Turgutalp, Akhisargücü’ne Hazır

Turgutalp, Akhisargücü’ne Hazır

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda mücadele eden temsilcimiz Turgutalpspor 2023-2024 futbol sezonu 1.hafta maçında Akhisargücü’ne konuk oluyor.

Yeşil beyazlılar, 1 Ekim Pazar günü yani yarın Akhisar Kovalık Sahasında konuk olacağı Akhisargücü  maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Sorumlu Yasin Tunç ve antrenör Ertuğ Ünlü nezaretinde maç hazırlıklarını tamamlayan Pomaklar’da galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.

Turgutalpspor 2.başkanı Şevket Elmas, takımda bir çok oyuncuyla yollarını ayırıp yeni oyuncuları bünyelerine katmalarına bağlantılı olarak, “Bu sezon teknik ekip ve oyuncu bazında bir çok yeni isimle sezona hazırlandık. Geçen sezon son hafta kapısından döndüğümüz Süper Amatör Lig’e, bu sezon ulaşmayı hedefliyoruz.

Yarın oynayacağımız Akhisargücü maçı normalde Linyit Stadı’nda oyanacaktı. Ancak sahanın bakımda olması nedeniyle maçı Akhisar Kovalık’ta oynayacağız. Teknik ekibimiz özenli çalışması sonucu, yarın oynayacağımız Akhisargücü maçın hazırlıklarımızı tamamladık . Hedefimiz zorlu maçtan üç puanla ayrılmak” dedi. 

Y.Emre Çiftçi Düdük Çalacak

Karaelmas Spor-Turgutalp Spor karşılaşmasını hakem Y.Emre Çiftçi yönetecek. Çifçi’nin yardımcılıklarını Yunus Teryaki ve Kerem Aydın yapacak. Maçın gözlemcisi ise Yasin Saygılı olacak. Maçın orta hakemi Y.Emre Çifçi, geçen sezon Turgutalpspor-Karaelmasspor arasında oynanan yerel derbinin devre arasında çıkan 10 kırmızı karttan dolayı karşılaşmayı tatil etmişti.

İlk hafta maçları

Selçikli-Sazoba
Gölmarmaraspor-Medar GB
Karabulutspor-Süleymanlı Bld.
Turgutalpspor-Akhisargücü
Akhisar 1922 Bay

Bağlantılı haberler

1 Puan Aslanın Ağzından Değil, Midesinden Alındı
Gözler ve Kulaklar Akhisargücü-Turgutalp Maçında Olacak
Turgutalp Spor 3-0 Akhisargücü
Turgutalp Spor, Akhisargücü Maçına Odaklandı

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN