Tunay, 4 Maçtır Gol Yemiyor

Tunay, 4 Maçtır Gol Yemiyor

3.Lig 3.Grupta lider durumda bulunan Somaspor’un başarılı file bekçisi Tunay Meral, 4 maçtır gol yememesiyle ilgili, “Öncelikle kendimi sürekli hazır tuttum, hocalarımın da bana güvenmesiyle birlikte başarının geldiğini düşünüyorum” dedi.

360 dakikadır kalesinde gol görmeyen ve kazanılan maçlarda iyi performans sergileyen Somaspor’un başarılı file bekçisi Tunay Meral, bloğumuza açıklamalarda bulundu. Meral, “Kendi yükselen performansımı bir kenara koyacak olursak gol yemememizi sadece kendime bağlamak doğru olmaz. Defans hattını oluşturan takım arkadaşlarımızın geçen seneden beri gelen uyumu yeni gelen arkadaşlarımızın hemen adapte olması benim sürekli onları geriden uyarmamla birlikte gelen uyum 4 haftadır gol yemeden kazanmamızın sebebidir diye düşünüyorum.’’ dedi.

TUNAY MERAL

“Her Maça Aynı Ciddiyetle Hazırlanıyorum”

İyi takım kötü takım ayrımı yapmadan bütün maçlara kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan nezaretinde çok istikrarlı hazırlandığını kaydeden Tunay, “İyi maç, kötü maç veya antrenman maçı olması önemli değil, ben antrenman maçı da olsa her maça aynı ciddiyette hazırlanıyorum. İnşallah başarımızı son maçımıza kadar sürdürüp sezon sonu şampiyonluk la taçlandırıp sonra en az gol yiyen kaleci olmak istiyorum.’’ ifadelerini kullandı.

67 Takım Arasında İlk Dördün İçinde Yer Aldı.

Tunay 9 maçta biri penaltıdan toplam 4 gol yiyerek 67 üçüncü lig takımı arasından İçel İdmanyurdu (2 gol) ve Diyarbekirspor (3 gol) dan sonra Aksarayspor kalecisi ile birlikte 4 golle en az gol yiyen kaleci unvanını elinde bulunduruyor..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN