sonucu direkten dönen ve devamında karombole düşüp vurduğumuz top kaleciden dönüp bir şekilde bizim kalemizde kontra ile golle sonuçlandı. Son dakikalarda kim atsa o kazanır denilecek bir maça döndü ve biz kaçırdık rakibimiz attı. Onları da tebrik ediyorum.”



Sakatlık konusuna da değinen Başaran:

‘’Son olarak şunu da belirtmekte fayda var kenardan oyuna taktiksel anlamda hamle yapmaya fırsatımız olmadan sakatlık yüzünden oyuncu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bugün skordan çok daha fazla bizi üzen olay oyuncularımız Halil Yıldız ve Enes Kazan‘ın sakatlıkları yüzünden ambulans ile sahayı terk etmesi oldu. İlk yapılan kontrollerde Halil Yıldız’ın bağlarda kopma ihtimali var. Enes Kazan’da ise akciğerde yırtık ve sönme şüphesi var ve büyük bir hastaneye sevki gerçekleşti. Sonuçta bir spor müsabakası yapıyoruz yenmekte var yenilmekte var ama bu sonuçların dışında bu tür gençlerin yaşadığı sağlık sorunları bizi çok ama çok üzüyor. Cezalı sakat oyuncularımız var ancak tabi ki bunlar bahane olmayacak önümüzdeki maçlara sağlıklı kalabilen oyuncularımızla en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Şuan tek düşüncemiz sporcularımız Halil Yıldız ve Enes Kazan’ın bir an önce sağlıklarına kavuşup tekrardan aramıza geri dönmesi. İnşallah sezonun devamı kazasız belasız sakatlıksız devam eder.’’diye konuştu.

Turgutalp GSK 0-1 Medar GB

Turgutalp GSK 0-1 Medar GB

STAD: Soma / Atatürk
HAKEMLER:Abdullah Türkan-Alpay Başkesen-Altay Akkaynak
TURGUTALP GSK:Emiralp-Muhammet-Berkay-Ertuğ-Enes-Bekir-Taha-Halil-E.Kazan-Ümit-Emrah
YEDEKLER:Emircan, Furkan, Ali, Mustafa, İbrahim, M.Koluman, Alpcan
TEKNİK SORUMLU:Cavit Üstünbaş

MEDAR GB:Mehmet-Servet-Lütfi-Ahmet-Kadir-Erdinç-Mehmet-Nihat-Buğra-Süleymancan-Alper
YEDEKLER:Şevki, Yiğit, Hüseyin, Orçun, M.Yiğit, Batuhan, Arda, İlker, Talat
TEKNİK SORUMLU: Okan Demirel
KIRMIZI KART:dk.90+2 Arda Damyan (Medar GB)
GOLLER:dk.90+6 Süleyman Tunç (Medar GB)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir!

7. Hafta Toplu Sonuçlar:

Karabulut 1-2 Soma 301 Karaelmas
Turgutalp Gençlik 0-1  Medar GB
Süleymanlı 2-5 Bakır GB

7. Hafta Puan DurumuMANİSA AMATÖR PUAN DURUMU

8. Hafta Maçları

Turgutalp GSK-Çağlayanspor
Karabulut-Bakır Gb
Süleymanlı Bld-Medar Gb
Soma 301 Karaelmas Bay

İlgili Haberler;

Turgutalp GSK-Medar GB Maçı Atatürk Stadı’nda
Manisa 1.Amatör Akhisar Grubu 6.Hafta Geride Kaldı
Alperen Efe ve Dursun Gündoğan
Bakır GB 2-0 Turgutalp GSK
Karaelmasspor 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Turgutalp GSK Teknik Ekibin Basın Açıklaması
Turgutalp GSK-Karaelmasspor Maç Fotoları
Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor
Turgutalpspor mu? Karaelmasspor mu?
Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi
Karaelmasspor-Çağlayanspor Maç Fotoları
Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor
Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN